Test de inteligență pentru cei cu mintea ageră. Ai la dispoziție doar zece secunde pentru a rezolva ecuația și a demenostra că ești un geniu. Dacă reușești să rezolvi la timp, poți trimite și celor dragi, să își pună creierul în mișcare.
Citește și: Test de iluzie optică. Doar persoanele cu ochi de vultur pot găsi pisica ascunsă în grămada de Moș Crăciun
Dacă nu ai reușit să găsești rezolvarea din două mișcări, nu își face griji, te vom ajuta. Pentru a ajunge la acest rezultat 6 + 3 = 9, mută un băț din cifra „8” pentru a forma „6”. Mută alt băț din semnul „-” pentru a-l transforma în semnul „+”.
IQ-ul reprezinta coeficientul de inteligenta si este in esenta un scor utilizat pentru a determina cat de inteligenta este o persoana in comparatie cu restul populatiei. Desigur, un test IQ nu este 100% exact si doar face o incercare, ca orice test standardizat, de a face o masurare corecta.
Aceasta masuratoare este coeficientul IQ rezultat si aceste scoruri sunt adesea folosite ca baza pentru a sti daca o persoana este doar inteligenta sau un geniu total. De cele mai multe ori aceste scoruri reprezinta o masurare corecta a inteligentei, facandu-le sa fie foarte interesante pentru cei care doresc sa stie cum se situeaza in comparatie cu cele mai mari minti ale tuturor timpurilor sau doar cu alte persoane obisnuite.
Coeficientul mediu IQ este de aproximativ 100. Bineinteles, acest lucru este supus variabilitatii in timp, si nu este altceva decat o regula constanta. Cu toate acestea, daca faceti un test IQ si scorul este peste 100, atunci va situati peste media majoritatea oamenilor.
La urma urmei, testele IQ tind sa fie renormalizate in timp, pentru a asigura ca scorul mediu IQ ramane in jurul valorii de 100 de puncte. In acest fel, testele IQ mentin o normalizare a scorului de baza care permite o comparatie mai buna din punct de vedere istoric.