Aceste 6 zodii fac o primă impresie teribilă. Crezi că te afli printre ele?

Ești genul de persoană care mereu lasă o primă impresie teribilă? Sau poate că celor din jurul tău le este greu să se obișnuiască cu tine; indiferent de situație, este important ca tu să știi dacă lași o impresie proastă după o primă întâlnire și mai ales cum să remediezi asta.
Iulian Tudor
08 dec. 2017, 09:54
Aceste 6 zodii fac o primă impresie teribilă. Crezi că te afli printre ele?

Este mult mai ușor să îți formezi o relație cu cei din jurul tău dacă ei vor avea o părere bună despre tine în urma unei prime întâlniri, scrie estisuperba.ro. Mai mult, este bine să știi încă de la început dacă îți irosești timpul cu cineva sau nu.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 8-14 decembrie 2017: Ce ţi-au pregătit astrele

Deși zodiacul nu poate să îți ofere o caracterizare în detaliu a personalității tale, există anumite trăsături de ansamblu care pot fi identificate cu ajutorul zodiilor. Află și tu dacă ești pe lista zodiilor care lasă o impresie proastă după o primă întâlnire.

1. Leu

Ești prea plin de tine și asta face ca oamenii să te considere foarte arogant. Ești foarte încrezător și există puține lucruri care te pot mulțumi deplin, dar nu te poți aștepta ca cei din jur să le cunoască pe toate. Fii mai maleabil și mai deschis și vei lăsa o impresie mai bună.

2. Berbec

Fiind berbec, ai un spirit foarte competitiv; mereu vei căuta pe cineva cu care să te afli în competiție și tocmai de aceea este posibil ca toate relațiile tale să pornească pe picior greșit. Este posibil ca tu să fii mult prea agresiv atunci când te întâlnești pentru prima dată cu cineva.

3. Săgetător

Ești mult prea drăguț pentru propriul tău bine și de aceea tinzi să lași niște impresii neplăcute. Fiind săgetător, te-ai fi gândit că tocmai pentru că ești drăguț oamenii te vor plăcea, dar ei de multe ori consideră că tu ești fals și de aceea tind să nu te agreeze.

4. Pești

Oamenilor din jurul tău le trebuie destul de mult timp pentru a-și da seama de adevărata ta personalitate. Ești emoțional și empatic, dar nu multor persoane le este ușor să devină emoționali cu tine. Trebuie să îți dozezi în mod corect sentimentele și să le afișezi doar în momentele oportune.

Citeşte şi Top 6 zodii care îşi vor găsi marea dragoste pe Facebook în 2018

5. Balanță

Persoana ta socială este explicația pentru faptul că lași mereu impresii proaste. Ca balanță ești aproape prea bună pentru a fi adevărată. Ai foarte mulți prieteni și de aceea cei care te întâlnesc pentru prima dată sunt destul de sceptici cu privire la tine și la autenticitatea ta.

Și să nu uităm de caracterul tău extraordinar care îi face pe cei din jur să se simtă oarecum inferiori văzându-te atât de plin de viață.

6. Capricorn

Încetează să mai încerci să îi ajuți pe cei din jurul tău atât de mult. Fiind capricorn, ești genul de persoană care va da sfaturi extrem de importante tuturor celor din preajma ta, mai ales celor pe care îi vezi pentru prima dată în viața ta.

Astfel, ei pot considera că tu te crezi un atotștiutor și că ești arogant. Doar menține lucrurile simple și încearcă să fii pe cât de natural poți.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a pățit o româncă atunci când a ajuns la hotelul de 5 stele din Turcia. A plătit 3260 de euro pentru all inclusive, dar vacanța s-a transformat într-un coșmar: ”Nu mai ai ce să mănânci”
Capital.ro
Statul a efectuat plățile. Ultimii bani, trimiși pe 30 iulie. Românii să-și verifice contul
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
TAXĂ DE 464 DE LEI pentru acești români. Dacă nu o achiți, nu vei putea face asta!
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Harry și Meghan nu mai pot continua. Acesta este sfârșitul
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
CUTREMUR în SHWOBIZ! Alex Bodi și Ema Uta s-au ÎMPĂCAT?! Avem dovada incontestabilă că petrec iar clipe fierbinți împreună! FOTO
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Al doilea caz de infectare cu virusul West Nile, confirmat în România. Un pacient din Mureș a fost internat cu encefalită virală acută
Capital.ro
UE a dat ordin. Cadourile devin complet interzisă. Nimeni nu le va mai primi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Ministerul rus de Externe acuză YouTube de cenzură la ordinul Statelor Unite
MediaFlux
ARMATA ROMÂNĂ face RECRUTĂRI! Cine sunt cei VIZAȚI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?