Accidente cumplite la început de weekend. Trei morţi în primele ore ale dimineţii de vineri VIDEO

O persoană a murit şi alta a fost grav rănită într-un accident la Filipeşti, alte două perosane au murit pe DN 1, în apropiere de Ploieşti.
Filip Stan
14 oct. 2022, 09:29
Accidente cumplite la început de weekend. Trei morţi în primele ore ale dimineţii de vineri VIDEO

​Accidente grave vineri dimineaţa, România confirmă că deţine primul loc în Europa în ceea ce priveşte coliziunile terminate cu tragedii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, în zona localității Păulești, județul Prahova, s-a produs un accident rutier în care 2 autoturisme au intrat în coliziune la intersecția cu DJ 155. În urma impactului au rezultat 2 victime, decedate. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers Brașov – Ploiești, valorile de trafic fiind în creștere.

Detalii şocante despre familia moartă în accidentul din Neamţ. Şoferul era în cârje după alt accident

Bacău: O persoană a murit şi alta a fost grav rănită într-un accident la Filipeşti
O persoană a murit şi alta a fost grav rănită, vineri, într-un accident rutier produs în localitatea Filipeşti din judeţul Bacău.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău a precizat că un microbuz a intrat în coliziune frontală cu un autoturism.

„În urma accidentului au rezultat două victime, o persoană de sex masculin, în vârstă de 28 ani, descarcerată, conştientă, preluată în vederea transportului la spital de către un echipajul SAJ şi o victimă de sex masculin, în vârstă de 49 ani, descarcerată, decedată”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Vaslui: Un băiat şi o fată, grav răniţi în urma unui accident produs pe DJ 243, în comuna Perieni

Doi adolescenţi, un băiat de 18 ani şi o fată de 17 ani, au fost grav răniţi în urma unui accident petrecut, în noaptea de joi spre vineri, pe DJ 243, în comuna Perieni, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

La locul producerii accidentului au intervenit reprezentanţi ai Detaşamentul de pompieri Bârlad, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipată echipată cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD tip B2 şi un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

 

Citeşte şi: Tânăr de 19 ani accidentat mortal pe Şoseaua Antiaeriană din Bucureşti

„În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite două victime aruncate dintr-un autoturism răsturnat, una dintre victime fiind în stare de inconştienţă. Circulaţia a fost întreruptă pe ambele sensuri de mers. Băiatul în vârstă de 18 ani a fost găsit aruncat într-un şanţ şi în stare de inconştienţă. Victima prezenta multiple traumatisme şi a fost preluată de echipajul ambulanţei SAJ Vaslui, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Cea de-a doua victimă, o fată în vârstă de 17 ani, a fost găsită în stare de conştienţă şi prezenta plăgi la nivelul membrelor inferioare. Victima a primit primul ajutor şi a fost transportată la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Neamţ: Bărbat rănit într-un accident rutier produs pe DN 15, la Săvineşti

Accidente grave pe bandă rulantă în Neamţ, După tragedia în care şi-au pierdut viaţa patru persoane, un bărbat în vârstă de 52 ani a fost rănit, vineri, într-un accident rutier produs pe DN 15, în localitatea Săvineşti din judeţul Neamţ.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 67 ani, din Piatra-Neamţ, conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Săvineşti, ar fi efectuat viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, din direcţia Roznov – Piatra-Neamţ, condus de un bărbat, de 51 ani, din Rediu. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui pasager, în vârstă de 52 ani, din primul autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Victima a fost transporată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Accident cu patru victime pe drumul ce leagă Timișoara de Sânnicolau Mare

Accident de circulație, vineri dimineață, pe DN6, la intrare în Biled. Patru persoane au fost rănite după ce două autoturisme care circulau din sens opus s-au ciocnit lateral. Polițiștii au deschis un dosar penal.  Accidentul s-a produs pe DN6, la intrare în Biled dinspre Sânnicolau Mare. Un tânăr de 32 de ani conducea spre Timișoara, iar la un moment dat mașina sa s-a ciocnit de o alta, condusă din sens opus de un bărbat de 41 de ani.

Cele două autoturisme, spun polițiștii, au circulat prea aproape unul de celălalt și s-au lovit roată în roată. În urma impactului, patru persoane au fost rănite. „Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a condus un autoturism pe DN6, dinspre orașul Sânnicolau Mare înspre municipiul Timișoara, iar la intrarea în localitatea Biled, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care circula din sens opus, dinspre Timișoara înspre Sânnicolau Mare. În urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani ( 2 femei de 33 și 22 de ani, și un bărbat de 59 de ani) și a unei femei de 33 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani. Cei doi conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând valori negative”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum, conform procedurilor, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'