Accident înfiorător în Bistriţa! Un bărbat a MURIT, iar alte patru persoane sunt rănite. Trei copii, printre victime

Scene de coşmar în urma unui accident produs sâmbătă dimineaţă în localitatea Uriu din Bistriţa-Năsăud. Un bărbat a murit şi alte patru persoane au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a lovit un parapet metalic şi apoi a ricoşat într-un camion. Printre victime sunt şi trei copii care au fost transportaţi la spital.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 05:01

Maşina condusă de un bărbat de 45 de ani din Baia Mare s-a ciocnit de un parapet metalic. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens și a fost spulberat de un camion, conform Bistriţeanul.

Salvatorii sosiţi de urgenţă la faţa locului l-au găsit încercerat pe şoferul maşinii. Celelalte patru victime, o femeie de 45 de ani şi trei fete de 3, 14 şi 17 ani, au fost scoase din maşină de către trecători.

Pompierii au reuşit să-l descarcereze pe şoferul de 45 ani şi au început imediat manevrele de resuscitare. Organismul bărbatului nu a răspuns, iar medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Femeia și fetița de 3 ani au fost transportate la UPU Dej, iar fetele în vârstă de 14 ani, respectiv 17 ani au fost transportate la UPU SMURD Bistrița, conform Mediafax.

Starea fetei de 17 ani s-a agravat pe timpul transportului, astfel că echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud a fost nevoit să o intubeze.

STARE DE ALERTĂ prelungită până pe 16 septembrie. Anul şcolar începe cu restricţii DOCUMENTUL a apărut în Monitorul Oficial