Adina Alberts contestă creşterea numărului de infectări cu COVID: „Creşterea numărului de infectaţi dă cu virgulă!”

Medicul Adina Alberts a scris pe Facebook un mesaj în care se arată sceptică în privinţa creşterii numărului de cazuri noi de COVID din România, spunând că aceasta este creată artificial de autorităţi.

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 16:54
Adina Alberts contestă creşterea numărului de infectări cu COVID: „Creşterea numărului de infectaţi dă cu virgulă!”

„Creșterea numărului de infectați dă cu virgulă!

Dragii mei, vă rog să analizați și dumneavoastră următoarea situație:

La sfârșitul lunii aprilie, în România se efectuau 7000 de teste în urma carora reieșeau circa 400 de persoane pozitive cu SARS-Cov-19. ACUM se fac circa 16.000 de testări, din care se pozitivează aproape 600!

Unde e îngrijorarea aici?!

Comparând aceste rezultate, dau crezare colegilor mei medici care îmi spun că în realitate ne aflăm pe un platou, nu într-o creștere!

Președintele Donald Trump a spus adesea că într-adevăr America este pe primul loc la numărul de infectați, însă este de asemenea și pe primul loc la numărul de TESTĂRI.

Noi ne dăm cu stâgul în dreptul! Numărul „uriaș” pe care îl raportăm zilnic ne izolează în Europa, ne subminează economia, ne îngrădește libertatea de circulație!

Sfatul meu pentru dumneavoastră este să păstrați măsurile de siguranță, cele de bun-simț, și să avem încredere, cu toții, că ne vom apropia de finalul acestui coșmar global, în curând. Fie că vor sau nu politicienii noștri!

#SanatateaTAPrioritateaMEA”, a scris Adina Alberts, pe Facebook.

Citeşte şi: Un gălăţean diagnosticat cu coronavirus, care a refuzat internarea, a decedat trei zile mai târziu