Ce culori să pui pe tine ca să ai noroc maxim în fiecare zi a săptămânii şi cum te afectează

Culorile ne influenţeaza viaţa de zi cu zi mai mult decât ne imaginam. Nu degeaba există terapia cromatică şi nu degeaba au apărut expresiile precum “verde de invidie” sau “negru de supărare”. Însă, tocmai datorita influenţei culorilor, ne putem spori şansele de noroc în fiecare zi a săptămânii purtând anumite nuanţe.
Romania TV
20 sept. 2013, 07:20
Ce culori să pui pe tine ca să ai noroc maxim în fiecare zi a săptămânii şi cum te afectează

Traim intr-o lume plina de culoare si multi dintre noi chiar visam in culori. De altfel, majoritatea culorilor este asociata cu trairi si sentimente arhetipale, putand astfel sa ne influenteze starea fizica si psihica. Daca descoperim care sunt culorile care ne influenteaza pozitiv, ne putem spori sansele de noroc, de bine in fiecare zi a saptamanii.

LUNI

Albul este culoarea zilei de luni. Desi unele persoane aleg sa-si inceapa saptamana in forta cromatica, facand uz de culori tari, iar altele aleg nuante inchise in semn de nemultumire ca a inceput o noua saptamana de munca, toti ar trebui sa purtam un obiect alb in ziua de luni.

Albul este asociat cu puritatea, cu ideea de intregire si de sacru, dar si de calm, iar in zilele de luni avem nevoie de toate acestea pentru ca trecere din weekend catre mijlocul saptamanii sa fie graduala.

Luni, o zi neplacuta pentru multi dintre noi, trebuie sa ne construim mediul inconjurator si, bineinteles, tinuta astfel incat sa ne menajam cat mai mult. O camasa, o pereche de pantaloni, un sal, o vesta sau un set de bijuterii albe sunt optiuni ideale pentru ziua de luni pentru ca ne potenteaza starea de calm, de serenitate de care toti avem nevoie in prima zi a saptamanii pentru a trece lejer prin ea.

MARTI

Abia marti trebuie sa intram in verva. Motiv pentru care aceasta este ziua a saptamanii pentru a purta rosu si orice nuanta cu variatii de rosu, inchis, mai deschis. Culoarea rosu este una intensa care emana forta, iar dupa ziua de pregatire de luni, prin alb, rosul este perfect pentru a ne baga in priza. Mai mult, rosul are si o conotatie sexuala, dar si una de sacrificiu.

Pe deoparte exista o anumita stare de sacrificiu in sufletul fiecaruia in ziua de marti pentru ca nu poate sta locului sa faca ce vrea, ci trebuie sa faca ceea ce se impune. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa o faca molcom.

Dimpotriva, in pofida oricarei stari de sacrificiu, culoarea rosie purtata marti ne ajuta sa infruntam totul in forta, cu pasiune si determinare. Din acest motiv este indicat sa purtam ceva rosu pe noi in ziua de marti, indiferent cat de mic este obiectul respectiv: o esarfa, un tricou, o bratara, o camasa, o curea sau poate chiar lenjeria intima!

MIERCURI

Dupa ziua de marti in care am fost la turatie maxima si plin de ravna de mai mult si de mai bine prin culoarea rosie, miercuri este timpul sa culegem roadele muncii si eforturilor noastre din ziua precedenta. Iar culoarea fertilitatii este verdele.

Ca sa atragem si potenta starea de bine miercuri, dar si sa culegem roadele propriei noastre munci, este indicat ca in a treia zi a saptamanii sa purtam verde, indiferent de nuanta acesta. Verdele smarald, jad sau chiar si vernilul sunt ideale pentru miercuri, improspatandu-ne starea de spirit, iar cu cat suntem mai “vii”, cu atat ne atragem binele in vietile noastre. Iata de ce ar trebuie sa purtam miercuri macar un obiect verde!

JOI

Joia este ziua in care intregul nostru psihic se lumineaza, de regula, la gandul ca se apropie sfarsitul saptamanii si ca vom fi liberi. Atunci haideti sa ne potentam starea de bine purtand galben. Aceasta este culoarea celei de-a patra zi a saptamanii.

Orice galben si orice variatie a culorii este recomandata pentru ziua de joi, caci lumineaza atat mintea, cat si sufletul si ne ajuta sa ridicam orice val negru care-l simtim cum ne apasa pe frunte.

Culorile pentru celelalte zile, pe Lyla.ro.

Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Cum arată și câți ani are Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova. Tânăra a terminat liceul cu media 9.10 și susține că urăște manelele | FOTO
Spynews
Ce le-a interzis Jennifer Lopez angajaților săi! Regulile controversate impuse de divă persoanelor care lucrează cu ea
Evz.ro
Gabi Bădălău, dezvăluiri despre căsătoria cu Claudia Pătrășcanu: Nu o iubeam
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
Donald Trump cere ca dezbaterea prezidențială să fie la Fox News după retragerea lui Joe Biden
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!