A murit unul dintre angajaţii răniţi în explozia de la Petromidia. Victima era transferată în Germania pentru îngrijiri

Noi detalii apar în cazul exploziei de la Petromidia. Unul dintre cei doi angajați, răniți în timpul exploziei de la rafinărie, a murit, anunță, marți, reprezentanții companiei.
Alina Costache
13 iul. 2021, 16:03
A murit unul dintre angajaţii răniţi în explozia de la Petromidia. Victima era transferată în Germania pentru îngrijiri

A murit unul dintre angajaţii răniţi în explozia de la Petromidia. Este al doilea deces după explozia urmată de incendiul de la Rafinăria din Năvodari. Anunţul a fost făcut, marți, de reprezentanții companiei.

A murit unul dintre angajaţii răniţi în explozia de la Petromidia. Victima era transferată în Germania pentru îngrijiri

Rompetrol a anunțat, marți, că în cursul zilei, unul din cei doi angajați transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața.

„Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate. Gândurile și toată susținerea noastră merg către familia colegului decedat”, au transmis reprezentanții companiei.

Potrivit acestora, al doilea angajat rănit spitalizat în Germania este stabil și răspunde la tratament.

Explozia a avut loc în data de 2 iulie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. În urma exploziei, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite, două dintre ele fiind transferate, în 5 iulie, cu arsrui grave, de la Spitalul Floreasca din Capitală, la o clinică din Germania, cu un avion militar.

Un bărbat a murit şi cinci au fost răniţi în urma unei explozii urmate de un incendiu la Rafinăria Petromidia. Unul dintre răniții din incendiul de la Petromidia din Năvodari, județul Constanța, a reacționat în urma comunicatului oficial oferit de compania Rompetrol, proprietarul rafinăriei, în legătură cu starea lui de sănătate. Potrivit Replica online, bărbatul de 27 de ani spune că „abia pot să merg la toaletă. O fractură de os nu se repară în patru zile. Să vă fie rușine!”.

„Colegul de 27 de ani internat în Constanța a început să meargă și se recuperează rapid după intervenția chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanța estimează că în perioada următoare acesta va fi externat”, a transmis duminică, 4 iulie, compania Rompetrol, într-o actualizare a situației medicale a răniților de la Petromidia.

Bărbatul, încadrat pe postul de operator, a transmis un mesaj prin care neagă informarea oficială. „Nu știu cine oferă aceste informații, dar sunt total eronate. Eu abia mă pot ridica din pat (cu sacrificii foarte mari și ajutor din partea asistentelor) să merg până la toaletă și ei deja oferă informații că îmi revin foarte repede și mai am puțin și joc și fotbal. O fractură de os nu se repară în 4 zile. Să vă fie rușine! Semnat tânărul de 27 de ani”, a afirmat angajatul Petromidia.

KMG International a anunţat că starea celor doi răniţi cu arsuri de la Rafinăria Petromidia, internaţi în Bucureşti, este stabilă, iar ei ar putea fi transferaţi la o clinică de specialitate din Europa, primind acordul medicilor în acest sens. KMG International a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că sunt depuse toate eforturile pentru transferul celor doi răniţi în străinătate. Premierul Florin Cîţu a afirmat că, cel mai probabil, transferul acestor pacienţi ar urma să fie făcut luni. „De fiecare dată trebuie să ne intereseze un singur lucru: pacientul să aibă parte de cel mai bun tratament”, a adăugat şeful Guvernului.

Citeşte şi: Victimă a incendiului de la Petromidia: „Eu abia merg la toaletă şi ei zic că mai am puţin şi joc fotbal”

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Grecia introduce o taxă de 20 de euro pentru pasagerii navelor de croazieră care opresc în Mykonos și Santorini
MediaFlux
A SCĂZUT PENSIA! LOVITURĂ TOTALĂ după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...