Accident cumplit în urmă cu puţin timp. A fost COD ROŞU, din păcate medicii nu au mai putut face nimic

Este vara cu cele mai multe accidente de circulaţie, în condiţiile în care România este deja lider european la accidente mortale.
Alina Costache
27 iul. 2022, 18:19
Accident cumplit în urmă cu puţin timp. A fost COD ROŞU, din păcate medicii nu au mai putut face nimic

O femeie a murit și doi bărbați au fost grav răniți într-un accident produs miercuri pe DN 13E, în județul Covasna. Potrivit IPJ Covasna, accidentul a avut loc pe DN 13E, între Sfântu Gheorghe și localitatea Vâlcele.
În accident au fost implicate două mașini conduse de doi bărbați de 46, respectiv 58 de ani.În urma impactului, o femeie de 62 de ani, pasageră într-unul dintre autoturisme, a decedat. Șoferul de 58 de ani și un bărbat de 68 de ani, pasager în autoturism, au fost răniți grav, iar al doilea șofer a fost rănit ușor. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

S-a spânzurat în urma unei decepţii în dragoste, gest extrem făcut de un tânăr de 22 de ani. Ce a scris în biletul de adio

Sibiu: Cele cinci persoane rănite în accidentul de pe A1 au fost transportate la spital

Cele cinci persoane care au fost rănite, miercuri, în urma unui accident produs pe autostrada A1, în zona localităţii Aciliu, au fost transportate la un spital din municipiul reşedinţă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Victimele, cu vârste cuprinse între 28 şi 74 de ani, au suferit traumatisme şi escoriaţii. Au primit iniţial îngrijiri medicale la faţa locului, apoi au fost transportate la un spital din municipiul Sibiu.

„ISU Sibiu a intervenit de urgenţă pe A1, în zona localităţii Aciliu, pe sensul de mers Sebeş-Sibiu, cu două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere cu descarcerare şi o autospecială de transport victime multiple, la un accident rutier. Din primele informaţii există cinci victime”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.

Avocat român, mort în vacanţă în Lefkada. A făcut atac cerebral în timp ce mergea cu bicicleta

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, în accident au fost implicate două autovehicule, un ansamblu TIR condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani din Hunedoara şi un autoturism condus de un cetăţean străin, în vârstă de 55 de ani.

Vâlcea: Accident cu trei victime în Râmnic; doi dintre răniţi sunt copii

Trei persoane, între care doi minori, au ajuns miercuri dimineaţa la spital în urma unui accident rutier produs la intrarea în municipiul reşedinţă dinspre Drăgăşani şi în care au fost implicate două autoturisme, au anunţat autorităţile din Vâlcea.

„Din primele verificări efectuate se pare că ar fi vorba de o coliziune între două autoturisme pe bulevardul Calea lui Traian intersecţie cu strada Posada, în municipiul Râmnicu Vâlcea, din care au rezultat 3 victime (2 sunt minori), care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Accident produs de un medic ATI care s-a urcat beat la volan. Bărbatul mergea spre spital, unde urma să intre de gardă

Un medic s-a urcat beat la volan și a provocat un accident grav de circulație în localitatea Brădeşti din județul Dolj. Doctorul, specialist ATI, se îndrepta spre spitalul unde lucrează și unde urma să își înceapă tura.

A pierdut însă controlul mașinii, a acroșat un autoturism parcat pe marginea drumului și apoi s-a răsturnat pe șosea. Mașina a rămas până la urmă suspendată pe un gard.

Polițiștii au stabilit că medicul în vârstă de 32 de ani, care ar lucra la Spitalul Târgu Cărbuneşti din județul Gorj, avea o alcoolemie de 0,82 în aerul expirat. Bărbatul a ajuns la spital cu răni ușoare și dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'