Prognoza meteo. O nouă schimbare a vremii, temperaturi nespecifice acestei perioade

Valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Doar în nord-estul Moldovei se va menține normal termic.
Filip Stan
26 oct. 2024, 15:39
Prognoza meteo. O nouă schimbare a vremii, temperaturi nespecifice acestei perioade
Prognoza meteo. O nouă schimbare a vremii, temperaturi nespecifice acestei perioade

Prognoza meteo. Conform ANM, la noapte Cerul va fi variabil și se va forma ceață local în est și sud-est și izolat în restul țării. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7…-5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 12…13 grade în Dealurile de Vest. BUCUREȘTI Cerul va fi mai mult senin, dar spre sfârșitul nopții va crește probabilitatea de a se forma ceață. Vântul va sufla slab.Temperatura minimă va fi de 1…4 grade, posibil ușor mai scăzută în zona periferică.

DUMINICA Valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării (doar în nord-estul Moldovei se va menține normal termic). Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. T emperaturile maxime se vor încadra, în general, între 14 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 13 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Va fi ceață, cu precădere dimineața, pe alocuri în estul și sud-estul țării și izolat în rest. BUCUREȘTI Valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. T emperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 4…6 grade. Cu precădere dimineața vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi: Temperaturi de 22 de grade după valul de aer polar. Prognoza meteo pentru 28 octombrie – 25 noiembrie

LUNI În sud și est valorile termice vor fi mai ridicate față de intervalul anterior, iar la nivelul întregii țări, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. T emperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 4 și 11 grade. Cerul va fi variabil la senin ziua, dar noaptea se va forma ceață sau nebulozitate joasă local în jumătatea de nord a teritoriului și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în nord-estul Moldovei și la munte.  BUCUREȘTI Vremea se va menține în general frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru sfârșitul lunii octombrie. Cerul va fi variabil la senin, însă dimineața și în a doua parte a nopții va fi posibil să se formeze ceață sau nebulozitate joasă.
Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 5…8 grade.

MARTI Valorile termice vor fi în scădere ușoară în majoritatea regiunilor, dar se vor situa în continuare peste media climatologică specifică datei. T emperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 2 și 10 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi slabe pe arii restrânse în zonele montane și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, pe spații mici în zonele joase se va semnala ceață. BUCUREȘTI Valorile termice vor fi în scădere ușoară, dar se vor situa în continuare peste media climatologică specifică datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…20 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

MIERCURI Regimul termic nu va suferi schimbări semnificative față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe pe arii relativ restrânse în jumătatea vestică a țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 9 grade. Dimineața și noaptea, pe areale mici se va forma ceață. BUCUREȘTI Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat. T emperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

DE JOI PANA SAMBATA Valorile termice se vor menține mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei, cu precădere în primele două zile. Probabilitatea de precipitații va fi ridicată spre sfârșitul intervalului.

DailyBusiness
Pensiile cresc spectaculos! Noi beneficii pentru pensionari. Cine și cum se califică
Spynews
Nu trebuie să renunți la pâine pentru a avea o dietă sănătoasă! Ce variantă este mai bună și cum se mănâncă
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Ce s-a găsit la Sarmizegetusa. Arheologii au făcut o descoperire fantastică: “Elemente de pretutindeni”
Capital.ro
Doliu în politica din România! Toată lumea îl plânge. Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Cine pregătește micul dejun în cuplul Dinu Maxer - Magdalena Chihaia. Ce surprize îi face artistul logodnicei lui
Spynews
Fosta lui Alex Bodi, Justyna Gradek, s-a despărțit de Cristian Costin de la Insula Iubirii! Relația s-a terminat după doar câteva săptămâni
Evz.ro
Cum să cureți cartofii rapid și eficient. Tehnica marilor bucătari
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Român găsit mort într-un hotel din Franța: autoritățile anchetează o crimă de o violență rar întâlnită
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia