Horoscop Neti Sandu noiembrie 2024: Taurul are probleme în viața amoroasă, Gemenii încheie o epocă, Racul face bani

Neti Sandu și Andreea Marinescu  de la Știrile PRO TV au prezentat horoscopul lunar pentru noiembrie 2024.
Alina Costache
28 oct. 2024, 17:11
Horoscop Neti Sandu noiembrie 2024: Taurul are probleme în viața amoroasă, Gemenii încheie o epocă, Racul face bani

Horoscop Neti Sandu noiembrie 2024. Soarele intră în zodia Scorpionului, alături de Mercur, marcând debutul unei perioade de introspecție și descoperiri personale. Planeta dragostei Venus își începe tranzitul în Săgetător, aducând armonie și catifelare în relațiile noastre după o perioadă zbuciumată.

Marte părăsește Racul și intră în Leu, influențând dinamica acțiunilor noastre. Cu Jupiter retrograd în Gemeni, este o perioadă ideală pentru reevaluarea comunicării și  gestionarea atentă a resurselor financiare și a sănătății.  ceva foarte bun.

Horoscop Neti Sandu noiembrie 2024. Trei zodii au probleme de sănătate: Capricornul care trebuie să meargă la medic, Berbecul trebuie să-și ia tratamentul, iar pe Leu îl paște o boală cronică.

Scorpionul își va rezolva problemele din afaceri. Dar totodată,  trebuie să-și selecteze mai atent prietenii și să aibă grijă de sănătate și de școală. Va fi preocupat de chestiuni birocratice și prudent la cheltuielile pentru distracție.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum vor arăta primele zile din luna noiembrie, din punct de vedere astral. Venus în Săgetător deschide apetitul pentru călătorii al zodiilor

Săgetătorul are parte de o stare sentimentală de bine. Cu o doză de optimism, se pregătește să meargă în excursii și să-și primească recompensele financiare.

Nativii din zodia Capricorn vor trebui să meargă la medic pentru a-și trata problemele de sănătate.

Horoscop Neti Sandu noiembrie 2024.  Nativii din semnul Vărsătorului  vor intra într-o afacere nouă. Peștii își fac un credit pentru a renova locuința, a călători într-o excursie sau pentru a cumpăra mașină nouă.

Berbecul se apucă de făcut investiții și de rezolvat probleme legate de actele de locuință sau moștenire. De asemenea, are de dus la bun final un tratament, iar efectele vor fi ieși la iveală.

Taurul va avea probleme în viața amoroasă. Trebuie să învețe să relaționeze cu partenerul său de suflet și să ajungă la un consens când ajung la o dispută. În luna noiembrie are datorii de plătit la timp.

Horoscop karmic 28 octombrie – 3 noiembrie 2024. Zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur

Gemenii încheie o epocă și face un repaus. Trebuie să reflecteze asupra. Va recapitula, își va reaminti toate greșelile trecutului și va decide dacă e cazul să-și găsească un nou loc de muncă și un nou partener.

Pentru Rac, vine o lună profitabilă – Marte pătrunde în casa banilor. Deși sunt anunțate cheltuieli neprevăzute șui probleme financiare din primăvara 2025. Se va gândi pentru anul viitor dacă trebuie să înceapă o nouă facultate/să urmeze un doctorat.

Leul se simte încolțit, Fecioară regândește proiectele, Balanța semnează contracte

Leului nu îi place să se simtă încolțit din cauza lui Marte retrograd, spune Neti Sandu, iar dacă simte o presiune în perioada aceasta și nu îi place. Leul reacționează bine la asta, că vrea să fie învingător, continuă astrologul. Trebuie să se aștepte la probleme cronice de sănătate.

Fecioara regândește proiectele pe care le are plănuite pentru anul 2025. Este posibil să se răzgândească din cauza lui Jupiter care va fi retrograd în casa carierei.  Are de rezolvat probleme de familie, de sănătate și de serviciu.

Pentru Balanță, vine o lună numai bună pentru făcut bani, dar are de semnat contracte. Trebuie să-și regleze problemele din familie.

DailyBusiness
Criză financiară gravă! Plata facturile mari determină oamenii să renunțe la mâncare!
Spynews
“Dezamăgirea zilei”. Au divorțat, dar s-au împăcat. Andrei și Cristina de la Insula Iubirii au isterizat din nou internetul / VIDEO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Fabrica unde se va produce un tractor 100% românesc. Utilajul va fi asamblat într-un loc celebru
Capital.ro
Doliu național. A murit o legendă a fotbalului din România: Inima lui a încetat să mai bată
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Se anunță o nouă majorare a salariului minim! Vezi care sunt efectele din 2025!
Adevarul
Bandele de cerșetori români au invadat Londra în prejma sărbătorilor. „Toți primesc o pancardă și un pahar. Întotdeauna același scris“
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Ștefan Floroaica, schimbare de look! Ce tunsoare și-a făcut actorul din Lia - soția soțului meu / FOTO
Spynews
Delia, accidentare în timpul cursei de pe munte. Ce a pățit cântăreața: „Imagini șocante”
Evz.ro
Vasile Ungur, consilier PNL, a murit în timpul unei şedinţe
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ionuț a murit după ce a intrat în mare cu mașina. Avea doar 37 de ani. Mesajul cutremurător de adio pe care l-a lăsat pe Facebook
Cancan.ro
Marea împăcare din showbiz! Nimeni nu se aștepta ca ei doi să-și mai acorde o șansă 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
România, decizia care aruncă în aer Rusia. Anunț oficial MApN: Vor fi distruse și neutralizate
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
substantial.ro
Smog dens și periculos în nordul Indiei și estul Pakistanului înainte de Diwali
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! S-a aflat cine CÂȘTIGĂ ALEGERILE PREZIDENȚIALE din AMERICA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Faith No More – Rămas-bun pe termen nedefinit?