A apărut a doua victimă a Șacalului din Constanța. Delia Avram avea 34 de ani și a dispărut de acasă cu luni în urmă.

Delia Avram, în vârstă de 34 de ani, este a doua victimă în cazul dublei crime din Constanța. Femeia dispăruse de acasă cu mai multe luni în urmă. Noi detalii au fost dezvăluite.
Filip Stan
10 sept. 2024, 18:14
A apărut a doua victimă a Șacalului din Constanța. Delia Avram avea 34 de ani și a dispărut de acasă cu luni în urmă.

Delia Avram și Denisa Iana sunt principalale victime în cazul Șacalului din Constanța. Cele două femei tinere au fost găsite moarte în județul Constanța, una pe un câmp între localitățile Mihai Viteazu și Sinoie, iar cealaltă într-un apartament din Mamaia.

Cine este principalul suspect al celor două victime?

Principalul suspect, cunoscut sub porecla „Șacalul”, a fost reținut alături de concubina sa, fiind ambii acuzați că au comis crimele pentru a fura. Se crede că femeile fie au fost otrăvite, fie au primit o supradoză de droguri. Suspectul a fost ajutat de partenera sa, care s-ar fi folosit inclusiv de copilul lor pentru a acoperi urmele.

Citește și: Incendiu la Spitalul Penitenciar Poarta Albă. O persoană şi-a dat foc. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Una dintre victime este Denisa Iana, o tânără de 28 de ani din Timișoara, care dispăruse de două săptămâni. Denisa, o mamă tânără, a lăsat în urmă un copil mic și o familie devastată. Mesaje emoționante au fost postate pe rețelele sociale de către cei care o cunoșteau, exprimându-și durerea și tristețea față de pierderea ei tragică.

Delia Avram este cea de-a doua victimă în cazul Șacalului din Constanța

Cea de-a doua victimă, Delia Avram, în vârstă de 34 de ani, fusese dată dispărută de familia sa pe 12 iulie, după ce plecase din localitatea ei natală către Constanța, dar nu a mai fost contactată din data de 2 iulie.

Totuși, anchetatorii suspectează că motivația criminalului a fost să fure vehiculele de lux ale victimelor. De asemenea, s-a dezvăluit că partenera sa nu doar că l-a ajutat la comiterea crimelor, dar ar fi implicat și propriul copil pentru a șterge urmele, ceea ce face ca faptele lor să fie cu atât mai șocante.

Această dublă crimă a șocat opinia publică din România, mai ales că ambele victime erau tinere femei cu familii îndurerate, iar modul în care s-au desfășurat evenimentele a relevat o violență extremă din partea celor implicați.

Citește și: George Simion construieşte o casă în 12 zile, cu doar 30.000 de euro. Cum merg lucrările şi la ce costuri s-a ajuns în a cincea zi

Cu toate acestea, în cursul zilei de luni, 9 septembrie, poliţiştii au făcut două percheziţii în acest dosar şi au ridicat mai multe probe.

„În baza mandatelor de percheziţie emise de către instanţa de judecată şi a ordonanţei de delegare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, astăzi începând cu ora 13 poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Constanţa efectuează 2 percheziţii domiciliare. La percheziţii participă şi specialişti din cadrul IGPR, respectiv de la Institutul Naţional de Criminalistică şi Direcţia de Investigaţii Criminale”, au spus reprezentanţii IPJ Constanţa.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Planta care poate umple de bani. Este cunoscută ca “aurul roșu”, are o mulțime de întrebuințări și se spune că și Cleopatra o folosea ca să-ți mențină frumusețea
Capital.ro
Trădare pentru Antena 1. O altă vedetă părăsește trustul și se alătură PRO TV: ”Șoc. E oficial”
Playtech.ro
Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari
DailyBusiness
Alimentul de care românii nu se pot lipsi! E importat din Spania la prețuri uriașe!
Adevarul
Degeaba ridicăm F-urile să urmărească dronele rusești, degeaba le identificăm și le luăm la țintă: „Probabil politicienii noștri așteaptă pierderi de vieți umane”
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Schimbare radicală pentru acești pensionari. Se schimbă veniturile
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
2 români, stabiliți în Italia, au avut parte de șocul vieții lor într-un supermarket din România. Cât au plătit pentru un coș de cumpărături
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Durere infinită în muzica populară. S-a stins maestrul naiului din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Kremlinul acuzat de intensificarea sabotajului în Europa
MediaFlux
NOUL PRAG de IMPOZITARE a PENSIILOR! SIMONA BUCURA OPRESCU a anunțat EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...