Adela Popescu, adevăruri neștiute despre relația cu Dan Bordeianu! „Cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii!”. Cum a ajuns infidelitatea să distrugă cel mai iubit cuplu din România

Unul dintre cele mai iubite cupluri din România a fost format dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu, care au făcut furori la începutul anilor 2000. Din păcate, lucrurile nu au funcționat între ei până la final, dar au rămas în istoria celor mai frumoase relații. Iată care a fost motivul pentru care cei doi au ajuns să își separe drumurile.
Alina Costache
21 aug. 2024, 11:01
Adela Popescu, adevăruri neștiute despre relația cu Dan Bordeianu! „Cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii!”. Cum a ajuns infidelitatea să distrugă cel mai iubit cuplu din România
Adela Popescu, adevăruri neștiute despre relația cu Dan Bordeianu! „Cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii!”. Cum a ajuns infidelitatea să distrugă cel mai iubit cuplu din România

Adela Popescu și Dan Bordeianu a fost cuplul favorit al României în anii 2000, însă iubirea lor s-a stins, iar fanii au fost extrem de dezamăgiți atunci când această relație s-a destrămat. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale primei telenovele românești din istorie, iar dragostea lor părea să ducă la o poveste desprinsă din basme. Cei doi s-au și logodit în secret, dar până la urmă lucrurile s-au stins. La momentul respectiv, zvourile spuneau că despărțirea ar fi fost provocată de o infidelitate a actorului, însă lucrurile nu au fost clarificate niciodată.

Dragostea dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu s-a înfiripat odată cu filmările pentru prima telenovelă românească din istorie, mai exac „Numai iubirea”, care a avut premiera în anul 2004. Cei doi au format un parteneriat atât pe plan profesional, cât și în viața de zi cu zi, iar lucrurile păreau că merg perfect. Au urmat și alte producții în care au colaborat – „Lacrimi de iubire’ și „Iubire ca în filme’. Ba mai mult, la un moment dat, cei doi s-ar fi logodit în secret. Ironia sorții a făcut ca Adela Popescu și Dan Bordeianu să joace o scenă de căsătorie în telenovela care i-a adus împreună. Scenaristul Eugen Patriche a relatat, cu ani în urmă, întâmplarea.

Citește și: Oana Radu și-a făcut un cadou de milioane după divorțul cu scandal: „Cât de binecuvântată sunt”

„Un loc aparte, în prima telenovelă românească, s-a acordat unor tradiții și ritualuri creștine care apăreau întâia oară pe ecran: rugăciuni, obiceiurile de Crăciun și Paște, slujba de logodnă… Logodna personajelor Dan – Adela, de exemplu, a fost reală, pentru că era dublată de logodna actorilor’, a dezvăluit acesta.

În 2007, la scurt timp după logodnă, cei doi actori și-au spus adio. S-a zvonit atunci că infidelitatea lui Dan Bordeianu a fost motivul pentru care au pus punct relației. Actorul ar fi avut o aventură cu o tânără figurantă pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire ca în filme’. Niciunul nu a confirmat, însă, zvonurile.

„Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii”, declara Adela Popescu, mai târziu.

Ani mai târziu, și Dan Bordeianu a vorbit despre despărțirea de Adela Popescu. A negat zvonurile de infidelitate, precizând că drumurile lor s-au separat atât personal, cât și profesional.

„Sunt recunoscător pentru apariția în telenovele. Am învățat să nu mai bag în seamă ce vorbește lumea, acele păreri vin din frustrări. M-am despărțit de Adela Popescu pentru că s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despărțit, ea a rămas în sistemul ăla și eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu în care trăiești și se consuma acea relație”, povestea, la rândul lui actorul.

Citește și: Situația de care s-a lovit campioana de la Paris, după ce a primit mașina cadou de la Ion Țiriac. Ancuța Bodnar: ”Eu am condus”

Spynews
Autoritățile au descins în această dimineață la frații Tate! Ce caută DIICOT și cine a venit de urgență alături de milionari
Bzi.ro
Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Partenera lui chef Scărlătescu a confirmat
Fanatik.ro
Țara în care orice pensionar poate să trăiască cu bani puțini. Unii s-au mutat aici și reușesc să și călătorească
Capital.ro
Ungaria va bloca România. Ungurii sunt o amenințare pentru țara noastră
Playtech.ro
Doamne cum arată Pamela din Dallas acum, la 74 de ani. Imagini uimitoare, a uitat să îmbătrânească
DailyBusiness
NOUA METODĂ DE FRAUDĂ prin care șoferii rămân fără bani
Adevarul
Pesticidele, la fel de periculoase ca fumatul. Riscul ascuns de cancer din spatele agriculturii moderne
Spynews
Imagini sfâșietoare cu nepoata lui Silviu Prigoană, la mormântul bunicului ei! Cristina Prigoană, îndurerată, după ce bătrânul ar fi fost îngropat fără știrea familiei | PAPARAZZI
Spynews
Anunț ANM! Instabilitate atmosferică și val de căldură în România. Cele mai noi informații despre vreme
Evz.ro
O nouă metodă de fraudă îi vizează pe șoferi. Te lasă fără bani pe card
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Vacanța de vară, prelungită! Anunț de ultimă oră pentru elevi
Cancan.ro
Cele 5 alimente care ne distrug sănătatea fără să ne dăm seama, potrivit lui Dragoș Pătraru. Mulți români își încep ziua cu ele
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Prima zi de școală 2024, este sau nu zi liberă pentru părinți. Ce scrie în lege
Capital.ro
A murit marea doamnă a României. Ileana Cârstea Simion s-a stins. Odihnă veșnică!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Atac masiv cu drone asupra Moscovei raportat de primarul Serghei Sobianin
MediaFlux
PENSIONARII PIERD BANI după RECALCULARE! LOVITURĂ totală a PENSIILOR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...