Acuzații de viol la Buzz House! Selly, acuzat că a rămas indiferent în fața agresiunii

Lumea influencerilor din România este zguduită din temelii de un scandal de proporții! Iorga și Adrian Elicopterul au spus tot adevărul și îl acuză pe Selly că ar fi rămas impasibil în fața unor acuzații de viol.
Alina Costache
26 apr. 2024, 23:14
Acuzații de viol la Buzz House! Selly, acuzat că a rămas indiferent în fața agresiunii
Acuzații de viol la Buzz House! Selly, acuzat că a rămas indiferent în fața agresiunii

După filmările filmului Buzz House, Iorga și Adrian Elicopterul de Luptă i-au declarat război lui Selly, dar și unuia dintre scenariștii filmului. Tânăra susține că un bărbat ar fi încercat să o violeze, Adrian ar fi salvat-o, iar Selly nu ar fi dat importanță evenimentului ce s-ar fi putut sfârși tragic.

Citește și: Iorga, una dintre cele mai cunoscute tiktokerițe din România, adevărul despre drumul spre succes. ”Fac minim 10.000 de euro pe lună”

Acuzații de viol la Buzz House! Selly, acuzat că a rămas indiferent

Adrian Dumitru sau Adrian Elicopter de Luptă, așa cum este cunoscut pe TikTok, acolo unde aproximativ jumătate de milion de oameni îl urmăresc, a făcut echipă cu Iorga, o influenceriță virală cu aproape 700.000 de urmăritori pe TikTok, i-au declarat război lui Andrei Șelaru, știut de o țară întreagă drept Selly, dar și unora dintre membrii echipei sale.

Scandalul dintre Adrian, Iorga și Selly ar fi pornit în urmă cu mai mult timp. Deși până recent erau prieteni la cataramă și promovau filmul Buzz House, realizat în colaborare, totul s-ar fi stricat la începutul acestei luni, atunci când la ziua de naștere a iubitei lui Selly ar fi avut loc o încăierare. Protagonistul principal ar fi fost Adrian și un alt bărbat.

După petrecere, prietenia s-a stricat. Pe baza conflictului inițial, cei doi au început să facă mai multe dezvăluiri destul de șocante. Prima care a vorbit a fost Iorga, care înainte de a juca în filmul Buzz House, a și participat la o emisiune cu același nume. Filmările pentru această emisiune s-au desfășuirat în cadrul unui resort unde tânăra vedetă de pe internet a trîit momente de coșmar. Aceasta a povestit cum proprietarul resortului, un bărbat trecut de prima tinerețe, a încercat să o abuzeze sexual, intrând brusc, noaptea, în camera unde era cazată. Întâmplarea a făcut că Adrian i-a auzit strigătele și a salvat-o de la o soartă cruntă.

Iorga a continuat și a povestit și care a fost reacția lui Selly, cel care era direct responsabil de tot ce se întâmpla pe platourile de filmare, dar și înafara lor. Vloggerul nu a părut nici surprins și nici îngrijorat de cele întâmplate, ba chiar nici nu a luat vreo măsură în acest sens.

Iorga și Adrian Elicopterul au continuat seria dezvăluirilor surprinzătoare și au criticat dur comportamentul unuia dintre scenariștii filmului Buzz House. Potrivit spuselor celor doi, bărbatul ar avea un trecut destul de reprobabil. Mai exact, acesta ar fi avut un blog unde, în urmă cu ceva timp, a publicat câteva texte revoltătoare, în care vorbea cu lejeritate despre viol și pedofilie. Cei doi influenceri chiar l-au confruntat, însă scenaristul nu s-a arătat prea afectat, spunând că este liber să scrie ce vrea, chiar dacă unele dintre textele lui sunt revoltătoare.

Cei doi tiktok-eri l-au condamnat și pe Selly că lucrează cu astfel de oameni, mai ales că știa de textele halucinante pe care bărbatul le publică în mediul online.

„Ai văzut ce a zis că de ăsta se știe de foarte mulți ani. Păi dacă de ăsta se știe de mulți ani, voi de ce îl mai luați să facă filme? De ce îi mai dați zeci de mii de euro? Vă țineți de mână unul pe altul, că asta se întâmplă. Dacă se știe de mult, deci a ajuns sigur la urechea oamenilor care îl angajează și totuși ăsta continuă să își ia bani. Eu nu știam de stie-ul ăla. Când am aflat de Pitici (n.r. scenaristul de la Buzz House) ăsta, eu deja eram cu contractul semnat, cu tot. Ne-am așezat la masă și după m-am dus la Academie și mi-a zis un coleg: «Acolo la film nu scrie tot ăla de a vorbit de viol, unu Pitici?». Am zis că da, ăla e. L-am căutat pe google, am scris PiticiGratis. Nu a apărut nimic legat de viol. Astăzi când am căutat, am dat de alea, de blogurile alea ale lui. Ei, eu ce să zic atunci cu contract semnat, nici acum nu am voie, dar să mă dea în judecată”, a povestit Adrian Elicopter de Luptă, în cadrul unui live pe TikTok.

După ce și Iorga la confruntat direct pe scenarist, acesta a decis să șteargă blogul cu texte reprobabile, date fiind reacțiile tot mai acide la adresa lui și în mediul online.

„Ca să înțelegi ce s-a întâmplat. El a scris scenariul, dar era scris foarte pe vechi, foarte rigid și prost și Adrian a stilizat scenariul. Selly a zis asta în interviuri și acum s-a trezit ăsta. «Ce ai scris tu mă țăranule de la Budeasa?» Și toată lumea s-a luat de el și zicea: «Nu ma interesează, nu puteți să îmi dați cancel, ca de 15 ani mi se tot întâmplă și trece» și acum a văzut că într-adevăr se poate și a șters site-ul”, a declarat și Iorga.

Citește și: Petrecere cu manele, lăutari și dedicații de ziua lui Adrian Elicopter! A sărutat-o pasional pe Iorga, iubita lui, și s-a îmbătat alături de Selly și Costeluș de la Clejani!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai veche gară din lume. Are peste 200 de ani și sute de mii de turiști o vizitează
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai mare dezamăgire din viața lui Ilie Năstase. Are sufletul bucăți
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Un român a plătit 2.000 € pentru o săptămână la "all inclusive" în Turcia. Ce a primit să mănânce și să bea 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Copil de 2 ani decedat în urma unui accident casnic la Bistrița
MediaFlux
A EXPLODAT prețul la ENERGIE! Cât a AJUNS să COSTE un Kwh
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!