Debut nefericit pentru Pandurii, în grupele Ligii Europa. Gorjenii au pierdut acasă, cu Dnepr

Pandurii Tg. Jiu a fost învinsă de Dnepr Dnepropetrovsk cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Cluj Arena, în meciul de debut al gorjenilor în grupa E a competiţiei de fotbal Europa League. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ruslan Rotan, în minutul 38, în urma unui corner.
Romania TV
19 sept. 2013, 19:32
Debut nefericit pentru Pandurii, în grupele Ligii Europa. Gorjenii au pierdut acasă, cu Dnepr

La debutul său în grupele Ligii Europa, Pandurii Târgu Jiu a pierdut la limită disputa cu Dnepr Dnepropetrovsk, jucată joi seara pe stadionul lui CFR Cluj. Dnepr a deţinut iniţiativa din startul jocului şi şi-a creat prima ocazie prin brazilianul Matheus (min. 8), care a reluat cu capul spre colţul lung, dar balonul a ratat ţinta. Gorjenii au evoluat destul de timid, iar situaţiile periculoase au fost destul de rare. Breeveld a tras mult peste poartă (8) din poziţie favorabilă, iar Buleică (17) a ratat şi el ţinta, cu un voleu.

Oaspeţii au beneficiat de o sumedenie de faze fixe din preajma porţii lui Stanca, dar goalkeeper-ul vicecampioanei României a reuşit să reţină în doi timpi reluarea lui Zozulia (16), însă a fost învins de Rotan (38), după un corner bătut de Konoplianka: 0-1. De remarcat că Rotan nu ar mai fi trebuit să fie pe teren, după ce arbitrul l-a iertat de al doilea cartonaş galben în min. 34, după o intrare cu talpa la Erico.

Echipa lui Juande Ramos a avut un forcing de final de primă repriză, însă nu a reuşit să mai marcheze. Matheus, lansat de Zozulia, a trecut de Stanca, dar Unguruşan a respins de pe linia porţii (40), Konoplianka a tras la colţul scurt (41), iar apoi Bruno Gama (44) a şutat pe poartă şi el, ambele baloane fiind reţinute de Stanca.

În partea secundă, Pandurii a evoluat ceva mai bine, însă a făcut-o în continuare crispat, precipitat, în faţa unei echipe care nu a riscat aproape de loc, făcând un joc economicos. Totuşi, Stanca a fost întrebuinţat în min. 61 la şuturile lui Kankava şi Konoplianka.

Una dintre cele mai bune faze ale echipei antrenate de Cristian Pustai a fost o contră rapidă purtată de Buleică (72), însă şutul său a trecut pe lângă poartă. Imediat, Matheus (73) a ratat o mare ocazie de a dubla avantajul formaţiei sale. Selezniov a fost şi el aproape de gol (76), dar reluarea sa a fost slabă, fără emoţii pentru Stanca.

Relevant pentru felul în care s-a desfăşurat jocul este faptul că primul şut pe poartă al echipei Pandurii a venit în min. 80, dar mingea expediată de Ciucur nu i-a pus nicio problemă lui Boiko. Adrovic (86) a ratat o ocazie excelentă de a aduce un punct gorjenilor, însă a fost blocat în ultimă instanţă. Până la final, Zozulia (87) şi Selezniov (90+3) au trecut din nou pe lângă. Dnepr câştigând meritat, în ciuda faptului că gorjenii au forţat egalarea până la ultimul fluier.

La Pandurii nu a jucat atacantul lituanian Deyvidas Matulevicius, accidentat, iar muntenegreanul Adrovic a încercat să îl suplinească fără prea mare succes.

Fundaşul român Alexandru Vlad, transferat vara aceasta de ucraineni de la Pandurii, a fost integralist şi a evoluat foarte bine.

În urma acestui rezultat, rezultatele dintre echipele româneşti şi ucrainene în cupele europene este perfect egal, 7 victorii fiecare şi 7 egaluri (echipele ucrainene au câştigat ultimele cinci dueluri).

Echipa lui Pustai va juca următorul meci pe 3 octombrie, în deplasare, cu Pacos de Ferreira.

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Se deschide o nouă fabrică în România. Investiția de 140 de milioane de euro asigură multe locuri de muncă și salarii bune
Capital.ro
Traian Băsescu s-a cutremurat: Îl plângea că e pe moarte! Răsturnare totală de situaţie
Playtech.ro
CUTREMURĂTOR! Drama prin care a trecut Selina. Detalii șocante din trecutul iubitei lui Victor Slav
DailyBusiness
S-a eliminat din ordonanță! Acești români rămân cu BONUS de 50% din salariu
Adevarul
Vladimir Putin schimbă tactica pentru a îngenunchea Ucraina
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Despăgubiri după erorile din deciziile de recalculare. Termenul anunțat de Casa de Pensii
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Betty Salam și-a părăsit soțul după Asia Express 2024. Ce s-a întâmplat între cei doi la filmările show-ului de la Antena 1
Playsport.ro
ĂSTA e apartamentul INDECENT al lui Țiriac! E cât 10 terenuri de tenis și are pat cât o „garsonieră”, de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant
kanald.ro
Cum să îți reglezi geamurile termopan, pentru sezonul rece! Soluția care te va ajuta să plătești mai puțin la căldură
Capital.ro
Răsturnare de situație în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei a spus totul după 17 ani: Așa este!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Testamentul lui Alain Delon a fost trimis copiilor săi
MediaFlux
Donald TRUMP RECUNOAȘTE acuzațiile FEDERALE! Ce se întâmplă cu CANDIDATURA sa pentru CASA ALBĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...