Scandal în lumea mondenă! Și-a înșelat soția și a vrut să-și boteze copilul cu numele amantei

Scandal în lumea mondenă. Adam Levine este acuzat că şi-ar fi înşelat soţia cu un model în vârstă de 23 de ani. Sumner Stroh este un model cunoscut pe rețelele de socializare, iar acum a atras și atenția mass mediei cu informaţiile incendiare.
Alina Costache
22 sept. 2022, 20:16
Scandal în lumea mondenă! Și-a înșelat soția și a vrut să-și boteze copilul cu numele amantei
Adam Levine, acuzat că şi-ar fi înşelat soţia

Scandal în lumea mondenă. Tânăra a publicat pe Tik Tok un clip în cadrul căruia a vorbit despre aventura pe care ar fi avut-o cu solistul de la Maroon 5. Ea a arătat chiar și câteva capturi de ecran în care apăreau mai multe mesaje de-ale lui Levine.

Am avut o aventură cu un bărbat care e căsătorit cu un supermodel Victoria’s Secret. La vremea respectivă eram tânără și naivă. Serios vorbesc, mă simt cumva exploatată. Nu aveam gândirea pe care o am acum, eram ușor de manipulat”, a afirmat Stroh, care a subliniat că relația a durat un an.

Mai mult, potrivit tinerei, Levine i-a cerut permisiunea să își numească cel de al treilea copil după ea. „Ok, întrebare serioasă. Voi avea un copil, iar dacă este băiat aș vrea să îi pun numele Sumner. Ești de acord?”, i-ar fi scris Adam acesteia.

Citeşte şi: Shakira și Pique, ruptura anului. Principalul motiv este infidelitatea: „L-a prins cu altă femeie”

Scandal în lumea mondenă

A recunoscut că a făcut câteva lucruri pe la spatele ei și că s-a comportat necuviincios. A recunoscut că s-a comportat ca un idiot. Ea este încă foarte supărată. Adam este înțelegător în ceea ce privește sentimetele ei în acest moment. Încearcă să îndrepte lucrurile. El nu își dorește să divorțeze”, a afirmat o sursă apropiată cuplului, care a precizat că supermodelul este încă „dedicată 100% familiei sale”.

Solistul a postat, marți, pe contul de Instagram, un mesaj în care a vorbit despre acuzațiile de infidelitate aduse de Sumner Stroh.  „Nu am avut nicio aventură, însă într-o perioadă regretabilă a vieții mele am întrecut puțin măsura. Se spun multe despre mine acum și vreau să lămuresc lucrurile. Am avut o judecată slabă atunci când am flirtat cu alte femei ce nu sunt soția mea. Într-o anumită măsură a fost chiar neadecvat.

Am înțeles și am luat măsuri pentru a remedia relația cu familia mea. Doar de soția și familia mea îmi pasă pe această lume. Să fiu atât de naiv și prost și să risc singurul lucru care contează pentru mine a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Nu o voi mai face. Îmi asum întreaga responsabilitate. Vom trece peste asta. Și o vom face împreună”, a declarat Levine.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Ionela Livia și Marius Cozmiuc, primul cuplu căsătorit portdrapel la Jocurile Olimpice
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!