Toamna îşi intră în drepturi cu PLOI, FULGERE şi TUNETE. Vezi prognoza METEO pentru următoarele zile

Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru zilele următoare. Săptămâna începe cu valorile termice specifice perioadei în care ne aflăm, însă a doua parte a săptămânii va aduce o vreme în general instabilă, cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, la început în jumătatea de vest a ţării, apoi şi în celelalte regiuni.
Romania TV
07 sept. 2013, 17:17
Toamna îşi intră în drepturi cu PLOI, FULGERE şi TUNETE. Vezi prognoza METEO pentru următoarele zile

Duminică, vremea rămâne frumoasă, iar temperaturile se apropie de cele normale pentru această dată. Vorbim de maxime de la 20 de grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei până la 29 de grade în Lunca Dunării. Câţiva nori vor umbri trecător soarele în regiunile estice, sud-estice şi pe la munte, unde nu este exclus să lase şi câţiva stropi de ploaie, în timp ce în restul ţării soarele va străluci nestingherit. Vântul se agită puţin prin Moldova şi Dobrogea, dar fără să fie supărător, aşa că vă puteţi face planuri să petreceţi ziua de sărbătoare în aer liber.

Vremea va fi frumoasă şi în Bucureşti, unde nu va fi nici urmă de nori pe cer, iar vântul adie uşor. La amiază termometrele strâng în jur de 26 de grade, cam cât ar fi normal pentru data din calendar.

Săptămâna începe cu valorile termice specifice perioadei în care ne aflăm. Astfel, amiaza vine cu temperaturi de la 20 în Deltă până la 29 de grade în Oltenia. Soarele domină cerul pe întreg parcursul zilei şi numai spre seara şi în cursul nopţii se înmulţesc norii în regiunile vestice, sud-vestice şi la munte, unde pe alocuri vor lăsa ploi, cu tunete si fulgere. Vântul va avea intensificări trecătoare, mai ales în zona Banatului.

Luni, pe bucureşteni îi aştepta o vreme frumoasă şi apropiată de normalul termic al datei din calendar. După cele 12…14 grade din orele dimineţii, pe fondul soarelui generos ridică mercurul în termometre spre 26…27 de grade, în condiţiile în care vântul abia dacă se simte.

Marţi, norii câştigă mai mult teren în vestul, centrul şi nordul ţării, unde din când în când se mai arată şi soarele. Totodată înmulţesc şi aversele însoţite de descărcări electrice. Acestea îşi fac apariţia local pe la munte, pe arii restrânse în regiunile intracarpatice şi numai izolat în restul zonelor. Vântul nu are excese, iar temperaturile maxime, în scădere în regiunile vestice, vor fi cuprinse între 18 grade în Maramureş şi 30 de grade în sudul Munteniei.

Marţi, se mai încălzeşte puţin în Capitală, aşa că ajungem să vorbim despre o vreme caldă pentru acestă dată, cu 28…29 de grade în orele amiezii. În condiţiile în care cerul este dominat de soare, iar vântul este domol.

A doua parte a săptămânii va aduce o vreme în general instabilă, cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, la început în jumătatea de vest a ţării, apoi şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade pe parcursul zilei de miercuri, adică o vreme mai caldă pentru a doua decadă a lunii septembrie, dar spre weekend vremea schimbă din nou foaia şi începe să se răcorească. Va continua să plouă la munte şi local în celelalte regiuni.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft, de luni, 19 august 2024, produsele cărora românii le-au simțit lipsa. Se vor vinde repede
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
Românii care rămân fără un sfert din pensie. Legea se schimbă, dispare grupa I de muncă pentru acest domeniu
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Zeci de medici români din Franța sar în apărarea doctorițelor de la Sf. Pantelimon acuzate de omor: „Sunt ostracizate și tratate precum criminali de drept comun”
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Stațiunea balneo-climaterică cu cel mai pur aer din Europa. O adevărată atracție pentru turiști
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
'Ăla-i amantul tău?' Ilie Năstase și Ioana, mega-scandal în fața blocului: 'Te-am văzut'😱
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
Mașinile care au primit interzis în Ungaria. Se aplică până pe 20 august
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Forțele Aeriene Ucrainene Distrug un Al Doilea Pod în Regiunea Kursk din Rusia
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...