Aceste PATRU ZODII vor simți cel mai INTENS retrogradul lui Mercur din august 2024

În timpul acestui Mercur retrograd, patru zodii vor suferi schimbări semnificative, dobândind noi perspective și descoperind mai multe despre punctele lor forte și punctele slabe.
Alina Costache
05 aug. 2024, 23:21
Aceste PATRU ZODII vor simți cel mai INTENS retrogradul lui Mercur din august 2024

Mercur își începe mișcarea retrogradă pe 5 august 2024 și își va relua mișcarea directă pe 28.  În acest timp, va fi important pentru noi să adoptăm o abordare mai deliberată și să ne revizuim temeinic munca, deoarece ar putea fi nevoie de modificări și revizuiri. Mercurul poate provoca momente de frustrare, dar poate oferi și informații valoroase care ne ajută să ne îmbunătățim eficiența. În timpul viitorului Mercur retrograd din august 2024, persoanele cu semne mutabile și plasamente fixe vor avea ocazia să înțeleagă că greșelile sunt lecții valoroase care contribuie la creșterea și avansarea personală.

Acum este momentul perfect să ne concentrăm asupra ego-ului și stimei de sine, în special cu reintrarea lui Mercur în Leu. Pentru a prospera, este esențial să ne cultivăm încrederea în sine și să învățăm din experiențele noastre.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Poate părea că anul acesta iti aduce un mare triumf cu Jupiter în zodia ta, dar fii conștient de faptul că Mercur s-a poziționat retrograd, ceea ce poate crea un sentiment de încetinire a lucrurilor. Cu toate acestea, tranzitul actual joacă un rol semnificativ în creșterea și dezvoltarea dumneavoastră continuă. Mercur îți va provoca speranțele și viziunea pentru viitor. Este un memento blând să rămâi concentrat și să nu iti pierzi din vedere aspirațiile.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Patru zodii afectate de Mercur Retrograd: „Ar fi mai bine să tragă de ti

Cu Jupiter și Marte în zodia ta, vei experimenta un puternic sentiment de camaraderie în timp ce navighezi în acest nou capitol. Cu toate acestea, este esențial să adopti o abordare mai măsurată, permițându-ti să faci o pauză, să iti iei un moment pentru a respira și să căutați asistență atunci când este necesar. Acest lucru este deosebit de important, deoarece influența lui Marte în semnul tău te poate împinge să-ți depășești limitele.

În ciuda provocărilor prezentate de Mercur retrograd și de pătratul actual din Saturn, determinarea și perseverența ta vor duce la succes pe calea pe care ai ales-o. Pe 14, Mercur va intra în zodia Leului, ceea ce va ajuta la atenuarea oricărei tensiuni pe care ai simțit-o. Această mișcare planetară te va aduce și mai aproape de oamenii din viața ta care iti oferă sprijin și încurajare.

 

Leu (23 iulie – 22 august)
În această perioadă, Mercur retrograd în zodia ta poate arunca lumină asupra diferitelor aspecte ale vieții tale, inclusiv relațiile, cariera și acasă. Având în vedere pozițiile planetare actuale în semnele Mutabile, precum și aspectul lor pătrat cu Saturn, se pare că aceasta este o perioadă semnificativă care iti poate cere să rămâi proactiv, să anticipezi potențialele provocări și să fii deschis la evoluții neașteptate.

Cele mai fericite trei zodii ale lunii august 2024. Nativii se vor îmbăta cu vaporii dragostei care plutesc în aer

Mercur în Fecioară are un avantaj distinct, deoarece aduce la iveală idei care pot duce la descoperiri semnificative, în special în cariera ta. S-ar putea să experimentezi o creștere a încrederii pe măsură ce faci față unor noi provocări și obții succes. Acest tranzit are potențialul de a fi un punct de cotitură semnificativ, oferindu-ti o perspectivă clară și optimistă.

Tranzitul puternic te va ajuta, de asemenea, să restabilesti legăturile cu oameni din trecutul tau care au oferit sprijin valoros atunci când a fost nevoie. Când Mercur intră în semnul tău, te poți aștepta la o perioadă semnificativă de creștere personală și de conștientizare de sine sporită. Lucrul la proiecte de grup poate fi o experiență fascinantă și iluminatoare în acest moment. Aceasta este o perioadă semnificativă pentru tine, deoarece subiectele legate de sezonul tău vor reapărea pentru a-ți susține creșterea și succesul.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Mașinile interzise în trafic. Vehiculele diesel, fără drept de circulație. S-a pus termen 2 ani
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Victor Ciutacu, în politică! Răspunsul la care nimeni nu se aștepta
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Sunt obligați să plătească. Marcel Boloș: Fentează statul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!