A scăpat de cancer și a murit în accident. Destinul tragic al lui Florin Diță, șoferul mort la 38 de ani, care a lăsat în urmă doi copii

Florin Diță, în vârstă de 38 de ani, și-a pierdut viața în mod tragic într-un accident de circulație care a avut loc duminică seara, în 10 martie 2024, pe DN2-E85, în zona din apropierea Pieței de Struguri, de la intrarea în Urechești.
Alina Costache
12 mart. 2024, 18:17
A scăpat de cancer și a murit în accident. Destinul tragic al lui Florin Diță, șoferul mort la 38 de ani, care a lăsat în urmă doi copii

Florin Diță se afla la volanul unui autoturism Audi în care erau și copiii lui, fiul de 17 ani și fiica de 9 ani. Minorii au fost internați în stare gravă la Spitalul Județean Focșani și trasferați ulterior la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

Bărbatul a fost spulberat de o mașină care venea din sens opus. Florin Diță urmează să fie înmormântat miercuri, la Răstoaca.

„Copiii(n.r. băiatul în vârstă de 17 ani și fata în vârstă de 9 ani grav accidentați și ei în în tragicul accident de circulație produs, duminică seară, 10 martie 2024, după ora 19:00, pe DN2-E85, în zona din apropierea Pieței de Struguri, de la intrarea în Urechești) au fost trimiși la București la Spitalul >Florin e depus la Biserica Nouă din Răstoaca. Înmormântarea va avea loc miercuri 13 martie 2024 la ora 12:00”, a declarat Mitruț Diță, tatăl bărbatului mort.

Citește și Un elev cu 4,50 la matematică, la simulare, despre ce salariu se aşteaptă să câştige la angajare: „2-3.000 de lei pe zi!”

Florin Diță era de profesie conducător auto și era unul dinte cei mai apreciați lucrători în domeniul său de activitate în colectivul Avicola Focșani, unde era angajat.

„Băiatul meu în vărstă de 38 de ani este cel mai apreciat conducător auto de la Avicola Focșani, unde este angajat. Are experință, a fost șofer de TIR pe curse internaționale, conduce impecabil. Circula corect pe banda lui, duminică seară 10 martie 2024, spre Râmnicu Sărat, unde-și ducea băiatul, la fosta soție de care-i despărțit. Băiatul în vărstă de 17 ani fusese la el în acest sfârșit de săptămână. În autoturism, un Audi pe care-l are Florin de la sora lui din Belgia mai era, duminică seară cu ei, în drum spre Râmnicu Sărat și fiica băiatului meu, în vârstă de 9 ani. În dreptul Pieței de Struguri de la intrarea în Urechești în timp ce autoturismul condus de băiatul meu circula normal pe banda lui mers, a intrat din sens opus un alt autoturism puternic care nu s-a asigurat în timp ce a intrat în depășire. Băiatul meu Florin Diță a murit pe loc iar băiatul și fiica sa au rămas încarcerați. În afara lui Florin mai am doi băieți gemeni asistenți medicali în Italia mai mari cu 10 ani decât Florin și o fată în Belgia”, a povestit tatăl șoferului decedat.

Și mama tânărului urlă de durere și speră să se trezească din acest coșmar în care fiul ei nu mai e. „Unde ești băiatul meu? Mi-e dor de tine! Ai lăsat copiii singuri! Cele mai mari dureri sunt cele de suflet! Când te doare ceva iei o pastilă, când te doare sufletul ce să iei? Floarea mamei, de ce ai plecat așa tânăr? Ai lăsat mare durere în urma ta!”, a spus mama acestuia.

Citește și Val de accidente grave pe DN2 E85, în Buzău. Un TIR s-a răsturnat peste o dubă, o mașină a ieșit în câmp

Florin Diță a avut cancer la stomac la 16 ani și a reușit să supraviețuiască după ce a ținut un tratament naturist, însă viața lui a fost prelungită numai până la 39 de ani, din păcate.

Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bilanțul morților în urma alunecării de teren din Etiopia a crescut la 257
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!