Cele mai ciudate legi din lume: Rişti amenzi usturătoare dacă TE STRÂMBI la un CÂINE sau te SĂRUŢI în TREN

Austria: În această ţară poţi risca o amendă de circa 50 de euro dacă te săruţi prea zgomotos în metrou. De asemenea, conductorii trenurilor din subteran au posibilitatea să îi dea jos pe iubăreţi. În plus, cei care consumă mâncare mirositoare în metrou pot fi daţi jos din metrou.Florida: O lege locală interzice unei femei singure, fie că nu are partener, este divorţată sau văduvă, să sară cu paraşuta într-o zi de duminică. Dacă femeile încalcă această lege riscă o amendă sau chiar o pedeapsă cu închisoarea. Ştiaţi că nu ai voie să faci "pana prostului" în Germania? Descoperă 10 legi CIUDATE din lumeItalia: Cuplurile care se sărută într-o maşină care este în mişcare pot fi amendate cu aproape 500 de euro, potrivit unei legi a comunei Eboli. Pe de altă parte, în Capri, doi turişti au fost arestaţi pentru că şlapi pe care îi purtau făceau prea mult zgomot. În Eraclea, aproape de Veneţia, primarul a interzis construirea de castele de nisip, precum şi adunarea de scoici.Utah: În Salt Lake este ilegal să porţi o vioară într-o pungă de hârtie, precum şi să promovezi o licitaţie prin contractarea unor trombonişti care să cânte pe stradă. O altă lege ciudată din Utah strică toată bucuria copiilor în timpul iernii, pentru că aici cei care aruncă cu bulgări de zăpadă pot fi amendaţi cu 35 de euro. Citeşte şi Cele mai stupide legi sexuale din lume. E interzis să faci sex cu Satana, fără prezervativAustralia: În Melbourne, bărbaţilor le este interzis să meargă pe stradă îmbrăcaţi într-o rochie fără bretele. La o lege atât de exactă presupunem că orice poliţist o poate aplica, fără a spune că nu au înţeles-o.Washington: În Wilbur este ilegal să călăreşti un cal urât în public, rişti o amendă de 220 de euro.Iowa: În Ottumwa, bărbaţilor le este interzis să le facă cu ochiul femeilor necunoscute. Citeşte şi O femeie VĂDUVĂ, cu un NUME lung de 35 de litere, obligată de autorităţi să îl schimbe: A fost al SOŢULUI meuBolivia: Femeile căsătorite din La Paz nu au voie să consume mai mult de un pahar de vin în public, deoarece îşi pierd "simţul moralităţii şi devin desfrânate", şi pot fi divorţate de soţii lor de către un judecător.Oklahoma: Aici poţi intra la închisoare sau poţi fi amendat dacă te strâmbi la un câine. Totuşi, nu aceasta este cea mai ciudată lege din acest stat american. O altă lege specifică că un proprietar de bar nu are voie să lase în bar o persoană care vorbeşte despre relaţii sexuale cu un taur. Încheiem lista celor mai ciudate legi cu două reglementari legate de gheaţă: în Frankfurt patinatorii au o limită de viteză de 50 de mile pe oră, iar rezidenţii din Troyes, Franţa, nu au voie să se intre pe un patinoar dacă sunt ametiţi de băutură.
Alina Costache
19 sept. 2013, 11:15
Cele mai ciudate legi din lume: Rişti amenzi usturătoare dacă TE STRÂMBI la un CÂINE sau te SĂRUŢI în TREN

Austria: În această ţară poţi risca o amendă de circa 50 de euro dacă te săruţi prea zgomotos în metrou. De asemenea, conductorii trenurilor din subteran au posibilitatea să îi dea jos pe iubăreţi. În plus, cei care consumă mâncare mirositoare în metrou pot fi daţi jos din metrou.

Florida: O lege locală interzice unei femei singure, fie că nu are partener, este divorţată sau văduvă, să sară cu paraşuta într-o zi de duminică. Dacă femeile încalcă această lege riscă o amendă sau chiar o pedeapsă cu închisoarea.

