Accident cu zeci de victime în Hunedoara. Doi tineri au murit. Autoritățile au activat planul roșu

A fost plan roșu de intervenție în Hunedoara în urma unui accident cu zeci de victime în care au fost implicate un autocar și o mașină. Doi tineri, unul de 17 ani care conducea mașina și un pasager de 45 de ani, au murit. Alte 20 de persoane din autobuz au fost răniți.
Alina Costache
24 oct. 2024, 09:50
Accident cu zeci de victime în Hunedoara. Doi tineri au murit. Autoritățile au activat planul roșu

Alerta s-a dat după ora 22.30 când un apel la 112 anunța un impact deosebit de grav între un autoturism și un autocar plin cu pakistanezi care se întorceau de la serviciu, în apropiere de Simeria. Planul roșu a fost activat imediat. Deși inițial s-au anunțat opt persoane rănite și un mort, salvatorii au găsit peste 20 de victime.

Șoferul mașinii, un adolescent de doar 17 ani, și pasagerul de 34 de ani erau încarcerați. Din păcate, șoferul a fost scos fără viață dintre fiarele mașinii, iar pasagerul a murit la spital din cauza rănilor foarte grave. Cei doi ar fi furat cheile maşinii de la o rudă.

Citește și: Metroul s-ar putea opri până la ora 16.00, dacă Metrorex nu se înțelege cu sindicaliștii. Scenariu sumbru pentru bucureșteni

Din autocarul plin cu muncitori străini 20 de persoane au fost rănite. Victimele au fost transportate la spitalele din Hunedoara, Deva și Orăștie. Planul roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 23.48.

”În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane: conducătorul auto în vârstă de 17 ani (care nu poseda permis de conducere) şi un bărbat în vârstă de 45 de ani, pasager în autoturism, precum şi rănirea conducătorului autocarului (in vârstă de 55 de ani) şi a 18 pasageri din autocarul cu care autoturismul a intrat în coliziune. Din primele cercetări se pare că autoturismul implicat în evenimentul rutier ar aparţine unei rude a minorului în vârstă de 17 ani, cheile maşinii fiind sustrase de către una dintre cele două persoane decedate”, a transmis IPJ Hunedoara.

Citește și: Cât costă să-ți iei casă, prin credit, într-un oraș mare din România. Top prețuri și rate lunare

Deocamdată nu se cunosc cauzele accidentului, însă din primele informații adolsecentul de 17 ani fără permis ar fi pătruns pe contrasens unde s-a izbit de autocar, iar apoi mașina s-a răsturnat în șanț.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare coporală din culpă, iar oamenii legii continuă cercetările.

DailyBusiness
Pensiile cresc spectaculos! Noi beneficii pentru pensionari. Cine și cum se califică
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Cât costă să faci succesiunea după 10 ani. Suma nu e deloc mică
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Adevarul
Porecla șocantă pe care Mohamed Al-Fayed i-a dat-o Prințului Philip. Ce legătură avea cu accidentul în care au murit Prințesa Diana și fiul său Dodi
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Celebru actor a fost învins de o boală grea. Ce tragedie!
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Permisul de conducere digital. ORDIN de la UE! Când va fi aplicat în toate statele
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Gérard Depardieu solicită amânarea procesului pentru agresiune sexuală
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia