Prognoza meteo 29 octombrie. Val de căldură în România, dar se întorc ploile

Vremea se menține caldă în mare parte din țară. Dimineața se va semnala ceață, iar ploile își vor face apariția la munte și în Moldova.
Alina Costache
28 oct. 2024, 13:22
Prognoza meteo 29 octombrie. Val de căldură în România, dar se întorc ploile

Prognoza meteo 29 octombrie. La noapte, cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasã sau ceaţã, îndeosebi din a doua parte a nopţii, local în jumãtatea nordicã a ţãrii şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor situa între 2 şi 12 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei.
BUCURESTI
Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a nopţii, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 7…8 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

 

Prognoza meteo 29 octombrie MARTI

TARA
Cu variaţii în general uşoare faţã de ziua anterioarã, regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori diurne, în marea lor majoritate mai mari decât cele normale datei. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasã sau ceaţã, dimineaţa local în jumãtatea nordicã a ţãrii şi cu totul izolat în rest, iar noaptea pe arii mai restrânse în regiunile intracarpatice. Cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţã, la munte şi în Moldova. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 22 de grade, iar cele minime între 2 şi 9 grade.

BUCURESTI
Vremea se va menţine mult mai caldã decât în mod normal pentru sfârşitul lunii octombrie, chiar dacã valorile de temperaturã diurne vor marca o uşoarã scãdere faţã de ziua anterioarã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 6…7 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã, potrivit ANM.

Citește și: Temperaturi surprinzătoare la final de octombrie. Valul de căldură se prelungește în noiembrie, anunță Elena Mateescu, directorul ANM

 

Prognoza meteo MIERCURI

TARA
Valorile de temperaturã vor fi în continuare mai mari decât cele normale perioadei în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice şi sud-estice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 22 de grade, iar minimele între 2 şi 10 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse în regiunile intracarpatice va fi ceaţã.

BUCURESTI
Vremea va fi în continuare mult mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 6…7 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

Citește și: Prognoza meteo. Temperaturi neobişnuite pentru sfârşit de octombrie. Când şi unde vin ploile

 

Prognoza meteo JOI

TARA
Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât normele perioadei în cea mai mare parte a ţãrii, dar cu precãdere în regiunile sudice. Cerul va fi temporar noros, iar pe spaţii mici, mai ales la munte, în vest şi în centru, vor fi ploi slabe sau burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri în zona montanã înaltã, în nordul şi estul Moldovei şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1…2 grade în depresiunile intramontane şi 10…11 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţã pe arii restrânse în regiunile intracarpatice şi izolat în restul teritoriului.

BUCURESTI
Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decât normal în aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimã va fi de 6…9 grade. La sfârşitul nopţii, va fi posibil sã se formeze ceaţã.

Prognoza meteo VINERI

TARA
Vremea va fi mult mai caldã decât în mod obişnuit în prima zi a lunii noiembrie în aproape toatã ţara. Nebulozitatea va fi persistentã în regiunile nord-vestice unde vor fi posibile ploi slabe, iar în celelalte zone cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare mai ales în primele ore ale zilei şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2…0 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10…12 grade pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã.

BUCURESTI
Vremea va fi mult mai caldã decât în mod obişnuit în prima zi a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi posibil ceaţã în primele ore ale zilei; vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 6…8 grade.

 

DailyBusiness
Criză financiară gravă! Plata facturile mari determină oamenii să renunțe la mâncare!
Spynews
“Dezamăgirea zilei”. Au divorțat, dar s-au împăcat. Andrei și Cristina de la Insula Iubirii au isterizat din nou internetul / VIDEO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Fabrica unde se va produce un tractor 100% românesc. Utilajul va fi asamblat într-un loc celebru
Capital.ro
Doliu național. A murit o legendă a fotbalului din România: Inima lui a încetat să mai bată
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Se anunță o nouă majorare a salariului minim! Vezi care sunt efectele din 2025!
Adevarul
Bandele de cerșetori români au invadat Londra în prejma sărbătorilor. „Toți primesc o pancardă și un pahar. Întotdeauna același scris“
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Ștefan Floroaica, schimbare de look! Ce tunsoare și-a făcut actorul din Lia - soția soțului meu / FOTO
Spynews
Delia, accidentare în timpul cursei de pe munte. Ce a pățit cântăreața: „Imagini șocante”
Evz.ro
Ucigașul tăcut din casă. Se moare pe capete
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ionuț a murit după ce a intrat în mare cu mașina. Avea doar 37 de ani. Mesajul cutremurător de adio pe care l-a lăsat pe Facebook
Cancan.ro
Marea împăcare din showbiz! Nimeni nu se aștepta ca ei doi să-și mai acorde o șansă 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
România, decizia care aruncă în aer Rusia. Anunț oficial MApN: Vor fi distruse și neutralizate
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
substantial.ro
Peste o treime din speciile de arbori amenințate cu dispariția, avertizează experții
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! S-a aflat cine CÂȘTIGĂ ALEGERILE PREZIDENȚIALE din AMERICA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Faith No More – Rămas-bun pe termen nedefinit?