„Misiune: Imposibilă – Ghost Protocol”, pe prima poziţie în box office-ul nord-american

Filmul "Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol" a ajuns pe prima poziţie în box office-ul nord-american, urcând două locuri faţă de săptămâna trecută, potrivit cifrelor provizorii, publicate, duminică, de agenţia de presă Reuters.
Romania TV
26 dec. 2011, 09:08

Astfel, al patrulea lungmetraj din franciza „Misiune: Imposibilă”, avându-l în rolul principal tot pe Tom Cruise, a obţinut încasări de 26,5 milioane de dolari de vineri până duminică în cinematografele din Statele Unite şi Canada.

Lungmetrajul britanic „Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor/ Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, regizat de Guy Ritchie, a pierdut poziţia de lider şi a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 17,8 milioane de dolari. Cel de-al doilea film din seria „Sherlock Holmes” îi are în distribuţie pe Jude Law, Noomi Rapace şi Robert Downey Jr.

O altă continuare, lungmetrajul de animaţie „Alvin şi veveriţele: Naufragiaţii/ Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked”, a coborât de pe poziţia a doua pe locul al treilea, cu încasări de 13,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locurile următoare s-au clasat trei filme ale căror lansări au fost aşteptate cu sufletul la gură de pasionaţii de cinema. Astfel, pe locul al patrulea a debutat lungmetrajul „Fata cu un dragon tatuat/ The Girl with the Dragon Tattoo”, regizat de David Fincher. Avându-i în distribuţie pe Daniel Craig şi Rooney Mara, acest thriller cu accente de dark-cinema, realizat pe baza romanelor din trilogia „Millenium” scrisă de suedezul Stieg Larsson, a obţinut încasări de 13 milioane de dolari.

Pe locul al cincilea a debutat lungmetrajul de animaţie „Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului”, regizat de Steven Spielberg în 3D, care a obţinut încasări de 9,1 milioane de dolari.

Comedia „We Bought a Zoo”, care îi are în distribuţie pe Matt Damon şi Scarlett Johansson, a debutat pe poziţia a şasea, cu încasări de 7,8 milioane de dolari.

Potrivit boxofficemojo.com, comedia romantică „De anul nou/ New Year’s Eve”, cu Robert de Niro şi Jon Bon Jovi, a coborât de pe locul al patrulea pe poziţia a şaptea, cu încasări de 3 milioane de dolari.

Animaţia 3D „Marea cursă de Crăciun/ Arthur Christmas”, realizată cu un buget de producţie de 98 de milioane de dolari, s-a menţinut pe poziţia a opta, cu încasări de 2,7 milioane de dolari. Filmul încearcă să explice spectatorilor cum procedează Moş Crăciun pentru a reuşi să transporte cadouri în lumea întreagă, într-o singură noapte.

Filmul „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I”, al patrulea lungmetraj din franciza „Twilight”, a coborât de pe a şasea poziţie până pe locul al nouălea, cu încasări de 2,1 milioane de dolari. Lungmetrajul „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I” este regizat de Bill Condon – care va realiza şi ultimul film din serie, ce va fi lansat pe marile ecrane în noiembrie 2012.

Lungmetrajul 3D „Hugo”, regizat de Martin Scorsese, a coborât de pe locul al şaselea pe locul al zecelea, cu încasări de 2,02 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea de viaţă şi aventurile unui băiat orfan care trăieşte într-o gară din Paris în anii 1930.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Duminică, 28 iulie 2024, după ora 8, patru zodii își schimbă destinul. Oportunități, împăcări și noroc din plin pentru acești nativi
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Amenzi mari pentru șoferii care nu respectă o regulă mai puțin cunoscută
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Gratis pentru mii de proprietari de casă din România. Primesc și teren. Faci contract cu Primăria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!