AALBORG STEAUA. LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT 1-0

AALBORG - STEAUA 1-0. Steaua a fost învinsă printr-un gol marcat de Enevoldsen, în minutul 72. În momentul de faţă roş-albaştrii se află pe locul 3 în grupă, la două puncte în urma lui Aalborg, şi depinde de jocul rezultatelor în ultima etapă.
Filip Stan
27 nov. 2014, 06:55
AALBORG STEAUA. LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT 1-0

AALBORG-STEAUA 1-0.Steaua a ratat din toate poziţiile joi seara, în meciul cu Aalborg, din Liga Europa, şi o dată cu mingile trimise pe lângă poarta lui Larsen aproape că a dat cu piciorul şi calificării în primăvara europeană.

Roş-albaştrii sunt acum la jocul rezultatelor, pentru că au coborât pe locul 3 în grupă, la 2 puncte de Aalborg şi se mai califică dacă bate în ultimul meci, pe Dinamo Kiev, dar cu condiţia ca Aalborg să nu câştige în deplasarea de la Rio Ave.

Thomas Enevoldsen a marcat unicul gol al partidei, în minutul 72, după o eroare a fundaşului Paul Papp. Steaua a început mai timid jocul, dar a crescut nivelul şi a preluat controlul partidei, iar ocaziile au apărut la poarta lui Larsen, Keşeru fiind campionul ghinionului. În ultima etapă, pe 11 decembrie, se vor juca meciurile Steaua – Dinamo Kiev şi Rio Ave – Aalborg.

1   5 4 0 1 10 4 +6 12  
2 Locul anterior: 3 5 3 0 2 5 8 -3 9  
3 Locul anterior: 2 5 2 1 2 11 7 +4 7  
4   5 0 1 4 3 10 -7 1

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 89 Ocazie mare Keşeru, care reia din prima, de la marginea careului mic, pe lângă poartă. Poziţia era totuşi dificilă.

Min. 84 Steliştii cer penalty la un contact al lui Keşeru cu un fundaş advers, arbitrul nu acordă nimic.

Min. 78 Arlauskis are o intervenţie incredibilă la şutul lui Risgard. Danezii au fost aproape de 2-0, dar portarul Stelei a respins de lângă bară!

Min. 77 A doua schimbare la Steaua, Stanciu intră în locul lui Tănase.

Min. 75 Bombă a lui Tănase, mingea trece puţin pe lângă poarta danezilor!

Min. 72 GOOOL Aalborg. Enevoldsen este lansat în careul nostru, Paul Papp alunecă, iar danezul îl învinge pe Arlauskis cu un şut la colţul lung! Aalborg-Steaua 1-0!

Min. 65 Prima schimbare la Steaua, Breeveld intră în locul lui Bourceanu.

Min. 62 Autogol Bourceanu, însă de la margine se semnalizează ofsaid, iar golul danezilor este anulat.

Min. 53 Al doilea galben al meciului, Gorter, pentru fault la Adi Popa.

Min. 50 Luchin centrează de pe dreapta şi Tănase trage din voleu, dar portarul respinge.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 42 Şut Keşeru, pe lângă poarta lui Aalborg!

Min. 39 Şut Keşeru, puţin pe lângă poartă!

Min. 33 Ocazie Aalborg, şut Bruhn, prinde Arlauskis!

Min. 31 Centrare periculoasă Adi Popa, Larsen respinge cu dificultate, iar un fundaş intervine şi respinge în corner.

Min. 27 Primul cartonaş galben al meciului îl primeşte mijlocaşul stelist Bourceanu.

Min. 25 Al doilea şut al lui Keşeru! Execuţia sa de la 20 de metri este prinsă de portarul Nikolai Larsen.

Min. 23 Încă un şut al steliştilor, Chipciu trimite pe lângă poartă.

Min. 21 Steaua ratează cea mai mare ocazie a meciului! Keşeru a şutat puternic, portarul lui Aalborg a respins în faţă, iar un fundaş a trimis mingea în corner.

Min. 17 Şut Bourceanu, de la aproape 30 de metri, mingea trece pe lângă poartă.

Min. 13 Şut Enevoldsen, în cross, pe lângă poarta noastră.

Min. 11 Ocazie Steaua, şutul lui Tănase îl loveşte însă pe Paul Papp, iar mingea iese afară, pe lângă poarta danezilor.

Min. 8 Centrare Tănase în careul danez, Keşeru alunecă şi nu poate prelua mingea.

Min. 5 Danezii au început mai bine şi s-au intalat în jumătatea noastră, steliştii abia dacă au trecut de mijlocul terenului.

Min. 1 A început partida.

Steaua: Arlauskis – Luchin, Papp, Varela, Filip – Bourceanu, Sînmărtean – Adi Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru.

Aalborg: Larsen – Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter – Bruhn, Wurtz, Risgard, Thomsen – Enevoldsen, Helenius

Aalborg-Steaua poate fi meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană. Meciul AALBORG-STEAUA este LIVE VIDEO, joi, de la ora 20:00, la Digi Sport şi Dolce Sport. Aalborg are 6 puncte după 4 meciuri, în tinmp ce Steaua a acumulat 7 puncte.

