Acuzații șoc la adresa lui Vasilică Ceterașu. Artistul ar fi agresat o femeie: „A început să-mi pună mâna pe picior, a zis că vine la mine acasă”

Celebrul cântăreț de muzică populară este acuzat că ar fi lovit și agresat sexual o femeie. Presupusa victimă a depus o plângere la poliție, însă artistul susține că nimic din cele spuse de aceasta nu este adevărat.
Alina Costache
27 nov. 2023, 11:08
Acuzații șoc la adresa lui Vasilică Ceterașu. Artistul ar fi agresat o femeie: „A început să-mi pună mâna pe picior, a zis că vine la mine acasă”
Acuzații șoc la adresa lui Vasilică Ceterașu. Artistul ar fi agresat o femeie: „A început să-mi pună mâna pe picior, a zis că vine la mine acasă”

Vasilică Ceterașu este în centrul unui scandal de proporții. Celebrul cântăreț de muzică populară este acuzat de o femeie că ar fi lovit-o și agresat-o, imediat după o petrecere la care au participat împreună. Aceasta a depus o plângere și la poliție.

Citește și: Cântăreţul de muzică populară Gică Giurcă s-a spânzurat. Îndrăgitul interpret este intubat la Terapie Intensivă

Vasilică Ceterașu, acuzat de agresiune

Întâmplarea ar fi avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un club din Baia Mare, unde a avut loc premiera unui film românesc, eveniment la care au fost și Vasilică Ceterașu și femeia care îl acuză de hărțuire sexuală și fizică. Agresiunea s-ar fi petrecut în mașina cântărețului, după ce s-ar fi oferit să o conducă pe femeie acasă. Acolo, artistul i-ar fi făcut presupusei victime o propunere indecentă, dar ar fi fost refuzat. Femeia l-a reclamat deja la poliție, în timp ce artistul susține că este șantajat.

Potrivit vasiledale.ro, femeia a depus plângere sâmbătă dimineață, la câteva ore distanță de la incident, lucru care a fost confirmat și de biroul de presă al IPJ Maramureș. Ba mai mult, femeia a avut nevoie și de îngrijiri medicale și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, în urmă episodul în care ar fi fost hărțuită fizic.

„În drum spre mașină, Vasile Ceteraș, deja îmi știa numele, deja a început să-mi pună mâna pe picior, în noapte asta bem, în noapte asta ne distrăm. Eu nu am zis nimic și tot îmi spunea că în noaptea asta ne distrăm, dar vezi că dimineață vii cu mine. Și eu am zis că nu mă duc nicăieri. Vreau să te duc la Barcelona. Vasilică Ceterașu mi-a pus mâna pe picior și a zis că vine la mine acasă. I-am zis ”La mine, nu vii, că eu am un copil”. (…) Eu când să cobor mi-a pus mâna pe picior și, am avut o fustă cu capse, mi-o tras-o și s-au desfăcut capsele și o zis că nu, vii cu mine. (…) I-am spus că nu ești genul meu, nu te supăra, pe mine nu m-a povestit nimeni. Și o dat să scoată bani, tu știi cu cine vorbești. Am zis că nu mă interesează. (…) Și o început să mă lovească”, acuză femeia.

În timp ce femeia susține că a fost hărțuită sexual și fizic, Vasilică Ceterașu are o cu totul altă versiune. Artistul spune că este vorba despre o înscenare și că, de fapt, ar fi fost șantajat cu 10.000 de euro. Cât despre incident, artistul a declarat că nu s-a întâmplat nimic în seara respectivă și că nici măcar nu știa că femeia a depus plângere, dar că va merge la poliție, dacă va fi citat. În prezent, Vasilică Ceterașu este acuzat de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe, urmând ca polițiștii să stabilească ce s-a întâmplat la evenimentul de vineri seară.

„Nu. Nu. E prima oară când aud așa ceva. Doamne ferește! Habar nu am. Dacă o să fiu citat sigur o să merg. Nu am avut niciun incident. Sunt camere acolo. Doamne ferește… Am soție, copii”, a declarat Vasilică Ceterașu, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Bucurie mare în familia lui Vasilică Ceterașu. Artistul și soția au dat vestea la cinci luni de la nașterea gemenilor Kevin Vasile și Thiago Ioan

 

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Oamenii, înlocuiți de inteligența artificială. O firmă din Canada este condusă de un manager AI
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul
substantial.ro
MONITORIZAREA TENSIUNII ARTERIALE: METODE EFICIENTE ȘI RECOMANDĂRI DE SPECIALITATE
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!