Adelina Chivu, anunţ după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: „Am renunţat la tot!”

În vârstă de 42 de ani, Adelina Chivu revine în televiziune după ani de absență. Va face echipă cu Mihai Morar la „X Factor”, show-ul muzical de la Antena 1. Lui a acceptat și să îi ofere un interviu pe larg, să-i facă dezvăluirile pe care publicul nu le-a auzit până acum.
Filip Stan
27 sept. 2024, 10:40
Adelina Chivu, anunţ după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu:

Adelina Chivu a vorbit relaxat despre povestea de iubire cu Cristi Chivu, care a început pe când ea era prezentatoare de știri sportive la Antena 1. „Eu nu am vorbit niciodată până acum despre asta! Am renunțat la tot pentru Cristi. Dar nu îmi pare rău, pentru că el este viața mea”, a spus ea în podcastul Fain & Simplu de pe Youtube.

„Cristi este viața mea. Sunt obsedată de el, și după atâta timp simt același lucru”, a mai declarat ea. Totodată, Adelina Chivu a recunoscut că îi e mereu alături soțului ei, care după ce a renunțat la fotbal a devenit antrenor. „Eu sunt obsedată după el, după 17 ani de căsnicie. (…) Eu sunt foarte ofticată la jocuri și niciun prieten nu vrea să joace cu mine. Eu mă supăr dacă pierd. El dacă pierde, nu se supără, dar eu plâng pentru el și la meciurile amicale. Nu știu dacă pentru el contează, e un amical.

Adelina Chivu și Mihai Morar vor prezenta noul sezon X Factor România: „16 ani am stat departe de meseria mea”

Adelina este cea care infirmă stereotipurile care caracterizează soțiile de fotbaliști. Pasionată de meseria ei, de muzică, de artă, de familia ei, Adelina nu s-a mulțumit să fie doar soția marelui Cristian Chivu, adică o apariție frumoasă în tabloide. Dimpotrivă. A ales să renunțe la prim planul în care se afla ca vedetă a Antenei 3 și să fie alături de soțul ei, căruia i-a dedicat întreaga ei energie și susținere. Totul, în cel mai intim și reținut mod posibil: nu în atenția presei, ci în intimitatea căminului pe care l-a făcut și întreținut toți acești ani alături de unul dintre cei mai de succes fotbaliști români. Cât de grea a fost pentru o mamă să își crească fetele departe de casă? Cum arată cu adevărat viața pentru familia unui fotbalist de succes? Cât de aproape de dezastru a fost Cristi Chivu dupa accidentarea soldată cu o operație craniană?

 

Aflată la primul ei podcast, Adelina se dezvăluie ca niciodata lui Mihai Morar, cel cu care va împărți platoul de filmare în noua ediție X Factor. O revenire spectaculoasă pe micul ecran, așteptată de 16 ani! O incursiune în viața unor vedete ai căror apropiați se numesc Jose Mourinho, Silvio Berlusconi sau Marco Materazzi, dar care aleg să trăiască normal, departe de glamour sau excesele high life-ului care caracterizează lumea mondenă a fotbaliștilor de top.

Adelina povestește cu o naturalețe dezarmantă despre ce înseamnă să te adaptezi mereu la schimbare și să rămâi „tu” în mijlocul unui haos constant.
Este o conversație profundă, plină de emoție, în care veți descoperi o Adelina sinceră, umană, și cu siguranță diferită de imaginea pe care o vedem în mass-media.

Un interviu ca nici altul. „Am renunțat la tot pentru Cristi. Dar nu îmi pare rău!. E prima oară când Adelina vorbește despre povestea vieții ei, de la olimpica din Piatra Neamț la fata silitoare de la Știri și până la familia pentru care și-a dedicat în totalitate ultimul deceniu și jumătate. Pe lângă decența și seriozitatea Adelinei, căldura și empatia ei, o să descoperi o femeie deșteaptă emoțional și în echilibru. Simt că va fi un episod în care te vei regăsi și că îl vei adăuga la lista ta de favorite și de recomandări pentru cei dragi.”, declară Mihai Morar, la Fain & Simplu.

 

Adelina Chivu: „Eu sunt la toate meciurile prezentă. Am stat în bălți, în zăpadă, în ploaie, cu fulgere, oriunde”

Nu am lipsit de la niciun meci. Am fost și câteva meciuri în deplasare, sunt foarte prezentă. Eu oricum merg, dacă ele vor să vină (nr. fiicele lor), bine, mă duc singură. Mai vina una sau cealaltă, ori amândouă (…) El este cu gura până la urechi și tot un zâmbet că știe că o să-mi dea mie vestea și că încep să plâng. Nu știi ce ghinion e că a ratat un penalty că nu știu”, a mai spus Adelina Chivu în podcast.

Citește și: Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui! Am făcut lucruri care nu mă caracterizau!”

Cu privirile la sentimentele pe care le are Cristi Chivu pentru ea, Adelina e convinsă de cât o iubește acesta, mai ales că face nenumărate gesturi care îi demonstrează asta. „Eu sunt sigură că el are cele mai profunde sentimente față de mine. Muză îmi sună ca termen inspirațional.

Mi se pare că el a învățat chestii de la mine, dar și eu de la el. Eu am învățat foarte mult despre el. El este genul care îți arată mai multe decât îți spune. El nu mi-a spus niciodată „dacă nu erai tu să mă, eu niciodată…”, dar îmi arată că mă prețuiește”, a mai spus Adelina Chivu.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Gigantul străin care face angajări pe bandă rulantă în mai multe orașe din România. Se oferă salarii bune și nu e nevoie de studii superioare pentru unele posturi
Capital.ro
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Playtech.ro
ȘOC! A făcut AVC pe scenă, sub privirile îngrozite ale fanilor. Celebra cântăreață s-a prăbușit în timp ce cânta
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Vremea se transformă în București. Se anunță fenomene extreme
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Derya, o tânără româncă adoptată de o familie din Turcia, vrea să-și găsească mama: „Simt că mama mă așteaptă”. Povestea emoționantă a fetei a făcut înconjurul internetului
Cancan.ro
Vine iarna în București. Pe ce dată cade prima zăpadă în Capitală, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Adelina Chivu, anunț după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: Am renunțat la tot
StirileBZI
Acești pensionari vor primi 100 de lei în plus din octombrie! În ce condiții se aplică majorarea
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Casa Braikoff din București revine la viață printr-o restaurare inovatoare
MediaFlux
VINE URGIA în România! UNDE LOVEȘTE CICLONUL! HARTA ANM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Hermès Birkin pierde titlul de cea mai scumpă geantă din lume! Rabanne lansează geanta Nano de aur. Care este povestea acesteia?