Dragoş Bucur, cadou neaşteptat pentru Dana Nălbaru: „Este cel mai nou membru al familiei noastre”

Dragoş Bucur a surprins-o pe soția sa, Dana Nălbaru, cu un cadou cu totul inedit de ziua ei de naștere: un purceluș adorabil pe nume Betty.
Filip Stan
28 oct. 2024, 17:04
Dragoş Bucur, cadou neaşteptat pentru Dana Nălbaru:

Romantismul are noi valenţe în familia rurală a Danei Nălbaru şi a lui Dragoş Bucur. Deşi au o afacere cu dulciuri, iar florile cresc pe margine adrumului, actorul i-a dăruit soţiei de ziua acesteia o purcelușă pe nume Betty, un gest cu totul atipic, dar apreciat de soția lui, care cu greu i-a dat drumul din brațe purcelușei.

Într-un videoclip postat recent pe Instagram, Dragoș Bucur a anunțat, cu mândrie, că familia lor s-a mărit cu un nou membru: „Vreau să vă prezint pe cineva.

E vorba de Betty, cel mai nou membru al familiei noastre și e cadoul pe care l-a primit Dana de ziua ei!”. Dana Nălbaru a fost fermecată de micuța purcelușă, care a fost salvată dintr-o situație delicată. Femeia a explicat cum Betty a ajuns în casa lor:  „Un vecin de-al nostru are o scroafă, care a fătat alaltăieri noapte 13 – 14 purcei. Ea cred că a fost ultima.

Deși nu merg la școală, copiii Danei Nălbaru au performanțe uluitoare. Mezinul este supradotat și, la doar 9 ani, se pregătește pentru Bacalaureat

Era foarte slăbită și scroafa nu are destul lapte. Am luat-o să o salvăm”.

Această purcelușă roz a devenit rapid centrul atenției în familie, exact ca un bebeluș. În acest sens, artista, care a împlinit 48 de ani, a vorbit despre noile ei responsabilități: „Am alăptat-o azi-noapte pe Betty. I-am dat cu biberonul o dată la o oră și jumătate ”. Fiecare dintre copii, inclusiv Kadri, în vârstă de 8 ani, este extrem de entuziasmat de prezența lui Betty și participă activ la îngrijirea ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @bucurii_la_tara

De ce s-au mutat Dragoș Bucur și Dana Nălbaru la țară

Sătul de agitaţia oraşului, Dragoş Bucur s-a decis să facă o schimbare majoră. Acum mai bine de un an şi-a luat familia, şi-a construit o casă în mijlocul naturii şi s-a stabilit într-un sat din Argeş. Prezentatorul TV îşi ţine fanii la curent şi le-a mărturisit acum ceva vreme că visul lui este să devină ţăran.

“M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei…Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a spus Dragoş Bucur într-un vlog pe YouTube.

Familia Bucur trăiește de ani buni la țară, după ce au decis să renunțe la agitația orașului în favoarea unui stil de viață simplu și aproape de natură. Aici, pe proprietatea lor, își cresc animalele și își cultivă hrana, totul într-un ritm de viață mai liniștit. Relația lor cu natura nu se rezumă doar la cultivarea alimentelor sau îngrijirea animalelor domestice, ci și la crearea unui mediu armonios pentru copii, unde aceștia învață acasă și sunt încurajați să se conecteze cu mediul înconjurător.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dana nalbaru (@dananalbaru)

Coteț cu dotări de ultimă generație pentru găinile lui Dragoș Bucur și ale Danei Nălbaru: „Ne ajută atunci când nu avem chef să ne trezim la 6 dimineața să le dăm drumul sau atunci când nu suntem acasă să le închidem”

În gospodărie, Dragoș Bucur este cel care se ocupă de tot ceea ce are legătură cu meșteritul. În timpul acesta, Dana se ocupă de grădinărit, de gătit sănătos, de pus murături și de restul treburilor gospodărești. Ambii fac cu foarte mare drag aceste activități, dar, uneori, oricât de mult s-ar strădui, nu reușesc să bifeze tot ce au de făcut.

