Acestea sunt cele mai INFIDELE zodii. Scapă cât mai poţi, nu le vei putea ţine în frâu

Anumitor persoane le e foarte greu să fie fidele partenerilor de viaţă, iar motivele sunt numeroase. Chiar dacă nu toţi reprezentanţii acestor zodii sunt infideli, acordă o atenţie deosebită trăsăturilor lor de personalitate care ar putea să îi facă să fie necredincioşi.
Iulian Tudor
06 nov. 2018, 08:08
Acestea sunt cele mai INFIDELE zodii. Scapă cât mai poţi, nu le vei putea ţine în frâu

Balanţă

Să nu vă fie mare mirarea dacă întâlniţi un bărbat Balanţă care are mai mult de o amantă, stă în felul lor de a fi, face parte din căutarea armoniei perfecte.

Atunci când există dificultăţi în relaţia cu partenerul, ei vor munci din greu pentru a încercă să restabilească armonia. Cu toate acestea, unei Balanţe nu îi plac neînţelegerile şi le va evita cu orice preţ. Ei ar preferă să trăiască o viaţă în paralel cu ține şi să nu sufle o vorbă despre asta. Balanţa este cel mai puţin probabil să trişeze doar la nivel fizic, ci mai degrabă se va implica emoţional.

Citeşte şi Horoscop săptămânal BANI 5-11 noiembrie 2018. Jupiter în Săgetător vine cu noroc la bani?

El poate reîncerca să reia relaţiile cu foştii parteneri sau să caute potenţiali pretendenţi cărora le va menţiona foarte clar că nu sunt disponibili pentru întâlniri pentru că sunt într-o relaţie. Dacă relaţia ta cu o Balanţă se apropie de sfârşit, ea va încerca să o facă politicos şi prietenos.

Scorpion

Atunci când un Scorpion vede ceva ce îşi doreşte, fie că este într-o relaţie, nu îl va opri nimic să obţînă. Este în stare să mintă şi să manipuleze pentru a-şi atinge scopul. Pe de altă parte, când un nativ din această zodie este foarte îndrăgostit el este loial

Pun mare preţ pe viață sexuală, iar simplul motiv pentru care îşi vor caută „alinarea” în alte părţi este lipsa experienţelor sexuale în cuplu, totuşi cei născuţi sub semnul zodiacal Scorpion rămân loiali şi sinceri cu partenerii lor.

Este bine de știut că deși sunt buni amanți, dacă cel de lângă el va călca strâmb nu va ierta niciodată infidelitatea şi va răspunde cu aceeaşi moneda.

Leu

Ei pot călca foarte uşor strâmb dacă le este gâdilat orgoliul de un potenţial pretendent. Părerea atât de bună pe care o au despre ei îi face să simtă că e de datoria lor să împărtăşească dragostea şi corpul lor cu mai mult de o persoană

Leul poate însela cu uşurinţă, deşi mai degrabă alege despărţirile decât infidelitatea. La fel că și în cazul scorpionului, dacă dorinţele lor sexuale nu le sunt îndeplinite, mai mult ca sigur vor înşela.

Gemeni

Nu degeaba li se spune „Gemeni” – cei ghidaţi de această energie astrală sunt duali, cu o capacitate înăscută de a iubi mai multe persoane în acelaşi timp sau, cel puţin, în aceeaşi perioadă.

Este cea mai infidelă zodie, deoarece chiar dacă este vorba de sentimente, relaţie de durata sau căsnicie, acești nativi vor călca strâmb, vor înşela şi chiar vor avea relaţii în paralel, în unele cazuri nefericite.

Predispoziţia lor spre infidelitate vine din felul lor de a fi foarte pasionali – se îndrăgostesc repede şi fără limite – dar devin la fel de repede dezinteresaţi.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
Proprietarii de apartamente au interzis. Trebuie să anunțe chiriașul și să-i ceară permisiunea
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Cele mai poluate orașe din România au ajuns într-un clasament european. Unde îți poți pune în pericol sănătatea
Adevarul
Marturiile disidenților ruși eliberați în schimbul de prizonieri cu Rusia: „Este foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Moneda care valorează cât o mașină. Mulți români ar putea să se îmbogățească
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Adrian Mutu e în stare de șoc, după cutremurătoarea veste primită: 'Am pierdut un frate!' 😢
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE. Devine obligatoriu în România. Se va aplica în toate statele membre
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Atacuri aeriene israeliene asupra școlilor din Gaza: Zeci de persoane decedate
MediaFlux
PENSIA după 30 DE ANI de MUNCĂ! Se dau în PLUS SUTE de LEI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?