Accident GRAV la Arad, două motociclete spulberate de un TIR. UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicați doi motocicliști și un autotren, circulația pe DN7 a fost oprită pe ambele sensuri în zona localității arădene Petriș.
Alina Costache
02 aug. 2015, 11:32
Accident GRAV la Arad, două motociclete spulberate de un TIR. UPDATE

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Arad, circulația auto pe DN7 a fost reluată, pe un fir alternativ. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicați doi motocicliști și un autotren, traficul fusese oprit pe ambele sensuri în zona localității Petriș.

O motocicletă cu numere de Ungaria pe care se aflau un bărbat şi o femeie a intrat în coliziune cu un autotren înmatriculat în Bulgaria. Bărbatul de pe motocicletă este în stare gravă şi a fost preluat de ambulanţa Săvârşin şi transportat la Spitalul Judeţean Arad, iar pentru femeie a fost solicitat elicopterul SMURD. Un al treilea bărbat care îi însoţea, pe o altă motocicletă, s-a ales cu fracturi multiple în urma accidentului, fiind preluat de paramendicii SMURD Birchiş. Pentru că din rezervorul autotrenului curgea combustibil, la faţa locului se află şi pompierii de la Birchiş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru asigurarea zonei. Circulaţia rutieră este blocată în zona producerii accidentului.

Traficul era, potrivit presei locale, foarte intens pe mai multe segmente ale DN7, precum între Pecica și Arad, pe Centura Aradului, între Vladimirescu și Sâmbăteni, în zona Lipova și pe alte câteva porțiuni de pe Valea Mureșului, unde se circulă bară la bară.

Majoritatea mașinilor au numere străine, în special de Germania, Italia, Franța, Spania și Austria, ocupanții fiind români care muncesc în străinătate și care revin în țară pentru petrecerea concediului alături de familii.

Potrivit Poliției de Frontieră Arad, doar prin vămile Nădlac I (DN7) și Nădlac II (autostrada A1) au intrat în țară, de sâmbătă seară și până duminică dimineață, aproximativ zece mii de persoane, mai mult decât dublu față de zilele obișnuite.

La Nădlac I, față de anii trecuți, când nu exista punctul de trecere a frontierei de pe autostrada A1, au ajuns doar 2.000 de persoane, în timp ce până acum acesta era cel mai aglomerat punct de la granița cu Ungaria. Șoferii au ales autostrada, astfel că la Nădlac II au ajuns aproape 8.000 de persoane, iar traficul se va menține la valori ridicate în următoarele zile.

În vama de pe autostradă s-a așteptat și jumătate de oră pentru controlul documentelor, deși sunt șase benzi deschise.

Potrivit Poliției Rutiere Arad, problemele de trafic de pe DN7 apar în zona Pecica, unde coboară de pe autostradă multe mașini, care aleg traseul clasic spre Deva, de pe Valea Mureșului, astfel că doar o parte dintre șoferi își continuă drumul pe autostradă, spre Timișoara. În aceste condiții, numeroase echipaje mobile de polițiști rutieri au fost mobilizate pe DN7, pentru a încerca să fludizeze traficul.

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Singurele 3 zodii care sunt protejate de astre în lunile septembrie și octombrie. Răsturnări spectaculoase de situații pentru Berbeci
Capital.ro
Se schimbă banii. România e obligată să treacă la Euro: Strângeți cureaua!
Playtech.ro
Ți se rupe sufletul! AVEM ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Te fac să PLÂNGI, cutremurător
DailyBusiness
SE DAU BANI DE LA STAT! Cine primește 3.000 de lei
Adevarul
Vladimir Putin nu poate răspunde rapid la invazia Ucrainei. De câți soldați are nevoie pentru a-i scoate pe ucraineni din Kursk?
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
Schimbare de proporții la X Factor. O mare vedetă revine pe sticlă
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
BREAKING | Ciclista de la Jocurile Olimpice a fost găsită moartă în casă
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Întârzieri masive la CFR! Calvarul la care au fost supuși călătorii care au revenit din vacanța de pe litoralul românesc
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă pace. A anunțat personal: Am fi foarte fericiţi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Președintele Macron a acceptat demisia guvernului condus de Gabriel Attal
MediaFlux
Kamala Harris a făcut PASUL DECISIV. Donald Trump NU mai are ÎNCOTRO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...