Accident grav! Bunicul care s-a răsturnat cu maşina este de negăsit VIDEO

O mașină s-a scufundat, joi, în apele râului Arieș, din județul Cluj. Potrivit cercetărilor, un bărbat de 83 de ani a pierdut controlul autovehiculului și a căzut în apă. Căutările au fost reluate.
Filip Stan
24 iun. 2023, 17:31
Accident grav! Bunicul care s-a răsturnat cu maşina este de negăsit VIDEO

Accident grav, o mașină s-a scufundat, joi, în apele râului Arieș, din județul Cluj. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 83 de ani a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a lovit copacii de pe marginea drumului, ulterior fiind proiectat în râul Arieș. Căutările au fost reluate sâmbătă fără succes.

„În urma accidentului rutier înregistrat la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 15.00, pe DN75, în afara localității Lungești, comuna Iara, polițiștii au stabilit, conform primelor verificări, că ar fi vorba despre un bărbat, de 83 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism înspre municipiul Turda, iar, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând mai mulți arbori situați în afara părții carosabile.  După impact, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în râul Arieș, în zona km 140+750m, de unde reprezentanții I.S.U. Cluj au extras autoturismul până pe malul râului. Astăzi, 23 iunie, polițiștii din Cluj, alături de reprezentanții I.S.U. Cluj și Salvamont Cluj, continuă cercetările în zona respectivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean

Accidentul cu doi morți de pe A1 provocat de un tânăr de 22 de ani fără permis de conducere
Salvatorii au reluat căutările în râul Arieș, după ce o mașină a fost văzută în apă, în zona localității Buru din Cluj. După mai bine de 12 ore de când s-a dat alarma, pompierii încearcă să îl găsească pe șoferul vehiculului. Ploile din ultima perioadă au mărit debitul apei, iar misiunea este îngreunată.

Inițial, nimeni nu putea spune câte persoane se aflau în mașina care a plonjat în apele râului Arieș. Salvatorii s-au mobilizat până la lăsarea întunericului, însă, fără niciun rezultat. Vehiculul a fost scos la suprafață, însă, în interior, nu se afla nicio persoană.

Locotenent Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj: „La fața locului s-au deplasat două autospeciale și echipa de scafandri dedicată detașamentului 1 Cluj Napoca. Au fost desfășurate căutări pe tot parcursul după-amiezii zilei de ieri, până la lăsarea serii, însă din păcate fără rezultat”.

Fetiță de 4 ani, ucisă în accident de amantul mamei, după o șicanare în trafic. Șoferul vinovat a fost arestat
Încă din zori au fost reluate căutările, iar în sprijin au fost chemați și cei de la Salvamont.Bărbat: „Mașina eu am văzut-o primul. Eu am văzut mașina, dar persoane nu. Și i-am găsit o haină. Era ușa cam așa, deschisă, de pe dreapta, din ce am văzut”.

Nimeni nu își poate explica ce s-a petrecut cu cel care era la volan. Un alt șofer, care se afla în trafic, spune că apucat doar să zărească faptul că șoferul era un vârstnic. Tot acesta susține că în mașină nu mai erau și alte persoane.

Bărbat: „A venit tare și în curbă a intrat în apă. O persoană la volan, unul mai în vârstă. De la impact l-au aruncat afară din mașină și e în Arieș. I-au găsit actele în mașină, 80 și ceva de ani”. Cum și apa este foarte tulbure, misiunea se desfășoară și acum cu dificultate.

Un bărbat de 75 de ani a murit sâmbătă într-un accident rutier la Tigveni, în judeţul Argeş.

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DJ 678A, pe raza localităţii Tigveni, având direcţia de deplasare Tigveni Sore Cepari, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 75 de ani, din Tigveni”, a informat IPJ Argeş.

Conform sursei citate, în urma evenimentului, bărbatului de 75 de ani i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, în ciuda eforturilor depuse, acesta a decedat. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...