Noi dezvăluiri în scandalul dintre Sali Levent şi Dalia. Rudele femeii agresate spun ce s-a întâmplat în faţa judecătorilor: „Tremura toată”

Rudele Daliei, tânăra care ar fi fost agresată de Sali Levent într-o maşină, fac noi dezvăluiri în acest scandal. Familia fetei a povestit ce s-a întâmplat în faţa judecătorilor.
Alina Costache
25 oct. 2024, 09:56
Noi dezvăluiri în scandalul dintre Sali Levent şi Dalia. Rudele femeii agresate spun ce s-a întâmplat în faţa judecătorilor:

Noi dezvăluiri în scandalul dintre Sali Levent şi Dalia. Cei doi soţi s-au întâlnit în instanţă, acolo unde fata de 19 ani care ar fi fost snopită în bătaie de actorul din Pariu cu Viaţa, a cerut un ordin de protecţie. Rudele Daliei au povestit ce s-a întâmplat în faţa judecătorilor.

Scandalul dintre Sali Levent şi Dalia, noi dezvăluiri scandaloase

Familia fetei este revoltată de faptul că judecătorii au decis să nu-i acorde ordinul de restricţie, motivând că cererea este nefondată.

” Nu ne gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că un proces va fi așa! Dalia a avut un avocat din oficiu, iar avocata respectivă a venit cu 30 de minute înainte de a începe procesul. Timp de patru ore jumătate Dalia a fost interogată, i-au fost adresate multe întrebări, ea a răspuns la toate, cu toate că ea a trăit o traumă, un șoc. Nu mai știe tot în mod cronologic. Avea emoții, era stresată, a început să tremure mai ales că se afla cu el în aceeași încăpere.

El a fost interogat o oră, procurorul i-a adresat o singură întrebare. El a recunoscut că ar fi tras-o de păr, chiar dacă inițial ar fi spus că nu a agresat-o. A spus că a tras-o de păr că ea avea intenția să se arunce din mașină. Pe certificatul medico-legal a ieșit o leziune, atât, pentru că el a lovit-o de foarte multe ori în cap astfel încât să nu lase urme. A glumit cu procurorul,  el era foarte relaxat, pasiv, ni s-a părut foarte ciudat.

Oricum el spunea numai prostii, că a protejat-o pe ea să nu se arunce din mașină și că de asta ar fi tras-o de păr”, povestește famila tinerei, potrivit cancan.ro. 

Citeşte şi Sali Levent, primele declarații după ce a fost acuzat că și-a snopit soția în bătaie: „Am probe că nu am făcut așa ceva. Nu sunt un nenorocit”

Rudele Daliei spun că nu a fost prima dată când aceasta ar fi fost agresată de Sali Levent.

„Ea a avut lovituri fără urme, numai în cap și în ceafă. Nu a avut martori care să vină în instanță. Noi am cerut niște imagini de pe camerele de luat vederi din zona în care el a oprit mașina și a coborât și apoi a început să o lovească pe partea ei. Nici asta nu s-a luat în considerare, nici martori nu au fost.

A cerut martori care au fost de față când acesta a avut și alte momente de agresiune față de ea altă dată. Nu i s-a acceptat. A cerut imaginile de pe camerele de luat vederi, nu i s-au acceptat, i-au spus că nu este cazul. Eu sunt sigură că imaginile în care a fost agresată există, au fost surprinse pe camerele de luat vederi.

Ne-am dus să luam imaginile de pe camerele de supraveghere din fața hotelului respectiv, dar nu s-a spus că nu ne pot da imaginile dacă nu venim cu un organ de poliție. Organul de poliție ne-a spus că ar trebui nu știu ce hârtie de la procuror” , au mai spus rudele tinerei, potrivit sursei citate mai sus.

Cu o zi înainte ca primul termen din proces să aibă loc, Dalia a scos certificat medico-legal, dar, din spusele rudelor tinerei, asta nu ar fi fost suficient pentru a obține ordinul de protecție împotriva lui Levent. Deși cererea i-a fost respinsă, tânăra a făcut apel.

„Am cerut în instanță ordin de protecție și ne-a respins tot. Nu a luat în considerare nimic, nici măcar probele. I s-a spus de domnul procuror că își face filme turcești, adică au tratat-o așa ca și cum ar fi exagerat. Ea a povestit inclusiv că și-a cerut scuze și când o bătea, doar ca să poată să scape, să iasă din mașină. Nu i-a păsat procurorului”, au mai spus rudele Daliei.

Tot ce îşi doresc rudele fetei este ca actorul din Pariu cu Viaţa să nu se mai apropie niciodată de aceasta

„Erau suficiente mesajele pe care le-am depus la dosar în care o amenința și pe Dalia, și pe noi, să obținem ordinul de protecție. Nu am cerut nimic, decât un ordin de protecție. Nu am cerut daune, nu am cerut să fie arestat, am cerut un simplu ordin de protecție, ca ea să se ducă liniștită la liceu. Nu înțelegem de ce i s-a respins ordinul de protecție când ei îi este teamă.

Am făcut apel, rămâne să vedem ce se va întâmpla. Nu ne-am luat avocat pentru că nu am crezut că o să obținem ordinul de protecție unei fete care vrea doar să scape de bărbatul agresiv și să își vadă de ale ei la liceu”, a mai spus familia Daliei.

Dacă în urmă cu două luni cei doi tineri îşi jurau iubire veşnică, acum aceştia au ajuns la cuţite. Dalia îl acuză pe actor că ar fi bătut-o fără milă, fiind transportată de urgență la spital cu leziuni grave.

Citeşte şi Sali Levent din Pariu cu Viața, acuzat de soție că a bătut-o fără milă. Tânăra de 19 ani, de urgență la spital: „Actorul vostru, diavolul realității mele”

DailyBusiness
Pensiile cresc spectaculos! Noi beneficii pentru pensionari. Cine și cum se califică
Spynews
Nu trebuie să renunți la pâine pentru a avea o dietă sănătoasă! Ce variantă este mai bună și cum se mănâncă
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Ce s-a găsit la Sarmizegetusa. Arheologii au făcut o descoperire fantastică: “Elemente de pretutindeni”
Capital.ro
Doliu în politica din România! Toată lumea îl plânge. Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Cine pregătește micul dejun în cuplul Dinu Maxer - Magdalena Chihaia. Ce surprize îi face artistul logodnicei lui
Spynews
Fosta lui Alex Bodi, Justyna Gradek, s-a despărțit de Cristian Costin de la Insula Iubirii! Relația s-a terminat după doar câteva săptămâni
Evz.ro
Cum să cureți cartofii rapid și eficient. Tehnica marilor bucătari
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
substantial.ro
Român găsit mort într-un hotel din Franța: autoritățile anchetează o crimă de o violență rar întâlnită
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia