Adelina Pestrițu, primele declarații despre ‘dispariția’ fiicei sale: „Poate părea greu de înțeles din exterior”

Adelina Pestrițu, primele declarații despre 'dispariția' fiicei sale. Este una dintre cele mai apreciate și urmărite vedete de pe rețelele sociale și împarte cu fanii multe dintre momentele sale. Însă, nu și cele cu fiica ei, Zeny, pe care, în urmă cu ceva timp, a decis să nu o mai arate pe rețelele sociale.
Alina Costache
29 mai 2023, 23:10
Adelina Pestrițu, primele declarații despre 'dispariția' fiicei sale:
Adelina Pestrițu, primele declarații despre 'dispariția' fiicei sale

Adelina Pestrițu, primele declarații despre ‘dispariția’ fiicei sale de pe rețelele sociale. Chiar dacă la început vedeta obișnuia să posteze imagini și videoclipuri cu Zeny, ba chiar i-a deschis acesteia și propriile conturi pe social media, de câțiva ani, nu o mai arată deloc.

Bruneta a vorbit acum deschis despre acest subiect și a dezvăluit motivul pentru care a luat hotărârea bruscă de a nu-și mai expune fiica.

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestrițu: „Mi-au dat lacrimile, l-am luat în brațe și i-am spus răspicat DA”

Adelina Pestrițu, primele declarații despre ‘dispariția’ fiicei sale

Adelina Pestrițu i-a surprins pe toți acum ceva timp cu decizia de a nu își mai expune copilul în mediul online și de a închide toate conturile de socializare cu numele micuței. Se pare că a fost o decizie luată de comun acord cu soțul său, Virgil Șteblea și asta pentru a-și proteja copilul și a-i oferi intimitate.

Știm că poate părea greu de înțeles din exterior, dar, după cum am mai spus, așa am simțit să facem la momentul respectiv, fără a ne dori să supărăm sau să deranjăm pe cineva.

A fost o perioadă în care am simțit nevoia să ne recalculăm traseul. Am discutat cu Virgil și așa am hotărât atunci. Toți părinții vor să-și protejeze copiii, și cine înțelege asta nu judecă deciziile altora.

Suntem pentru prima dată părinți și nu știm dacă deciziile noastre sunt întotdeauna corecte, dar căutăm mereu să facem ceea ce simțim că este mai bine pentru ea.

Îi respectăm intimitatea și sigur va veni momentul în care ea va putea decide dacă își dorește să folosească rețelele de socializare sau nu. Tot ce ne dorim este să păstrăm un echilibru în toate”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru Viva.ro.

Acum, fiica lor, Zeny, apare din ce în ce mai rar pe rețelele sociale, însă bruneta a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a apărea în campanii comerciale de familie, deși la mijloc nu este vorba nici pe departe de partea financiară.

Nu vedem nimic rău în a face campanii comerciale de familie și probabil că se va întâmpla și asta la un moment dat, cine știe?! Toate la timpul lor. Banii sunt pe ultimul plan în această discuție.

Sunt tare mândră de el. E un tată bun, are răbdare și este implicat. Se joacă mult cu ea, fac puzzle și lego ore în șir și este foarte protector. Zeny e feblețea lui și totul e în funcție de cum vrea fata lui. O răsfață și nu rezistă niciunei cereri care vine din partea ei.”, a adăugat Adelina Pestrițu.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP. Ce a făcut ca să o bată pe Kamala Harris
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...