Actrița Natașa Raab este de negăsit! Unde a dispărut aceasta după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis”

După ce a primit diagnosticul cumplit, Natașa Raab a dispărut din ochii publicului, iar acum este de negăsit. Actrița suferă de boala Parkinson.
Alina Costache
17 mai 2023, 08:28
Actrița Natașa Raab este de negăsit! Unde a dispărut aceasta după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis”
Natașa Raab - boală

Actrița Natașa Raab s-a retras din atenția publicului din momentul în care a fost diagnosticată cu boala Parkinson. Cu toate că fanii se bucurau de fiecare apariție a ei, adorând-o pentru starea de bine pe care o emana mereu, simptomele cumplite ale bolii au făcut-o să se retragă.

Citește și: Nataşa Raab, la pat din cauza bolii Parkinson: „Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu”

În ultimii ani, niciunul dintre colegii cu care a împărțit scena sau platourile de filmare nu a mai primit niciun semn de la ea, fapt care a stârnit îngrijorarea generală cu privire la sănătatea sa. Maria Panait, actrița care a jucat rolul fiicei Natașei Raab în serialul „Inimă de țigan” difuzat cu mulți ani în urmă pe Acasă TV, a încercat să o contacteze de mai multe ori, din păcate aceasta nu a avut niciodată succes.

”În ultima vreme, nu ne-am mai văzut. Mi-aș dori însă să îl revăd. Nu am fost la el la moșie. Am amintiri frumoase de la ”Inimă de țigan”. Cea mai frumoasă este despre oamenii cu care am lucrat, am avut șansa să lucrez cu asemenea actori mari. M-au luat atunci sub aripa lor ocrotitoare și Florin Zamfirescu și Natașa Raab. N-am mai vorbit cu dânsa, a avut niște probleme, niște necazuri și cred că au afectat-o foarte mult. N-a mai răspuns la telefon. Sper din suflet să îi fie bine”, a declarat Maria Panait, potrivit impact.

Conform declarațiilor făcute recent de o persoană din cercul de apropiați al actriței, starea ei de sănătate este gravă. Simptomele s-au înrăutățit considerabil, ceea ce a determinat familia să ia decizia de a o interna într-un centru specializat, unde să poată să beneficieze de îngrijiri adecvate. Faptul că nu au apărut extrem de multe detalii pe acest subiect nu este întâmplător. Actrița își dorește să fie amintită ca o persoană sănătoasă, mereu zâmbitoare.

„Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav. Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, a dezvăluit un apropiat de-al actriței, potrivit cancan.

Florin Zamfirescu se îngrijorează pentru starea de sănătate a colegei lui de breaslă, care era destul de fragilă încă de ultima dată când a avut ocazia să vorbească cu ea.

„Să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea! Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune”, a  spus Florin Zamfirescu pentru Playtech Știri.

 Citește și: Natașa Raab a primit un diagnostic cumplit. Coana Chiva din reclama la lactate vorbește despre suferința prin care trece: ”Nici nu pot merge și îmi tremură tot corpul!”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. E ultimul avertisment: Nu spun că vine apocalipsa, dar...
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Capcana de la semafor. Rămâi pe loc fără permis
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'