Acuzată că arată ca o „balenă care balotează”, Gabriela Cristea a prezentat meniul zilei

Prezentatoarea TV le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online ce mănâncă la micul dejun, la prânz şi cină.
Filip Stan
22 iun. 2024, 17:10
Acuzată că arată ca o
Gabriela Cristea a luat foc după ce a fost făcută 'balenă'

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Vedeta și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care o urmăresc cu interes. Prezentatoarea TV le oferă adesea gospodinelor sfaturi și trucuri în bucătărie. De data aceasta, însă, vedeta a povestit ce conține micul său dejun.

Gabriela Cristea, combinații inedite pentru micul dejun
Citește și: Rețeta de mâncare de vinete a Gabrielei Cristea: „O să fac o tocăniță de vinete în stil turcesc. Este o mâncare pe care puteți să o mâncați caldă, dar și rece.”

Gabriela Cristea a șters pe jos cu o urmăritoare care a jignit-o: „Nu știu ce își închipuie oamenii, că pot să accept așa orice? Orice mârlănie și mitocănie”

Soția lui Tavi Clonda a dezvăluit că are o plăcere vinovată în privința micului dejun, spunându-le urmăritorilor săi din mediul online că aceasta se aplică în general în diminețile de duminică, după ce sâmbătă fac un grătar în familie. Mai exact, carnea rămasă de la grătar o pune în pâine și o consumă la micul dejun. Mai mult decât atât, pentru a completa meniul, Gabriela Cristea a apelat și la măslinele sale preferate umplute cu migdale.

Astfel, prezentatoarea TV s-a bucurat de un mic dejun delicios, pe placul său, împărtășind acest lucru în mediul online cu urmăritorii săi.

Voiam să vă împărtășesc despre o experiență pe care o trăiesc în general sâmbetele sau duminicile, când sâmbătă facem grătar și ne rămâne friptură. Ce mănânc eu la micul dejun? Un pic de friptură în pâine. Este plăcerea mea cea mai mare, plăcerea mea vinovată.

Nu știu dacă ați mâncat așa, dar este extraordinar de bună. Friptura a doua zi, rece, să o mâncați la micul dejun, este un deliciu. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu astăzi am mai inginerit ceva pentru că mi-am mai pus și niște măsline lângă, ca totul să fie bine și frumos. Măslinele mele favorite. Înăuntru sunt migdale. O nebunie. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

 

Meniul Gabrielei Cristea pentru o zi. Cum își răsfață vedeta familia: „Fetele au nevoie de mâncare proaspătă”

Gabriela Cristea le-a prezentat fanilor meniul ei dintr-o zi. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea este o gospodină desăvârșită, care își petrece ore bune în bucătărie. Vedeta le gătește tot felul de bunătăți celor dragi, iar acum, odată cu intrarea fetițelor sale în vacanța de vară, se pare că meniul trebuie să fie și mai generos, după cum le dezvăluie ea fanilor. Cu toate acestea, se pare că vremea de afară îi dă mari bătăi de cap vedetei, care reușește cu greu să mai petreacă timp în căldura sufocantă care se creează în bucătărie. Totuși, prezentatoarea nu s-a lăsat bătută și a reușit, în final, să pregătească două feluri de mâncare pentru familia sa.

Gabriela Cristea, adevărul despre cum se simte în pielea sa. Vedeta vrea să facă schimbări majore: „Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine”

„Nu știu la voi cât este de cald, dar la noi este înfiorător, noroc că avem bucătăria asta de vară, pentru că pe mine m-a apucat gătitul. Nu avem ce face, acum chiar trebuie să gătim multă mâncare la prânz, pentru că fetele nu mai merg la școală, e vacanță, trebuie să mănânce acasă și au nevoie de mâncare proaspătă. Ce meniu am pentru astăzi? Unul delicios.”, le-a transmis Gabriela Cristea fanilor pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea a răbufnit pe internet, după ce i s-a spus că s-a îngrășat: „Balotez pe banii mei și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”

În rest, Gabriela Cristea spune că are un meniu foarte clar stabilit. Vedeta a spus că nu înțelege de ce e criticată așa de tare, mai ales că își folosește propriii bani ca să-și cumpere și să mănânce tot ce vrea.

„Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că nu am un cheat day (nr.zi de trișat, în care mănânci ce vrei). Am doar o masă la care trișez și de obicei atunci și înregistrez ca să pot să fac și video-urile pe care le postez în social media. Pe lângă asta, ziceam că balotez pe banii mei și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”, a afirmat Gabriela Cristea în mediul online.

Citește și Maia Morgenstern, declarații emoționante despre rolul din filmul „Patimile lui Hristos”: „Mare scandal a fost. Am fost îngrozitor de lovită”

După ce a primit tot felul de comentarii răutăcioase, Gabriela Cristea i-a pus la punct pe cei care au jinit-o.

