„Am pierdut 2 copii într-o zi!”. O coliziune între o KIA neagră și un Audi alb a distrus două familii

Doi frați și un tânăr tată au murit cu toții într-un accident de groază pe o autostradă la sud de Perth.
Filip Stan
28 sept. 2023, 13:48

Accident cumplit în Australia. Jaziah Thomas, în vârstă de 24 de ani, și frații Kody și William Bell, în vârstă de 24 și 21 de ani, au murit tragic în accidentul de pe Sixty Eight Road din Baldivis, Australia.  O Kia Stinger neagră și un sedan Audi alb s-au ciocnit frontal, se presupune cu viteză mare. Poliția a confirmat că patru bărbați se aflau în interiorul Audi în momentul coliziunii.

Accident grav pe Defileul Jiului. Sunt cinci victime, unul dintre autoturisme s-a răsturnat
Thomas se afla la volan, în timp ce cei doi frați și un alt bărbat, de 21 de ani, erau toți pasageri. Cea de-a patra persoană, tânărul de 21 de ani blocat între fiare, a supraviețuit în mod miraculos. Acesta a fost transportat cu elicopterul la spital, unde se află într-o stare stabilă, dar ce doi fraţi nu au supravieţuit, relatează Daily Mail.

Nu au fost singurele victime ale coliziunii. O femeie de 44 de ani care conducea Kia a fost transportată și ea la spital, dar cu răni ușoare.

Kody Bell şi-a lăsat în urmă soția și cei doi copii mici, un fiu și o fiică. Thomas avea și el doi copii mici, cu partenera sa Tamekah Locker, cei doi fiind împreună de la 14 ani. „Încă nu realizeaz că este ceva real și tot aștept să treci pe ușă și mă doare să știu că nu mai vii. Ești lumea mea întreagă, cel mai bun prieten și tot ce am mai drag de când aveam 14 ani și nu știu cum pot trăi fără tine, vreau doar să vii acasă. Suntem atât de norocoși că te-am avut în viața noastră și nu te vom uita niciodată pe tine și pe toate amintirile noastre”, a scris iubita acestuia într-o postare emoţionantă pe Facebook.

Scene scoase din filmele de acțiune pe străzile din Constanța. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un bărbat care furase o mașină. Totul s-a încheiat cu un accident înfiorător
Soția lui Kody, Gabrielle Bell, a comentat la postarea acesta, scriind: „Îmi pare atât de rău pentru pierderea ta, suntem aici cu tine”. Tatăl lui Kody și William, Curley, a mulțumit primilor pompieri care au intervenit pentru că s-au grăbit în ajutorul copiilor săi. Mama lor, Belinda, le-a mulțumit de asemenea celor care s-au grăbit să-l ajute fiului ei și le-a împărtășit durerea: „Încă nu-mi vine să cred. Am pierdut doi fii într-o zi!’ ea a spus.

Inspectorul interimar al poliției din WA, Brendon Barwick, a spus că a fost un „miracol” să existe supraviețuitori ai accidentului. Un martor care a ajusn primul la fața locului, a spus că a văzut un motor de la una dintre mașini la aproximativ 80 de metri de locul coliziunii. Alarma s-a dat după ce butonul de alertă al uneia dintre maşinile implicate a sunat automat la numărul de urgenţe din Australia.

Sergentul Adam Matson, detectiv de poliție WA, a transmis condoleanţe familiei. „Este greu de înțeles să pierzi trei membri ai comunității noastre dintr-un singur accident, inclusiv doi frați”, a spus el. „Investigația este încă în desfășurare, există o serie de factori pe care îi analizăm în ceea ce privește cauza acestui accident. Viteza este cu siguranță unul dintre acești factori, dar nu vom lua în considerare faptul că, izolat, există o serie de alți factori pe care trebuie să îi așteptăm, după examinarea vehiculelor”, a adăugat acesta.

 

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Oamenii, înlocuiți de inteligența artificială. O firmă din Canada este condusă de un manager AI
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul
substantial.ro
MONITORIZAREA TENSIUNII ARTERIALE: METODE EFICIENTE ȘI RECOMANDĂRI DE SPECIALITATE
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!