A început numărătoarea inversă pentru Electric Castle 2023. Prețul uriaș cerut pentru o noapte de cazare în campingul din festival

Mai sunt doar câteva ore până când se dă startul la Electric Castle, peste 200.000 de oameni fiind așteptați la festival.
Alina Costache
19 iul. 2023, 10:24
A început numărătoarea inversă pentru Electric Castle 2023. Prețul uriaș cerut pentru o noapte de cazare în campingul din festival
Petrecerea Electric Castle e gata de start

Electric Castle 2023. Un număr de peste 200.000 de spectatori sunt așteptați la festival, pe Domeniul Banfy, de lângă Cluj-Napoca. Cei care vor să aibă parte de o experiență de neuitat se pot caza în campingul de lângă castel. Prețul este unul pe măsură, mai exact 110 euro/noapte, potrivit observatornews.ro.

Ieri, pe Domeniul Banfy s-au făcut ultimele pregătiri, iar gropile de pe singurul drum care duce spre Electric Castle au fost astupate cu pietriș. Petrecere începe astăzi la ora 14.oo.

„Avem foarte multe zone noi în festival, reamneajări, activităţi noi. Bineînţeles, un festival mai mare, cu 12 scene, dintre care două sunt noi, 300 de artişti cântă în line-up. Am promis o experienţă de festival 24 de ore din 24 şi într-adevăr aşa este. Distracţia nu se opreşte niciodată”, a declarat Renate Rozenberg, PR Electric Castle, potrivit sursei citate.

Citește și: Festivalul pocăiţilor de la Cluj, la concurenţă cu Electric Castle: „Dacă ei pot să sară pe David Guetta şi noi putem să sărim pentru Dumnezeu”

Festivalul are 1.000 de voluntari care se vor ocupa de buna desfăsuraare a evenimentului.

„Eu sunt în departamentul de sponsori. N-am mai făcut asta în viaţa mea. Şi am zis să-mi fac prieteni noi, să vin la festival, să ascult muzică nouă”, a declarat Smaranda, o tânără voluntar.

Spectatorii care vor să trăiască experiența completă și care nu vor să piardă niciun moment se pot caza în camping, la doar câțiva pași de marile scene. Prețurile pornesc de la numai 20 de euro pe noapte.

Cea mai nouă opțiune de cazare este un iglu box – o capsulă de dormit pentru două persoane. Acesta se închiriază cu 545 de euro pentru toată perioada festivalului, fiind dotat cu aer condiționat, lumină, prize și detector de fum.

Citește și: Prin ce a trecut un student care căuta chirie în Cluj. Ce i-a propus o clujeancă în vârstă de 87 de ani, care nu avea nicio rudă: „Vrea să merg cu ea la notar”

Persoanele care vin cu cortul trebuie să scoată din buznar 55 de euro/noapte, dar pot opta și pentru cazările oferite de localnicii din zonă.

„Aici ştiu că-şi pot lăsa bijuterii, lucruri importante la noi în casă, îşi pot lăsa mâncare la frigider”, spune Letiția, o localnică.

Unii dintre cei mai așteptați artiști care vor urca pe scena de la Electric Castle sunt Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Popo și Peggy Gou.

Ieri, pe ultima sută de metri, a fost deschis poudul peste râul Someș din Bonțida, fără de care spectatorii ar fi trebuit sp facă un ocol de 60 de kilometri pentru a ajunge la festival.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Cu procură sau fără? Ce obligație au șoferii la aceste vămi
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!