„Iar tu, ai poze cu icoane, deci e clar că ești tot o balenă eșuată într-un fel sau altul, dacă ți-e atât de rușine încât nici măcar o poză cu tine personală, n-ai avut curajul să-ți spui în social media. Voi, astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și care ne comentați pe noi, ia uitați-vă voi în oglindă, dragelor, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate. Hai, vă pup și ia uitați-vă cum voi balota acum toată felia asta de tort cu toată pofta și nici nu-mi pare rău. Poftă bună!”, a mai spus Gabriela Cristea pe TikTok.

Gabriela Cristea, taxată pentru că are fire albe: „Acceptăm schimbările, anii trec peste toți, dar încearcă o coafură elegantă”

În ultimul timp, Gabriela Cristea a fost criticată aspru de cei care o urmăresc din tot felul de motive. Recent a fost taxată pe motiv că nu se îngrijește suficient și are fire albe.

„Fără supărare, dar fă ceva cu look-ul tău! Părul prins așa ,firele albe care se văd și sprâncenele acelea negre te îmbătrânesc! Nu îți stă bine cu părul lung, mereu prins în coadă ,nu mai ai vârsta și nici silueta de când prezentai „Noră pentru mama”. Erai superbă atunci. Acceptăm schimbările, anii trec peste toți, dar încearcă o coafură elegantă, un bob mai lung de exemplu…”, a scris un internaut.

Citește și Gabriela Cristea, spulberată pe internet pentru cum s-a afișat în fața tuturor. „Fă ceva! Se văd firele de păr albe și…”

Meniul pregătit de Gabriela Cristea
Așadar, meniul Gabrielei Cristea cuprinde două feluri de mâncare. Primul arată delicios și se pare că este vorba despre o rețete de paste ragu, care necesită foarte multă răbdare și timp de petrecut pe aragaz. Al doilea preparat cu care vedeta își răsfață familia este o supă de găluște care arată pur și simplu delicios. În final, vedeta a mai avut o nelămurire pe care a adresat-o fanilor săi, fiind extrem de curioasă dacă aceștia își petrec timpul în bucătărie, așa cum a făcut ea, sau preferă să comande mâncarea la restaurant.

„Am pe foc aici niște sos ragu pentru paste și va trebui să fiarbă câteva ore bune, abia ce am pus sosul de roșii. Să știți că meniul nu este doar acesta, asta o să mănânce mai pe seară. Oricum, mâncăm puțin mai ușor, pentru că e vară și e cald.

Aici am mai făcut o supă de găluște, acesta e meniul, abia aștept să mâncăm de prânz. Întrebarea este cum vă descurcați, pentru că pe căldurile astea să mai și gătești… probabil că mulți dintre voi preferați să mergeți la restaurant sau să mergeți în vizită, acolo gătește gazda și totul e bine.”, mai spune ea.

Gabriela Cristea, despre risipa alimentară

În alt videoclip distribuit pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea le vorbea fanilor săi despre risipa alimentară. Astfel, faptul că uneori gătește prea mult sau că face cumpărături cu lucruri pe care familia sa nu le consumă, o determină pe aceasta să stocheze alimentele la congelator. Surpriza a venit în momentul în care și-a dat seama că acesta este full, iar toate „rezervele” au rămas neatinse, fiind aruncate acum la coș.

„Congelatorul meu dă pe dinafară și vreau să fac curățenie.Uitați ce am păstrat și ce am aruncat, trei sferturi din congelator la gunoi. Și la voi e la fel? Și voi stocați mâncare în congelator și apoi o aruncați?”, a mai dezvăluit aceasta în altă postare.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Fructele care te ajută să dormi mai bine. Le poți consuma înainte de culcare
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de apartamente. Regulă la întreținere pentru cei care stau la bloc
Playtech.ro
Câți COPII are Yosif Mohaci, de fapt. Soțul Andei Adam a mai fost căsătorit o dată
DailyBusiness
Pericol pentru toți clienții eMag! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Andreea Esca, mari secrete ieșite la iveală. Cum a făcut carieră
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Câți lei a dat acest turist, pe 100g de hamsii, în Eforie Nord. A crezut că nu vede bine
Playsport.ro
Dezvăluiri despre triunghiul amoros de la Survivor. Zanni a spus tot despre relația cu Ana Porgras: „Ăsta a fost jocul”
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Îți confiscă mașina pe loc. Șoferii sunt verificați. Este interzis să intre în țară
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
ACCIDENT GRAV ÎN SUCEAVA: O FAMILIE ÎNTREAGĂ ȘI-A PIERDUT VIAȚA
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?