AALBORG-STEAUA LIVE VIDEO. Dacă STEAUA câştigă, se califică în primăvara europeană. Dacă face egal sau pierde cu AALBORG, trebuie să aştepte ultima etapă pentru a afla dacă merge mai departe sau nu în Europa League.

AALBORG-STEAUA LIVE VIDEO. După 4 etape din grupa de Europa League, STEAUA este pe locul 2, cu 7 puncte, după 6-0 cu AALBORG în tur, 1-3 cu Dinamo Kiev, 2-1 şi 2-2 cu Rio Ave. AALBORG este pe locul 3, cu 6 puncte, după 0-6 cu STEAUA în tur, 1-0 cu Rio Ave, 3-0 şi 0-2 cu Dinamo Kiev. Dinamo Kiev este liderul grupei, cu 9 puncte, iar Rio Ave este pe ultimul loc, cu 1 punct. Rio Ave este deja eliminată din competiţie, în timp ce Dinamo Kiev, STEAUA şi AALBORG speră la calificarea în primăvara europeană.

AALBORG-STEAUA LIVE VIDEO. Pentru a fi sigură de calificare, STEAUA trebuie să bată în Danemarca. Dacă acest lucru se va întâmpla, AALBORG va fi eliminată, iar STEAUA şi Dinamo Kiev se vor califica împreună şi vor lupta în meci direct, în ultima etapă, pentru prima poziţie. Dacă STEAUA face egal sau pierde, depinde de rezultatele din ultima etapă (STEAUA – Dinamo Kiev şi Rio Ave – AALBORG). În orice caz trebuie precizat că, nici în cazul unei înfrângeri cu AALBORG, STEAUA nu este eliminată, păstrând şanse până în ultima etapă.

AALBORG-STEAUA LIVE VIDEO. Steaua are doi titulari suspendaţi pentru partida cu Aalborg, fundaşul central Lukasz Szukala şi mijlocaşul Andrei Prepeliţă, fiecare având câte trei cartonaşe galbene. De asemenea, Costel Gâlcă nu va putea miza la Aalborg pe cel mai bun marcator din cupele europene, Raul Rusescu. Până acum jucătorul împrumutat de la Sevilla a înscris de 12 ori în competiţiile continentale în tricoul cel9or de la Steaua, 5 dintre reuşite fiind izbutite în deplasare.Pe lângă Szukala, Prepeliţă şi Rusescu va lipsi şi Gabriel Iancu, care a fost supus în octombrie unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, după ce a suferit o ruptură de corn posterior, menisc intern.

AALBORG-STEAUA LIVE VIDEO. Constantin Gâlcă, antrenorul celor de la STEAUA, a declarat că mijlocaşul Cristian Tănase a avut probleme la tendon, peste care a trecut, dar se resimte puţin şi speră să poată evolua în partida cu Aalborg. „Cu Aalborg sper ca jucătorii să fie mai proaspeţi. Nu am forţat prea mult, nu am stat într-un presing avansat tot timpul, pentur că jucătorii s-au gândit şi la acel meci. Tănase a avut ceva probleme la tendon, dar a trecut peste acest lucru. Se resimte puţin şi sper să fie apt cu Aalborg”, a spus Gâlcă înainte de AALBORG-STEAUA, meci care va fi LIVE VIDEO de la ora 20:00 la Digi Sport şi Dolce Sport.

AALBORG-STEAUA LIVE VIDEO. „Inlocuitorul lui Prepelita o sa fie jucatorul aflat in cea mai buna forma. Nu pot sa va zic, numele lui incepe cu B. Bourceanu sau Breveeld. Dar poate sa vina Filip din spate si sa joace din nou la mijloc, asa cum a mai facut-o”, a mai declarat Galca.

AALBORG-STEAUA LIVE VIDEO. Antrenorul danezilor de la Aalborg, Kent Nielsen, consideră că Steaua are o linie ofensivă de invidiat, astfel că elevii săi trebuie să fie foarte atenţi în apărare. „Nu am fost deloc mulţumiţi de felul în care am jucat la Bucureşti în repriza a doua. Asta ne-a arătat valoarea jucătorilor Stelei. Atunci când au avut ocazia, au înscris”, a declarat Nielsen, la conferinţa de presă care a prefaţat meciul AALBORG-STEAUA.

AALBORG-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul Aalborg – Steaua va fi arbitrat de o brigadă din Germania, cu Felix Zwayer la centru. Zwayer va fi ajutat la cele două linii de Guido Kleve şi Markus Haecker. Arbitri adiţionali vor fi Tobias Stieler şi Robert Hartmann, iar rezervă Frank Willenborg. Delegatul UEFA pentru partida AALBORG-STEAUA este scoţianul John Taylor, în timp ce arbitrii vor fi supervizaţi de catre grecul Georgios Bikas.

AALBORG-STEAUA LIVE VIDEO. Echipele probabile:

Aalborg: Larsen – Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter – Wichmann, Wurtz, Risgard, Thomsen – Jacobsen, Enevoldsen.

Steaua: Arlauskis – Papp, Luchin, Varela, L. Filip – Bourceanu, Sânmărtean – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru.

AALBORG-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul AALBORG-STEAUA se joacă joi, de la ora 20:00, şi va fi LIVE VIDEO la Digi Sport şi Dolce Sport şi pe RomaniaTV.net. Află unde vezi la TV meciul AALBORG-STEAUA LIVE VIDEO.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!