A murit prima soţie a lui Frank Sinatra, Nancy. Avea 101 ani

Nancy Sinatra Sr., prima dintre cele patru soţii ale lui Frank Sinatra şi mama celor trei copii ai lui, a murit vineri la vârsta de 101 ani, potrivit The Hollywood Reporter.
Iulian Tudor
14 iul. 2018, 09:40
A murit prima soţie a lui Frank Sinatra, Nancy. Avea 101 ani

Fiica ei, Nancy, a transmis: „Mama a încetat din viaţă liniştită, noaptea aceasta, la vârsta de 101 ani. A fost binecuvântarea şi lumina vieţii mele. Mulţumesc pentru tot”, a anunţat fiica ei, Nancy.

Nancy Barbato l-a cunoscut pe Sinatra, în 1934, în Long Beach. Cei doi s-a căsătorit pe 4 februarie 1939. Au locuit într-un mic apartament din Jersey City, oraşul ei, iar câteva luni mai târziu cariera cântăreţului a fost lansată odată cu apariţia primului său album împreună cu trompetistul Harry James.

Primii doi copii ai cuplului au fost născuţi în Jersey – Nancy (devenită cântăreaţă), pe 8 iunie 1940, şi Frank Jr., pe 10 ianuarie 1944. După naşterea celui de-al doilea copil, familia s-a mutat în California, la Toluca Lake, iar printre vecinii lor se numărau Bob Hope şi Bing Crosby. Cel de-al treilea copil al lor, Tina, s-a născut pe 20 iunie 1948.

Citeşte şi Barbara Sinatra, văduva lui Frank Sinatra, a murit la 90 de ani

Cuplul s-a despărţit în septembrie 1950, iar după câteva zile de la finalizarea divorţului, Frank Sinatra s-a căsătorit cu actriţa Ava Gardner (care fusese căsătorită cu Mickey Rooney şi Artie Shaw), pe 7 noiembrie 1951. Frank Sinatra s-a despărţit de Gardner în 1953, iar divorţul a fost pronunţat în 1957.

Un incident care a afectat întreaga familie a fost răpirea lui Frank Jr., pe când avea 19 ani, în decembie 1963, din camera de hotel de la Lacul Tahoe. Răscumpărarea cerută a fost de 240.000 de dolari. El a fost eliberat nevătămat.

Artistul a mai fost căsătorit cu actriţa Mia Farrow, între 1966 şi 1968, apoi cu dansatoarea Barbara Marx, din 1976 până la moartea lui, pe 14 mai 1998.

Nancy Sinatra nu s-a recăsătorit niciodată.

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Cele șase zodii care vor avea noroc triplu în următoarele 6 luni. Vine perioada lor de aur, Berbecii și Balanțele, printre cele mai avantajate
Capital.ro
Codul Numeric Personal (CNP). Informație pentru toți românii care au buletin
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de 60 de milioane de euro. Cât plătește anual pentru asigurarea aeronavelor sale
Adevarul
Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Cum înghesui mai multe persoane în mașină. Soluții neștiute de mulți șoferi
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mamă are Livian Pop! Soția lui Nelson Mondialu' a atras toate privirile la nunta fiului ei 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Dispare permisul auto. Se introduce Cardul My Number. Va intra în vigoare din 24 martie 2025
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Ana Bogdan, imagini hot în costum de baie. Îi prieşte viața de femeie singură
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Cod portocaliu de ploi în Galați: cantități semnificative de precipitații în mai multe localități
MediaFlux
SE ÎNGHEAȚĂ PENSIILE DOI ANI! Răsturnare după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...