Adelina Pestriţu, după aproape 6 săptămâni de izolare: „Este o frică de necunoscut. Vom fi schimbaţi cu totul”

Adelina Pestrițu încearcă să își păstreaze optimismul și zâmbetul pe buze şi speră ca această pandemie de coronavirus să se termine curând. Vedeta mărturiseşte că această izolare are şi beneficii, însă îi este dor de multe lucruri pe care le făcea înainte.
Romania TV
08 apr. 2020, 13:52
Adelina Pestriţu, după aproape 6 săptămâni de izolare:

Cred că am aproape 6 săptămâni cu o pauză de 2 zile între cele 2 izolari. Din data de 24 februarie stau închisă în casă. Mi-e dor de viața pe care o aveam înainte. Să mă văd cu cei dragi, prieteni, familie, să beau o cafea așezată la un coffee boutique în centrul orașului și să privesc oamenii de pe stradă, să conduc, să am întâlniri fizice cu cei cu care colaborez, să mă trezesc fără teamă, să nu mai am gânduri apăsătoare și nesiguranța zilei de mâine, să aud mai mult vești bune, să îmi pot face planuri pe termen lung. Mi-e dor de tot.

Este o schimbare majoră care se produce și se instalează de la o zi la alta în viața noastră. Vedem cu toții viața altfel, o apreciem diferit, o prețuim mai mult, suntem mai atenți și mai conștienți de cât suntem de vulnerabili. Cred că după ce va trece acest pericol, vom fi schimbați cu totul.

Nu știm când se va termina totul și cum. Este o frică de necunoscut„, a declarat Adelina Pestriţu pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu prinsă în mijlocul focarului de coronavirus, în Italia: „E destul de ciudată atmosfera aici”

Adelina Pestriţu a donat banii câştigaţi din procesul cu Lucian Becali

Vedeta a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care a informat opinia publică despre gestul ei, a spus şi în urmă cu ceva timp că banii vor fi donaţi, însă nu a dorit să dezvolte subiectul procesului, nici măcar nu a scris numele nepotului favorit al lui Gigi Becali.

Dumnezeu lucreaza prin oameni. Nu este prima data cand cred sau spun asta. De ce? Vreau sa va povestesc. In urma unui proces pe care l-am castigat, instanta a decis ca trebuie sa mi se plateasca daune in valoare de 19.000 RON, iar astazi am intrat in posesia acestei sume.

Pentru mine nu este important sa mai vorbesc despre subiectul acestui proces si nici despre persoana care a fost obligata in instanta sa-mi plateasca aceasta suma. Motivul acestei postari este bucuria ca banii se transforma intr-o donatie pe care deja am facut-o (in urma cu 5 min) Asociatiei Sonia Maria, care va cumpara echipamente de protectie pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primeste si patologii respiratorii, deschis pentru urgente pediatrice.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu a făcut senzaţie la Milano într-o ţinută de 13 mii de euro! Cizmele ei costă cât o maşină

Scopul acestui proces nu a fost sa ma imbogatesc, ca urmare, banii nu vor zabovi la mine in cont si vor fi folositi pentru achizitionarea acestor echipamentelor de protectie vitale pentru personalul de la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului, din Bucuresti.

Iata ca suferinta mea s-a transformat in bucurie si desi candva m-am intrebat de ce mi se intampla mie asta, astazi mi-am dat raspunsul singura. Pentru ca niste oameni sa fie ajutati sa munceasca ca sa aiba grija de copiii bolnavi care au nevoie de ingrijire in acest spital.

Multa sanatate si iubire tuturor!„, a scris Adelina Pestriţu pe pagina sa de Facebook.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Iohannis a înmânat drapelul României echipei olimpice pentru Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'