Pentru mulți șoferi găsirea unui loc de parcare în orașele suprapopulate de mașini devine o adevărată misiune. Unii aleg să sfideze legile și lasă mașina pe unde apucă, iar alții uimesc prin creativitatea lor. Este și cazul unui șofer din Dâmbovița care a parcat în Capitală, blocând accesul unui garaj, dar fără să lase vreun număr de telefon.
Pentru a intimida persoanele care ar putea fi revoltate, acesta a recurs la un gest mârșav. Șoferul a lăsat pe bordul mașinii un ordin de avansare, în locul unui număr de telefon. Mai multe poze care surprind mașina parcată neregulamentar au fost postate pe rețelele sociale.
„Atât s-a putut! A blocat garajul și nici măcar nu a lăsat numărul de telefon în geam! Pe deasupra crede că impresionează cu ordinul lui de avansare! Așa procedează angajații dvs.?”, scrie în textul care însoțește fotografiile de pe grupul „Ai parcat ca un bou București”.
Persoanele care au văzut postarea au făcut haz de necaz pe seama situației, iar unele chiar s-au arătat revoltate, și asta pe bună dreptate.
„Omul suferă de sindromul uniformei. În loc să fie un model în societate pentru respectarea legii, face fix opusul”.
„Dacă trimiți pozele astea la unitatea lui și la presă, nici șefii lui nu o să creadă cât de bătut în cap poate fi”.
„Așa fac mulți, dacă nu majoritatea. Vor să ajungă undeva mai sus ca să se folosească de poziție”.
„Eu nu am mai văzut așa ceva, să pui adeverință în geam că ai avansat la muncă”.
„Este un caz deosebit, recunosc că nu am mai văzut nici eu să nu ai deloc simțul ridicolului”.
„Asta cu adeverința în geam e maximă… De parcă i-ar păsă cuiva la ce unitate militară este el. Dar nah, când ajungi de la coada vacii la oraș trebuie să semnalizezi cumva, no?”.
Citește și: Lovitură pentru şoferii de BMW care şi-au luat iPhone 15. Maşina îi „prăjește” o componentă importantă
„Poți să scoți omul din sat, dar nu poți scoate satul din om”.
„După 14 luni tot nu s-a obișnuit dom’ sergent cu avansarea!! Mă gândesc că o plângere la angajator pentru abuz în serviciu nu i-ar strica!”.
„Abuz în serviciu nu e, că e adeverința lui în proprietatea lui. Aici vorbim de un prost cu ledurile aprinse”.
„Face de ras uniformă în care alții au murit. Mai e și sergent, o fi unu tânăr care habar nu are cum trebuie să se comporte în capitală. Măcar de nu bagă hârtia aia în geam”.
„Numere de Dâmbovița, adeverința de Pitești Argeș, cu mutare la București, nesemnată ne nimic, întocmită în 2022. Nu se întreabă nimeni dacă adeverința aia e reală?”.