Un bărbat plin de vânătăi susţine că a fost bătut de poliţiştii bucureşteni

Poliţia a început o anchetă internă la Secţia 10 din Capitală, după ce un bărbat a ajuns la spital cu mai multe vânătăi pe corp, susţinând că a fost bătut de poliţişti, în sediul instituţiei.
Iulian Tudor
06 aug. 2013, 10:38
Un bărbat plin de vânătăi susţine că a fost bătut de poliţiştii bucureşteni

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat, marţi, că şeful Secţiei 10 face verificări la nivelul subalternilor, după ce un bărbat, în vârstă de 55 de ani, i-a acuzat pe aceştia că l-au bătut în sediul unităţii, potrivit Mediafax.

Luni dimineaţă, pe strada Traian din Sectorul 3 al Capitalei, bărbatul s-ar fi bătut cu un vecin. Seara, pe strada respectivă a izbucnit un nou conflict, iar la 112 a fost primit un apel anonim, prin care s-a anunţat că într-o curte se bat mai multe persoane.

La faţa locului a fost trimis un echipaj al Secţiei 10, iar poliţiştii l-au văzut pe bărbatul în vârstă de 55 de ani întins pe jos, plin de sânge şi cu leziuni evidente la mâini şi picioare. Echipajul de poliţie l-a scos pe bărbat din curte, iar acesta, care mirosea a alcool, a început să facă scandal şi să-şi înjure vecinii, potrivit poliţiştilor.

„Un bărbat în vârstă de 55 de ani, aflat pe jos şi prezentând, pe diverse zone ale corpului, urme de substanţă brun-roşcată, adresa injurii vecinilor care încercau să-l potolească”, a precizat Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost dus la Secţia 10 Poliţie, unde a fost amendat pentru injurii aduse vecinilor săi. Când a ieşit din secţie, acesta era aşteptat de concubina sa, care a început să strige şi să îi acuze pe poliţişti că l-au bătut pe iubitul ei.

„Pentru a aplana conflictul pe care care l-ar fi provocat, bărbatul a fost scos din mijlocul grupului de locatari nemulţumiţi (care aveau în mâini obiecte de uz casnic – mături, mop-uri etc.) şi condus la sediul secţiei, unde a fost sancţionat contravenţional. Poliţiştii din cadrul Secţiei 10 au observat că, pe lângă substanţa brun-roşcată de pe membrele inferioare, bărbatul mai prezenta urme de violenţă şi pe braţe. Persoana în cauză se afla într-o stare de continuă agitaţie şi prezenta halenă etilică. Din verificările poliţiştilor reiese faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, bărbatul ar fi fost implicat într-un conflict spontan cu un alt vecin”, a mai arătat Poliţia Capitalei în comunicatul citat.

Poliţia Capitalei a precizat că bărbatul a fost sancţionat contravenţional în mai multe rânduri, pentru acelaşi gen de fapte şi era cunoscut de către poliţiştii Secţiei 10 ca fiind o persoană recalcitrantă.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Poliţia Capitalei s-a sesizat în urma incidentului, iar şeful Secţiei 10 a declanşat o anchetă internă, pentru a stabili dacă bărbatul a fost agresat în interiorul unităţii.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Chiftele cu dovlecei și telemea. Rețeta care vă face să uitați de carne
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a câștigat un al treilea mandat cu 51% din voturi
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!