Noul număr al revistei „Evenimentul Istoric” surprinde printr-un interviu în exclusivitate cu un spion al României, care dezvăluie unul dintre cele mai bine păzite secrete ale spionajului românesc. Operațiunile extrem de sensibile, misiunile sub acoperire și o viață dublă sunt pregătite să fie descoperite de cititorii pasionați de istorie.
Un spion român care a trecut prin momente de cotitură face dezvăluiri esențiale legate de evenimentele ascunse ale trecutului, demonstrându-ne că aparențele înșală și că niciodată nu cunoaștem tot ce se întâmplă în spatele perdelelor de fum.
Articolul prezentat încă de pe copertă „Destăinuirile unei fantome” este mărturia sinceră a unui agent operativ din cadrul serviciilor naționale ale României, care a trebuit să lucreze în umbră și cu o atenție ieșită din comun pentru a fi în prima linie de apărare a țării. Acum, vorbește despre acțiunile care au modelat politica de securitate națională a României în ultimii ani.
Prin declarația sa oamenii pot afla detalii neștiute despre realitățile dure ale spionajului, care testează limitele umane, precum și despre patriotismul ieșit din comun pe care acești oameni îl arată pentru România. Astfel, nu ratați noul număr al revistei „Evenimentul istoric”, disponibil de luni la chioșcuri și online, pe www.edituradecarte.ro, cu livrare gratuită.
Veronica Micle s-a născut la Năsăud în data de 22 aprilie 1850, într-o familie modestă, iar numele său ar fi fost, de fapt, Ana Câmpeanu. La 14 ani deja era căsătorită cu Ștefan Micle iar în scurta sa viață, de 39 de ani, a avut mai multe idile cu marile personalități ale vremii, precum Mihai Eminescu, Titu Maiorescu și I.L.Caragiale.
Viața ei secretă precum și modul în care a reușit să joace pe degete marii scriitori ai României din secolul XIX poate fi descoperit în ediția cu nr. 80 a revistei Evenimentul Istoric, disponibilă la chioșcuri și online.
Citește și : Karmen Minune, liberă din nou după divorțul de soț. Cu cine se distrează fiica lui Adi Minune
În cadrul noului număr se mai pot afla detalii foarte interesante despre soțiile celor mai mari mafioți ai lumii, precum John Gotti sau Al Capone, și despre cum arătau viețile lor de zi cu zi, în contextul în care partenerii de viață aveau probleme legale și cu alte bande infracționale.