A început sezonul cu numărul 14 de la ROMÂNII AU TALENT, la ProTV! Andra, surprinsă încă din prima ediție: „Ne-a lăsat cu gura căscată”

În această seară, de la ora 20.30, începe cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Românii au talent de la ProTV. Cine va urca pe scenă în prima ediție din 9 februarie 2024.
Alina Costache
09 feb. 2024, 20:29
A început sezonul cu numărul 14 de la ROMÂNII AU TALENT, la ProTV! Andra, surprinsă încă din prima ediție: „Ne-a lăsat cu gura căscată”
A început Românii au talent, sezonul 14, la ProTV

Românii au talent, sezonul 14, începe în această seară la ProTV. Prezentatorii emisunii sunt, încă din primul sezon, Pavel Bartoș și Smiley, iar la masa juriului se află, tot de la bun început, Andra și Andi Moisescu. Acestora li s-au alăturat, de trei sezoane, actorii Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

Filmările pentru cel de-al 14-lea sezon au avut loc deja, iar Andra a recunoscut că este la fel de impresionată de ceea ce vede ca la început.

„Tot m-a surprins. A fost un sezon care ne-a lăsat cu gura căscată și care ne-a făcut să găsim foarte greu cuvintele de laudă. Rămâneam mască în fața talentului de pe scenă”, a spus soția lui Cătălin Măruță.

Citește și: Românii au talent 2024. Când va fi difuzat show-ul de Pro TV şi care care va fi componenţa juriului în sezonul 14

Chiar dacă au venit la masa juriului mai târziu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au arătat la fel de încântați.

„Adevărul e că am avut câteva numere fenomenale. Și nu într-un singur domeniu. În secunda asta, aș spune că ăsta a fost cel mai tare”, a spus Dragoș.

 „Cred că experiența de la televizor, din fața ecranului, e total diferită față de cea de la masa juraților. De data asta, chiar veți vedea ceva care este dus la o cotă foarte înaltă”, a completat Mihai Bobonete.

Printre concurenții primei ediții din acest sezon de la Românii au talent se numără și Tom Wouda care va surprinde telespectatorii prin îmbinarea celor două pasiuni ale sale – magia și pianul.

„Eu sunt pianist și vreau să fac ceva în plus, prin magie. Nu este partea principală a momentului meu. Am început să cânt când aveam 5 ani, bunica mea cânta și mi-a zis că ar trebui să fac asta. Pentru că eram un copil, nu-mi doream neapărat să fac asta, deoarece nu era ușor deloc să citesc partiturile muzicale. Acum îi mulțumesc că m-a făcut să cânt și simt o emoție aparte când încep să cânt. Este minunat când ești pe scenă, dar ești mereu pe drumuri, familia și iubita îmi simt lipsa. Nu este ușor, dar când văd oamenii din public, zâmbetele, îmi repet că aș putea face asta cât mai mult”, a spus concurentul în exclusivitate pentru Click!.

Citește și: Cum a ajuns Pavel Bartoș să prezinte „Românii au talent”. Mona Segall este ‘de vină’: „Te încearcă prin multe”

Eduard Anghelescu, un cântăreț tânăr și talentat, a recunoscut că visul lui este să devină mai cunoscut și pe plan local după ce va apărea la Românii au talent.

„Eram mic, aveam 8 ani și cântam prin casă, o piesă, Faded a lui Alan Walker. Părinții m-au ascultat și m-au dus la canto. Eu voiam la tenis de masă, dar nu mai erau locuri, așa că am decis să merg la canto. Nu am niciun regret până la 15 ani că nu am făcut cum voiam eu. Repet două ore minim pe zi, la pian și tot cam așa și pentru muzică. Muzica este ce simt eu că voi face în viață pe mai departe. Pe 15 octombrie am plecat în America și am cântat în Washington, Los Angeles, dar și în Toronto, Canada”, a spus el.

​Și în acest an, zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Un bărbat atacat de urs în Sântioana, județul Bistrița-Năsăud
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!