Ştiaţi că nu ai voie să faci „pana prostului” în Germania? Descoperă 10 legi CIUDATE din lume

Italia: Cuplurile care se sărută într-o maşină care este în mişcare pot fi amendate cu aproape 500 de euro, potrivit unei legi a comunei Eboli. Pe de altă parte, în Capri, doi turişti au fost arestaţi pentru că şlapi pe care îi purtau făceau prea mult zgomot. În Eraclea, aproape de Veneţia, primarul a interzis construirea de castele de nisip, precum şi adunarea de scoici.

Utah: În Salt Lake este ilegal să porţi o vioară într-o pungă de hârtie, precum şi să promovezi o licitaţie prin contractarea unor trombonişti care să cânte pe stradă. O altă lege ciudată din Utah strică toată bucuria copiilor în timpul iernii, pentru că aici cei care aruncă cu bulgări de zăpadă pot fi amendaţi cu 35 de euro.

Citeşte şi Cele mai stupide legi sexuale din lume. E interzis să faci sex cu Satana, fără prezervativ

Australia: În Melbourne, bărbaţilor le este interzis să meargă pe stradă îmbrăcaţi într-o rochie fără bretele. La o lege atât de exactă presupunem că orice poliţist o poate aplica, fără a spune că nu au înţeles-o.

Washington: În Wilbur este ilegal să călăreşti un cal urât în public, rişti o amendă de 220 de euro.

Iowa: În Ottumwa, bărbaţilor le este interzis să le facă cu ochiul femeilor necunoscute.

Citeşte şi O femeie VĂDUVĂ, cu un NUME lung de 35 de litere, obligată de autorităţi să îl schimbe: A fost al SOŢULUI meu

Bolivia: Femeile căsătorite din La Paz nu au voie să consume mai mult de un pahar de vin în public, deoarece îşi pierd „simţul moralităţii şi devin desfrânate”, şi pot fi divorţate de soţii lor de către un judecător.

Oklahoma: Aici poţi intra la închisoare sau poţi fi amendat dacă te strâmbi la un câine. Totuşi, nu aceasta este cea mai ciudată lege din acest stat american. O altă lege specifică că un proprietar de bar nu are voie să lase în bar o persoană care vorbeşte despre relaţii sexuale cu un taur.

Încheiem lista celor mai ciudate legi cu două reglementari legate de gheaţă: în Frankfurt patinatorii au o limită de viteză de 50 de mile pe oră, iar rezidenţii din Troyes, Franţa, nu au voie să se intre pe un patinoar dacă sunt ametiţi de băutură.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cartierul din București care e la un pas de periferie, dar a avut mereu prețuri de centru. Are străzi liniștite, cu vile și case interbelice care au scăpat de demolările lui Ceaușescu
Capital.ro
Toți șoferii vor fi prinși. Se introduce sistemul e-SIGUR în România
Playtech.ro
ȘOCANT! Cât de schimbată este Eliza Iliescu. Aproape de nerecunoscut
DailyBusiness
Guvernul dă lovitura. Schimbare radicală în toate magazinele din România
Adevarul
Tot ce trebuie să știi despre noua lege a pensiilor. Principalele modificări care intră în vigoare la 1 septembrie 2024
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Dispare ciocolata. La asta chiar nu ne-am fi așteptat
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
ULTIMA ORĂ! Fostul preot Visarion Alexa, condamnat la închisoare!
Cancan.ro
Îți mai aduci aminte de Simona Amânar, gimnasta care făcea furori în anii ’90? Abia o recunoști acum
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Incendiu masiv de vegetație în județul Argeș: Mai multe case au luat foc, iar un localnic a avut nevoie de intervenția medicilor
Capital.ro
S-a mai stins o stea! A murit marea doamnă a filmului: Una din cele mai bune actrițe ale generației
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Președintele Poloniei cere compensații de la Germania pentru pagubele din Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
ERORI în deciziile de recalculare a pensiilor. Simona Bucura-Oprescu anunță CE TREBUIE SĂ FACĂ PENSIONARII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...