Adevăratul motiv din spatele transformării surprinzătoare a Kingăi, fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”. A mărturisit totul cu lacrimi în ochi. ”Păream fericită că mă tund”

Fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”, Kinga, a vorbit pe larg despre problemele prin care a trecut, dar și despre motivul transformării sale pe care au observat-o toți cei care au îndrăgit-o. Tânăra a dezvăluit cu ochii în lacrimi de ce a fost nevoită să se tundă scurt, chiar după ce a părăsit emisiunea.
Filip Stan
02 apr. 2024, 17:07
Adevăratul motiv din spatele transformării surprinzătoare a Kingăi, fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”. A mărturisit totul cu lacrimi în ochi. ”Păream fericită că mă tund”

Fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”, Kinga, a vorbit pe larg despre problemele prin care a trecut, dar și despre motivul transformării sale pe care au observat-o toți cei care au îndrăgit-o.

Citește și Primii concurenți eliminați de la Insula de 1 milion de la Kanal D. Numele grele care se întorc acasă după doar câteva zile

Tânăra a dezvăluit cu ochii în lacrimi de ce a fost nevoită să se tundă scurt, chiar după ce a părăsit emisiunea.

Kinga a trecut prin schimbări uriașe, după ce a ieșit din „Casa iubirii”, iar fanii ei au rămas șocați când au văzut transformarea de look la care a recurs.

Cum era de așteptat, fosta concurentă a fost foarte judecată de noul aspect, lucru care a făcut-o să sufere și mai tare.

După ce a părăsit emisiunea „Casa iubirii”, Kinga a lipsit câteva săptămâni din mediul online, perioadă în care toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmpla cu ea.

Apoi, blondina a făcut public un videoclip pe contul ei de TikTok în care a apărut total schimbată. Aceasta și-a tuns părul extrem de scurt, iar fanii au rămas surprinși de alegerea făcută.

Recent, aceasta a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, acolo unde Kinga a dezvăluit care a fost realul motiv pentru care a decis să se tundă scurt.

„A fost și cel mai mare bullying din viața mea pentru că primeam nu sute, mii de mesaje pe toate rețelele, mesaje îngrozitoare”, a spus tânăra.

„Ce-ți spuneau în aceste mesaje?”, a întrebat-o Mihai Ghiță.

„Că sunt hidoasă, că arăt ca un bărbat”, a răspuns tânăra.

„Că să înțeleagă oamenii, este vorba despre decizia ta, imediat după ieșirea din casă (n. red Casa Iubirii), de a-ți tunde părul”, a completat Mihai Ghiță.

„Da, pentru că a intervenit o problemă de sănătate și la un moment dat aveam într-o parte mai mult păr, într-o parte mai puțin. Nu era alta variantă, doar asta. Dar în momentul în care m-am tuns am avut o reacție, încercam să arăt că sunt bine, că-mi place și că sunt de acord. Dar nu, nu eram de acord, am suferit extrem de mult. Pentru că eu păream foarte fericită că mă tund, că am un nou look.

Eu mă alin cu asta, că fiecare om puternic trece printr-o depresie și că nu este o slăbiciune. A fost un moment în care am clacat, de una singură. Am încercat să fiu prea puternică. Nu a fost decizia mea să-mi tai părul acela lung și frumos, trebuia”, a dezvăluit Kinga în emisiunea moderată de Mihai Ghiță.

Ce a spus o prietenă de-a Kingăi

Mai mult decât atât, transformarea prin care a trecut Kinga nu a fost observată doar de fanii săi, ci și de cea care i-a fost prietenă, Larisa.

Larisa, fostă concurentă a aceluiași show matrimonial, a fost surprinsă de noul look al Kingăi și s-a gândit că ceva nu este în regulă cu ea, având în vedere că astfel de lucruri nu o caracterizează.

„M-am trezit într-o dimineață cu un mesaj de la Kinga că sunt o falsă, că nu sunt o prietenă. Eu doar am vrut să îi dau niște sfaturi. De atunci nu i-am mai răspuns, am fost foarte dezamăgită, vreo două-trei zile eram doar cu gândul la mesajul respectiv.

Nu aș vrea să mă împac cu Kinga. Ea știa cât înseamnă pentru mine și că nu aș fi trădat-o niciodată.

În acest moment, nu cred că e bine deloc, am văzut-o și eu și nu mi-a plăcut. I-am scris de curând, dar nu mi-a răspuns. Foștii ei susținători, care acum sunt susținătorii mei, mi-au spus că Kinga nu este bine deloc, ei consideră că ea este într-o depresie.

Citește și „Insula de 1 milion” aduce în Republica Dominicană crema televiziunii: o câștigătoare de la „Chefi la cuțite”, o Războinică de la „Survivor”, pe Jaguaru de la „Exatlon” și un solist celebru

Nu este ea, cea pe care o cunosc. Era altfel înainte, plină de roz. Schimbarea asta nu o caracterizează”, a spus Larisa, potrivit Wowbiz.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Propunerea care-l scoate pe Geoană din turul II. Putere absolută pentru funcționarii ANAF
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: decizie luată pe fondul presiunilor și sondajelor nefavorabile
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!