Există, spre exemplu, „problema găinilor„, cum o numește Dragoș. Uneori, nu reușesc să se trezească suficient de devreme ca să deschidă cotețul găinilor, alteori nu ajung, seara, la timp acasă, ca să închidă găinile. Pentru această problemă, Dragoș a găsit o soluție. Chinezească și achiziționată de pe Temu. O ușă de coteț care poate fi programată să se închidă și să se deschidă la ora dorită.

Citeste si Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, imaginile momentului: „Șterge poza, mă faci de râs”

Se întâmpla sa lipsim câte o zi de acasă și atunci apare “problema găinilor”-trebuie deschisă usa la ele dimineața devreme și închisă seara. Am găsit o soluție chinezeasca, sper sa ne ajute ocazional, atunci când nu avem chef sa ne trezim la 6 dimineața sau nu ajungem seara la timp acasă! Update: costa 350 ron cu panou solar(vreo 250 fără), e luat de pe Temu:)) și se montează in 20 min max”, a explicat Dragoș Bucur pe Instagram.

Dragoș Bucur și fiul său au și testat noua ușiță și au filmat momentul. Ușa de la coteț s-a închis după un minut, așa cum fusese programată, iar actorul nu s-a putut abține și a țipat de bucurie. În plus, dispozitivul se încarcă cu energie solară.

Citeste si Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, mai împliniți ca niciodată, după ce au descoperit frumusețea vieții la țară: „O femeie obosită, dar fericită că și-a plantat singură roșiile”

Urmăritorii celor doi au fost și ei încântați de idee și au cerut multe detalii în comentarii despre modul de funcționare, dar și despre preț. Pentru a le răspunde acestora, dragoș a venit cu un update la postare, în care a precizat că ușița automată costă aproximativ 355 de lei, pentru varianta cu încărcare solară.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au o căsnicie de aproape două decenii. Împreună au trei copii: Sofia, de 17 ani, Kadri, de 8 ani, și Roxana India, fetița lor adoptată în vârstă de 12 ani.

Relația lor cu natura și simplitatea a devenit un adevărat exemplu pentru cei care își doresc o viață mai conectată la valorile esențiale, iar cadoul atipic primit de artistă este doar un alt simbol al acestei viziuni.

DailyBusiness
Se anunță o nouă majorare a salariului minim! Vezi care sunt efectele din 2025!
Spynews
“Dezamăgirea zilei”. Au divorțat, dar s-au împăcat. Andrei și Cristina de la Insula Iubirii au isterizat din nou internetul / VIDEO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Fabrica unde se va produce un tractor 100% românesc. Utilajul va fi asamblat într-un loc celebru
Capital.ro
Doliu național. A murit o legendă a fotbalului din România: Inima lui a încetat să mai bată
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Prețurile la energie și gaze rămân sub control până în primăvară, anunță Sebastian Burduja
Adevarul
Bandele de cerșetori români au invadat Londra în prejma sărbătorilor. „Toți primesc o pancardă și un pahar. Întotdeauna același scris“
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Ștefan Floroaica, schimbare de look! Ce tunsoare și-a făcut actorul din Lia - soția soțului meu / FOTO
Spynews
Delia, accidentare în timpul cursei de pe munte. Ce a pățit cântăreața: „Imagini șocante”
Evz.ro
Vasile Ungur, consilier PNL, a murit în timpul unei şedinţe
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ionuț a murit după ce a intrat în mare cu mașina. Avea doar 37 de ani. Mesajul cutremurător de adio pe care l-a lăsat pe Facebook
Cancan.ro
Marea împăcare din showbiz! Nimeni nu se aștepta ca ei doi să-și mai acorde o șansă 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
România, decizia care aruncă în aer Rusia. Anunț oficial MApN: Vor fi distruse și neutralizate
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
substantial.ro
Smog dens și periculos în nordul Indiei și estul Pakistanului înainte de Diwali
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! S-a aflat cine CÂȘTIGĂ ALEGERILE PREZIDENȚIALE din AMERICA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Mori cu zile în spitalele din România: Pacient operat greșit și infectat cu bacterii nosocomiale la Spitalul Județean Slatina