Adelina Pestriţu, externată din spital: Vom merge acasă la noi, iar familia va fi completă

Adelina Pestriţu se externează luni din meternitate, după ce vineri a adus pe lume o fetiţă. Bruneta este emoţionată şi spune că abia aşteapta să ajungă acasă cu bebeluşa ei. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme și 49 de cm și a primit nota 10!
Romania TV
06 aug. 2018, 10:16
Adelina Pestriţu, externată din spital: Vom merge acasă la noi, iar familia va fi completă

„Daca ziua de vineri a fost cea mai fericita pentru ca stiam ca in sfarsit ne vom intalni cu Zenaida-Maria, ziua de astazi este la fel de fericita pentru ca vom merge acasa la noi, unde i-o vom prezenta si pe crazynobby iar familia va fi completa”, a scris Adelina pe pagina de Facebook.

Adelina Pestritu a nascut vineri, intr-o clinica privata din Capitala, o fetita care va purta numele Zenaida Maria.

„Dragi prieteni, îmi doresc să încep prin a vă mulțumi pentru frumoasa perioadă de 9 luni în care mi-ați stat alături și m-ați sfătuit sau, pur și simplu am parcurs împreună toate etapele prin care o viitoare mămică trece.

Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-odată, fără doar și poate, în cea mai importantă zi din viața noastră. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme și 49 de cm și a primit nota 10!

Este un sentiment pe care  nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui. Atât eu, cât și Virgil ne simțim copleșiți de trăiri nemaipomenite. Nu ne vine să credem că acum suntem o familie adevărată și avem rol de părinți pentru micuța noastră răsfățată și adorabilă. Este tot ce ne-am dorit și suntem recunoscători pentru că am fost aleși să-i fim părinți! Odată cu venirea ei pe lume, am realizat ce înseamnă cu adevărat să fii fericit și împlinit și am văzut ce se poate naște din iubire.

Singura noastră dorință este să fim sănătoși, astfel încât să-i putem oferi o viață fără lipsuri și să o putem face să se mândrească cu noi. De când am intrat în spital, m-am simțit ca și cum instituția reprezenta doar delimitarea dintre viața pe care am trăit-o până în acel moment și cea care avea să înceapă peste câteva ore. Mintea mea era doar un teren de golf, pe care alunecau mingii sub formă de gânduri, în toate direcțiile și cu viteze diferite”

Adelina Pestriţu se pregăteşte să aducă pe lume primul ei copil. Cu câteva ore înainte să nască, vedeta a povestit pe blog cum au fost cele 9 luni de sarcină şi cât este de emoţionată.

„Este noaptea târziu și nu am somn, așa că vă scriu vouă pentru a vă trezi cu vești proaspete de la mine. Nu mă uimește faptul că nu pot să dorm, pentru că emoțiile mi-au invadat mintea și sufletul și parcă nu mai am răbdare până la primul plânset al copilului din pântec – un amalgam de sentimente diferite dar, în același timp profunde, mă încearcă și mă fac să nu mai am stare”.

Adelina a mărturisit că a avut o sarcină uşoară, fără prea multe stări de rău sau complicaţii. S-a îngrăşat 14 kilograme, dar nu o sperie pentru că este sigură că va scăpa uşor de ele după naştere. A avut o dietă echilibrată, a făcut sport în sarcină şi a încercat să-şi păstreze o stare de spirit bună.

„Am avut o sarcină ușoară, cu excepția lunii a doua, în care am cunoscut ce înseamnă cu adevărat grețuri, amețeli și stări de rău. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că toată tevatura nu a ținut mai mult de 4 săptămâni și, odată pusă pe picioare, nici că m-am mai întâlnit cu ele. Am rămas doar cu câteva „sechele”, mare sensibilitate la 2 mirosuri puternice de parfum, unul de piele, altul de cameră.

Acum, că sunt în pragul marelui eveniment, vreau să vă povestesc puțin despre regimul meu alimentar din timpul sarcinii și numărul de kilograme acumulate. Am pornit cam de la 53 kg și am ajuns la 67.1 în ziua nașterii. Un număr pe care îl anticipam încă de la începutul sarcinii și pe care îl consider eu normal și de bun simț. Mi-am făcut și poftele, chiar dacă am fost nevoită uneori să înlocuiesc dulciurile, marea mea slăbiciune, cu fructele. N-aș putea spune că regret că am un posterior mai proeminent, brațele și coapsele ceva mai pronunțate decât înainte și un strat de țesut adipos, numit și celulită. Toate au fost acumulate în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și, cu un motiv prea bine întemeiat, care în mod cert a meritat toate riscurile și eforturile. Nu mă tem de aceste 14 kg în plus, pentru că știu că voi scăpa de ele în primele luni postpartum.

Mi-ar fi părut rău să știu că am luat în greutate 14 kg stând în pat și mâncând Nutella sau Cozonaci, fără să am un copil în pântec, pentru că eram vizibil nepăsătoare vis-a-vis de silueta și sănătatea mea”, a scris Adelina pe blogul ei.

Vedeta recunoaşte că, la început, a fost bulversată de valul de mii de mesaje care veneau spre ea pe toate căile, Facebook, Instagram, What’s App, telefoane, de la prietene cu care se întâlnea, familie sau pur și simplu research-ul pe care îl făcea pe internet. Toate sfaturile au contat, chiar și cele pe care le-a sortat pentru cufărul de „Așa Nu”. 

„Este minunat faptul că o femeie este binecuvântată să treacă prin aceste momente, chiar și cu inconvenientele de rigoare. Nu vă temeți să rămâneți însărcinate din cauza schimbărilor majore. Nu există ceva mai minunat și mai pur decât a da viață.

Va las acum, pentru că mă așteaptă o rezervă în clinică, niște perfuzii, o mască de oxigen și niște comprese. Nu vă temeți. Pentru prima dată o spun zâmbind și cu sufletul la gură. Ne vedem puțin mai târziu într-o altă formulă. Multă dragoste să vină către voi! Vă mulțumesc pentru toată atenția și sfaturile din această perioadă. M-ați ajutat să învăț lucruri importante.

Urați-mi noroc și gândiți-vă la noi!”, a completat vedeata.

Adelina Pestritu traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Virgil Steblea. 

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
De ce a dat-o Pepe în judecată pe Raluca Pastramă
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Cod galben de ploi torențiale și vijelii până joi, 19 septembrie. Sunt vizate 9 județe
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Explozie majoră la un depozit de rachete în regiunea Tver, Rusia
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!