Accident înfiorător în judeţul Bihor. Unul dintre bărbaţii implicaţi şi-a văzut soţia însărcinată şi fiica cum se sting din viaţă

Un grav accident rutier s-a produs în județul Bihor, când o mașină în care se aflau un bărbat, soţia sa și cele două fetițe ale alor a ieșit de pe carosabil și s-a rostogolit pe un câmp, în urma unui impact extrem de violent.
Filip Stan
13 aug. 2024, 09:59
Accident înfiorător în judeţul Bihor. Unul dintre bărbaţii implicaţi şi-a văzut soţia însărcinată şi fiica cum se sting din viaţă

În urma coliziunii, mama și cele două fetițe, în vârstă de 3 și 5 ani, au fost aruncate din mașină. Tatăl, care se afla la volan, a reușit să iasă pe propriile picioare și a sunat imediat la 112, șocat de dezastrul din jur.

„S-a stabilit faptul că, conductorul unui autoturism care circula din direcția Petid către direcția Salonta, pătrunde pe sensul opus unde intră în coliziune cu un alt autoturism care circula din sensul opus”, a declarat Sorin Indrieș, reprezentant al IPJ Bihor.

„Am fost la spălătorie să spălăm mașina și, când am venit înapoi, aici venea ăla pe contrasens și am tras dreapta. Venea pur și simplu spre mine. Am crezut că dacă trag dreapta, el trage și el dreapta”, a relatat soțul femeii însărcinate, potrivit Observatornews.

La locul accidentului au sosit rapid mai multe echipaje de salvare. Din păcate, femeia însărcinată, fetița de 3 ani și celălalt șofer au fost găsiți în stop cardiorespirator. Tatăl și cealaltă fetiță au scăpat cu viață în mod miraculos.

Citeşte şi: Un șofer beat implicat într-un accident rutier a adormit la volan. Polițiștii nu au reușit să îl trezească și au chemat ambulanța

„Echipajele medicale și paramedicale au efectuat manevre de resuscitare. Este vorba despre un bărbat, o femeie și o fetiță, și au acordat îngrijirile medicale care se impuneau celui de-al doilea copil implicat în accident, care se afla în stare de inconștiență. Din nefericire, cele trei victime aflate în stop cardiorespirator nu au mai putut fi salvate”, a declarat Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui elicopter SMURD pentru a transporta fetița aflată în stare de inconștiență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor. „Fetița aflată în stare de inconștiență a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor”, a adăugat Camelia Roșca.

Șoferul supraviețuitor a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Familia se pregătea să plece la muncă în Scoția.

Citeşte şi: Un băiat de doar 13 ani s-a înecat în apele râului Buzău. Trupul său a fost scos la mal de scafandri

Spynews
Idei de city-break în minivacanța de Sfânta Maria. Ce prețuri au biletele de avion în luna august
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a cerut un turist la o autoservire de pe litoralul românesc. Bucătarul a crezut că e o glumă: ”L-am trimis la alimentară”
Capital.ro
Ungurii ne-au întrecut definitiv. Umilință pentru România. Toată planeta i-a aplaudat
Playtech.ro
INFERN în Grecia. Imagini apocaliptice, orașe evacuate, panică uriașă
DailyBusiness
Vești BUNE pentru proprietarii de imobile! Ministrul Finanțelor a făcut anunțul!
Adevarul
Noua lege a pensiilor îi avantajează pe bugetari. Hossu: Legea trebuia bazată doar pe contributivitate
Spynews
Zodii norocoase în dragoste în toamna 2024. Nativii care au șanse mari să primească o cerere în căsătorie
Spynews
Cum arată și cu ce se ocupă Hamude Kilani, la 7 ani de când a participat la Insula Iubirii. Fanii au fost surprinși să-l vadă așa
Evz.ro
Prințul Harry, încă o boacănă. E părăsit de tot mai mulți colaboratori
Ego.ro
Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Incendiile de vegetație fac prăpăd în Grecia. România a trimis încă 44 de pompieri în ajutorul autorităților elene: „Ochii îți lăcrimau. Nu puteai să respiri”
Capital.ro
Mașinile interzise din 13 august. Șoferii din România, avertizați. Se aplică de la ora 21:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Ireal ce au găsit polițiștii în mașina jandarmului care s-a împușcat în cap! Breaking news!
substantial.ro
Donald Trump discută cu Elon Musk despre Ucraina și relațiile comerciale cu UE
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIA în SUA! DONALD TRUMP aruncă BOMBA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...