Actrița celebră care i-a fost amantă lui Florin Piersic, vreme de 9 ani. Era mai mică cu 17 ani decât celebrul actor. ”Am fost foarte îndrăgostiți”

Florin Piersic nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Cunoscut pentru talentul său de pe scenă, acesta a rămas în inimile românilor de pretutindeni. Totuși, nu mulți știu fragmentele din viața sa, care a fost una plină de aventuri.
Filip Stan
14 apr. 2024, 13:49
Actrița celebră care i-a fost amantă lui Florin Piersic, vreme de 9 ani. Era mai mică cu 17 ani decât celebrul actor. ”Am fost foarte îndrăgostiți”

Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din țara noastră, iar povestea vieții sale este la fel de fascinantă precum personajele pe care le-a interpretat de-a lungul anilor.

Florin Piersic nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Cunoscut pentru talentul său de pe scenă, acesta a rămas în inimile românilor de pretutindeni.

Totuși, nu mulți știu fragmentele din viața sa, care a fost una plină de aventuri.

Citește și Florin Piersic, dezvăluiri emoționante la 88 de ani, despre viața tumultoasă de actor: „Mi-e jenă să mi se spună «maestre»”

Pe când actorul era căsătorit cu Anna Szeles, acesta a mai fost implicat într-o relație cu actrița celebră Gabriela Werner, alături de care a stat vreme de 9 ani.

După cum este bine știut, de-a lungul anilor, Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori, prima oară cu Tatiana Iekel, apoi cu Anna Szeles, iar, în final, cu Anna Torok.

Chiar și așa, actorul nu s-a oprit aici, pentru că pe parcurs a mai avut și alte relații.

Între 1974 și 1983, după ce Florin Piersic se despărțise de Tatiana, acesta a început o relație cu Gabriela Werner.

”Eram foarte îndrăgostiți”

Gabriela Werner era cu 17 ani mai tânără decât faimosul actor, iar relația lor a durat vreme de 9 ani, chiar și în perioada în care Florin Piersic a fost căsătorit cu Anna Szeles.

„Relaţia mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, şi până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. Am fost 9 ani împreună şi da, pot spune că am fost foarte îndrăgostiţi unul de altul, fără să fim într-o relaţie secretă.

Din contră, pot spune că eram împreună foarte pe faţă, dar încercând să nu lovim alte sentimente. Dar viaţa bate filmul şi am pornit pe un alt făgaş, fără a mă căsători cu el, din păcate”, a spus Gabriela Werner, potrivit Viva.ro.

S-au despărțit în anul 1983, atunci când Gabriela l-a cunoscut pe Marcel Werner, alături de care și are copii.

Ea trăiește astăzi în Israel și rămâne în relații bune cu Florin Piersic, care o vizitează atunci când ajunge în această țară.

Te-ar putea interesa și Theo Rose, adevărul despre infidelitatea de care a fost acuzată: „Cred că se întâmplă în viața tuturor. A fost dureros. Nu știu cât de corect e să te îndrăgostești”

„Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Nu trebuie să crezi în pomii fructiferi, că ei împart fructele tuturor. Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi este la fel de chipeş”, a mai declarat aceasta.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proiectil exploziv de calibrul 105 mm descoperit în Beregsău Mare, județul Timiș
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!