Actriţa din filmul „Titanic”, găsită moartă în casă

Agentul actriței a confirmat pentru presa americană că aceasta s-a stins în casa ei din Los Angeles. Ea a devenit cunoscută în urma rolurilor sale memorabile din filmele Titanic sau Back To The Future.
Romania TV
05 nov. 2020, 11:11
Actriţa din filmul

Elsa Raven a devenit cunoscută marelui public prin rolurile ei din filmele „Înapoi în viitor” și „Titanic”. A apărut, de asemenea, și în celebrul videoclip „My Heart Will Go On” al lui Celine Dion, melodie celebră datorită faptului că a făcut parte din coloana sonoră a filmului „Titanic”.

Deși cea mai mare parte a rolului Iddei Strauss, pe care l-a interpretat în Titanic, a fost scoasă din varianta finală a filmului, Elsa Raven, a rămas în amintirea publicului prin câteva roluri de excepție, atât în teatru, cât și în film.

Cei mai buni ani ai carierei ei de televiziuneau fost 1988,1989 și 1990, când a jucat în sitcomul Amen și a interpretat rolul mamei lui Vincent Terranova în serialul Wiseguy.

În „The Amityville Horror” ja ucat rolul unei agente imobiliar , a interpretat o proprietară în „In the Line of Fire” și personajul Gertrude Stein în „The Moderns”.

Născută în 1929, Elsa Rabinowitz și-a ales numele de scenă Elsa Raven. Actrița și-a început cariera pe scena din New York. A jucat în multe piese de pe Broadway, inclusiv în „Legenda lui Lizzie”.

În „Înapoi la viitor”, ea a interpretat o activistă care-l îndemnat pe Marty McFly să „salveze turnul ceasului”. Publicul din România a remarcat-o și pentru rolul de mamă jucat în serialul Seinfeld.

A apărut, de asemenea, și în alte seriale, printre care „General Hospital”, în rolul Tugboat Tessie și „Zilele vieții noastre”, unde a interpretat personajul Lucille.

Cea mai recentă apariție a avut-o într-un scurtmetraj din 2011,intitulat „Ei sunt cu mine”, în care a interpretat-o pe Marea Bunică Fanny Feiner. În același an, a apărut ca doamna Harrison în „Răspunsuri la nimic”.

Nu au fost date detalii suplimentare despre moartea Elsei Raven, dar avân în vedere vârsta, cel mai probabil s-a stins din cauze naturale. Elsa Raven a lăsat în urmă nu mai puțin de 15 nepoate și nepoți, notează Fox News.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Alimentul care te ferește de demență. Nu e scump și are numeroase beneficii
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Criză de apă în insulele grecești: Sifnos cere declararea stării de urgență
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!