Aceste zodii vor avea parte de tot ce-şi doresc. Viaţa le întoarce binele făcut

Taur. Persoanele născute în zodia Taur au inima bună și sufletul curat. Deși ar putea părea la prima vedere destul de individualiste, în realitate nu sunt nici pe departe așa.
Romania TV
06 nov. 2018, 07:59
Aceste zodii vor avea parte de tot ce-şi doresc. Viaţa le întoarce binele făcut

Taur

Persoanele născute în zodia Taur au inima bună și sufletul curat, scrie virale.ro. Deși ar putea părea la prima vedere destul de individualiste, în realitate nu sunt nici pe departe așa.

Taurul se dăruiește cu totul celor din jur. I se va întoarce înzecit binele făcut, astfel că va avea parte la rândul sau de o mulțime de bucurii izvorâte tocmai din altruismul său.

Citește și Top 3 zodii care îşi vor schimba cariera în 2019. Vor avea parte de succes garantat

Rac

Toți cei care au cunoscut o persoană născută în zodia Rac știu atunci ce înseamnă cu adevărat bunătatea acestui om. Își pune inima pe tavă și nu sunt puțini cei care profită de ea. Însă binele făcut i se întoarce acestui nativ și la un moment dat în viața sa va avea parte de foarte multă fericire.

Săgetător

Bucuria cu care își trăiește viața nativul Săgetător este molipsitoare. El ar vrea ca toți cei din jur să fie la fel de relaxați și de mulțumiți de tot ceea ce li se întâmplă, motiv pentru care va face tot ce îi stă în putință pentru binele acestora.

Va dărui cu drag tot ceea ce are și nu va cere nimic în schimb. Ceea ce daruiesc o sa li se intoarca inapoi cand nici nu se asteapta.

Corecti pana in maduva oaselor, sunt capabili sa duca dreptatea pana in panzele albe. Sunt oamenii care spun lucrurilor pe lume si care se vor lupta pentru adevar, fara sa tolereze minciuna si lipsa de respect. Vorbim, asadar, despre justitiarii lui Dumnezeu.

Iata in ce zodii sunt nascuti cei care au fost trimisi pe lume pentru a le arata oamenilor ce inseamna dreptatea divina.

Sagetator

E apreciat pentru rabdarea de care da dovada, insa Doamne fereste sa descopere ca o nedreptate a fost facuta cuiva ca ia foc.

Nu accepta minciuna si detesta oamenii falsi. E probabil cel mai bun avocat, pentru ca stie cum sa militeze pentru a scoate adevarul la suprafata.

De altfel, sinceritatea sa este uneori brutala si dureroasa pentru cei din jur. Sustine corectitudinea si lupta pentru ea, iar aceasta atitudine este bine vazuta.

Pesti

Nativul din aceasta zodie e detector de minciuni. Descopera imediat oamenii vicleni, cei care se ascund in spatele unor minciuni bine ticluite si ii demasca de fata cu toata lumea.

Nu se teme de represaliile acestora si considera ca e de datoria sa sa scoata adevarul la suprafata. E o fire prietenoasa si deschisa, insa exista intotdeauna o limita peste care nu trece nimeni. Ea va spune mereu adevarul, chiar daca acesta se dovedeste de o cruzime rara.

Taur

Persoana nascuta in zodia Taur impune respect prin simpla-i prezenta. Este ferma in tot ceea ce spune si face, insasi vocea sa puternica fiind un vector al atitudinii sale fata de dreptate. Nativul acesta nu doar ca nu e in stare sa rosteasca o minciuna, nu poate nici macar sa o gandeasca.

Tocmai de aceea Dumnezeu l-a transformat intr-un intrument al justitiei sale. Ce trebuie spus e ca nu stie sa se exprime astfel incat sa nu trezeasca animozitati.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Țara cu cel mai vechi steag din lume. Drapelul are în spate o poveste incredibilă
Capital.ro
Elena Udrea A SCĂPAT! Decizia la care nu se aștepta nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
Ședință ISTORICĂ pentru milioane de români. BNR ia o nouă decizie MAJORĂ
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Netflix scumpește abonamentele. Cât va costa și de când
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING! Se întâmplă din nou! Un cioban a fost atacat de urs. L-a muşcat de picioare şi...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Vreme schimbătoare în weekend: Apar furtunile și vor cădea cantități însemnate de apă. Care sunt zonele vizate de aceste schimbări
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Legea a intrat în vigoare. S-a dat ordin de la UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Donald Trump va fi intervievat de Elon Musk, conform unui anunț pe Truth Social
MediaFlux
RĂSTURNARE în CAZUL CRIMEI din BUCUREȘTI! S-A AFLAT de abia ACUM FOTO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!