Accident groaznic: Căruţă spulberată de un TIR VIDEO

Un căruţaş în vârstă de 70 de ani, din comuna vasluiană Ivăneşti, a fost accidentat mortal, luni seară, după ce atelajul pe care-l conducea, pe contrasens, a fost lovit în plin de un autotren, traficul pe drumul naţional Vaslui - Bacău fiind blocat în totalitate timp de o oră.
Filip Stan
18 nov. 2013, 22:34
Accident groaznic: Căruţă spulberată de un TIR VIDEO

Accidente grave cu atelaje la Vaslui. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, autotrenul circula din direcţia Vaslui către Bacău când, la un moment dat, şoferului i-a apărut în faţă o căruţă care mergea pe banda sa, deşi avea direcţia opusă de deplasare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fără a mai putea evita impactul, şoferul TIR-ului a intrat în plin în atelaj, căruţaşul fiind proiectat câţiva metri prin aer, pe sensul opus de mers.

„Echipajul medical al ambulanţei deplasate la locul accidentului a încercat să-l resusciteze pe bărbatul de 70 de ani, însă fără succes. Întrucât victima se afla pe un sens de mers iar TIR-ul pe celălalt, s-a luat măsura de către poliţişti de a bloca circulaţia în totalitate pe acel sector de drum naţional dintre municipiile Vaslui şi Bacău”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma cercetărilor la faţa locului, poliţiştii au constatat că bătrânul nu avea vestă reflectorizantă şi nici atelajul pe care-l conducea nu era semnalizat corespunzător.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele şoferului de TIR, un bărbat de 41 de ani din localitatea vasluiană Perieni, pentru ucidere din culpă.

Într-un alt accident, o persoană a murit şi trei au fost rănite, între care una grav, în urma unui accident rutier petrecut, luni seară, pe un drum naţional din Vaslui, după ce un autoturism marca BMW, aflat într-o depăşire, a ajuns pe contrasens şi a intrat în plin într-o căruţă. otrivit Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul a avut loc între localităţile Murgeni şi Raiu, de pe drumul naţional DN 24A, în momentul în care şoferul autoturismului marca BMW, un tânăr de 24 de ani, din oraşul Murgeni, a intrat în depăşirea unui camion şi, odată ajunsă pe contrasens, maşina a lovit în plin o căruţă în care se aflau un bărbat de 77 de ani şi soţia acestuia, de 74 de ani.

„În urma accidentului, femeia de 74 de ani a murit în ambulanţă, în drum spre spital. Totodată, soţul victimei a fost rănit grav şi, la fel ca şi şoferul autoturismului BMW şi un pasager din aceeaşi maşină, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului de 24 de ani pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Nu mai este necesar ITP-ul. Șoferii care trebuie să meargă direct la RAR cu buletinul
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Codul Muncii. Drepturile și obligații pe care mulți angajați nu le știu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. S-a dat ordin de la UE. Ce se pregătește chiar acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'