Betty Salam, anunț-șoc la scurt timp după împăcarea cu soțul său: „Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”

Betty Salam și-a lăsat fanii cu gura căscată. La câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu, fiica lui Florin Salam a spus că s-au despărțit.
Alina Costache
25 oct. 2024, 21:26
Betty Salam, anunț-șoc la scurt timp după împăcarea cu soțul său:

Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt căsătoriți de șase ani de zile și au împreună un copil. În urmă cu două luni cei doi au decis să facă o pauză, iar acum o lună s-au împăcat. Zilele trecute, cântăreața spunea că și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și că împăcarea era inevitabilă.

Artista a vorbit în cadrul interviului despre motivele separării temporare și despre cum au reușit să-și rezolve problemele, astfel încât să-și continue căsnicia.

Citește și Cum își întreține Tania Budi silueta perfectă și la 56 de ani, deși nu merge la sală. Sfaturile divei pentru un stil de viață sănătos

„Nu am stat foarte mult departe de Cătălin. Nu știu ce s-a întâmplat mai exact și ne certam din lucruri mărunte, din orice lucru mărunt. Nu ne mai înțelegeam deloc și zic «Nu vreau să-mi pierd relația cu tine, vreau să rămânem împreună toată viața pentru că avem un copil frumos pe care trebuie să-l creștem și nu vreau să te desparți nici tu de mine, nici eu de tine, hai să luăm o pauză să vedem care e problema». Plângeam la telefon, și eu și el, nu ne înțelegeam de ce am făcut pasul ăsta, de ce am vrut pauză dacă noi nu putem sta unul fără celălalt și am înțeles care a fost problema, de fapt. Copilul era foarte trist, Matias mă vedea pe mine supărată, îl vedea pe el supărat și nu înțelegeam comportamentul lui”, a mărturisit Betty Salam, în cadrul podcast-ului realizat de Jorge.

Betty Salam: „Nu suntem bine deloc”

Acum, însă, când toți fanii erau bucuroși că cei doi s-au împăcat, Betty Salam a aruncat iar bomba: s-au despărțit din nou. Urmăritorii lor au fost șocați când au auzit.

„Sincer, nu suntem bine deloc. În momentul ăsta ne-am certat foarte tare și nu știu dacă o să mai țină așa” a spus Betty Salam, în mediul online.

Ulterior, Betty a explicat că mesajul ei a fost o glumă și că, de fapt, relația dintre ea și soț e mai bună ca oricând.

„Eu l-am pupat prea mult pe el. El m-a pupat prea mult pe mine și ne-am contrazis foarte tare cine iubește mai mult, el pe mine sau eu pe el” a spus ea.

Apoi, fiica lui Florin Salam i-a dedicat soțului ei câteva versuri dintr-o melodie de-ale tatălui său.

„Orice s-ar întâmpla, tu să rămâi cu mine / Voi fi și trup și suflet alături de tine / Orice s-ar întâmpla să nu-ți fie teamă / Ascultă-ți inima și fă ce te îndeamnă!”, i-a cântat Betty Salam soțului ei.

„Să plec cu dragoste cu tot”, a reacționat Cătălin Vișănescu.

Betty: „Ieși. Mă iubești?”.

Cătălin: „Te iubesc”.

Betty: „Cât?!”.

Cătălin: „Mult”.

Citește și Ce pensie primește Mihaela Tatu. Cu această sumă reușește să plătească doar chiria: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

DailyBusiness
Pensiile cresc spectaculos! Noi beneficii pentru pensionari. Cine și cum se califică
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Cât costă să faci succesiunea după 10 ani. Suma nu e deloc mică
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Celebru actor a fost învins de o boală grea. Ce tragedie!
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Permisul de conducere digital. ORDIN de la UE! Când va fi aplicat în toate statele
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Gérard Depardieu solicită amânarea procesului pentru agresiune sexuală
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia