Adina Alberts, supranumită „chirurgul vedetelor”, a ajuns la doi psihologi în aceeaşi zi. Acum dă sfaturi de viaţă şi oferă reţete de pâine de casă bio

Adina Albert spune că a început prin a se detașa de toate problemele de la clinică, iar, atunci când ajungea acasă, era dedicată în totalitate în familie.
Alina Costache
18 aug. 2024, 07:01
Adina Alberts, supranumită „chirurgul vedetelor”, a ajuns la doi psihologi în aceeaşi zi. Acum dă sfaturi de viaţă şi oferă reţete de pâine de casă bio

Adina Alberts a reuşit să își regăsească echilibrul în viață şi  a vorbit despre schimbarea majoră din viața ei. „Nu realizam de ce eram atât de nefericită și de ce nu-mi găseam împlinirea”. Adina Albert, supranumită „chirurgul vedetelor”, a mărturisit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, cum a fost drumul ei spre transformarea care a dus la acest punct al vieții. Aceasta a vorbit despre neîmplinirile pe care le-a simțit până la vârsta de 41 de ani, iar întâlnirea cu soțul ei a făcut-o să înțeleagă că ea trebuie să fie cea care face o schimbare.

Produsul pe care mulţi dintre noi îl folosesc pentru îngrijirea pielii şi părului poate să facă mai mult rău decât bine. Medicul Adina Alberts trage un semnal de alarmă: „Pot să apară greaţă, vărsături, dureri de cap”

A mers pentru câteva luni la doi psihologi, iar faptul că a existat înțelegere și iubire între cei doi a făcut-o să treacă peste tot.  „Aveam 41 de ani. Nu realizam de ce eram atât de nefericită și de ce nu-mi găseam împlinirea în viață. Întâlnirea cu Viorel m-a făcut să înțeleg că eu, de fapt, trebuie să mă schimb. Îmi aduc aminte că la vremea respectivă am vorbit chiar și înainte să mă întâlnesc cu el, am avut câteva luni în care am făcut ședință cu psihologul.

Pentru că nu aveam încredere că sfatul unuia e corect, am făcut în așa fel încât în aceeași zi mă duceam de la 12 la 13 la unu și de la 13 la 14 la alt psiholog care aveau cabinete foarte apropiate. M-au ajutat foarte mult aceste ședințe pentru că așa am înțeles că eu sunt cea care trebuie să mă schimb. A fost greu, dar pentru că a existat iubire între noi și ne-am dorit amândoi să formăm o familie și să fim fericiți și împliniți, a lăsat și el de la el, am lăsat și eu. Eu m-am schimbat, am devenit femeie. A fost greu, a fost ușor, nu știu, nu-mi dau seama, nu realizez. A durat probabil vreo 2,3 ani.”, a povestit Adina Alberts.

Canaliza energia pe cei dragi și făcea lucrurile care îi aduceau plăcere, deoarece uitase cum este acest lucru.  „Lăsam tot ceea ce înseamnă probleme de clinică la poarta clinicii, atunci când plecăm. Ajungeam acasă și eram o femeie în sensul că eram în această familie. Devenisem mamă. Îmi canalizam energia în casă, pe familie, mergeam la teatru, la operă, începusem să regăsesc bucuria de a cumpăra rochii, pantofi, lucruri la care eu nu am avut timp să mă gândesc la așa ceva. Strângeam bani și afacerea merge atât de bine, dar eram atât de obosită încât nu aveam timp să cheltuiesc din banii aceștia și nici nu-mi propunem. Eram desprinsă total de restul lumii, cu excepția clinicii.”, a mai povestit Adina Alberts.

Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim! „Pâinea poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține.”

Doctorul Adina Alberts a vorbit în mediul online despre cât de important este să consumi o pâine de calitate, gustoasă, dar și sănătoasă.

„ Pâinea este un aliment de bază. Pâinea este foarte hrănitoare, dar poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține sau dacă această pâine pe care o luăm din comerț conține prostii. Din nefericire, făinurile de grâu care există în comerț, acelea care au triplu 0, ele sunt albe, sunt imaculate, sunt nemaipomenite.

Băutura care hidratează de sapte ori mai bine decât apa. Adina Alberts: „E ușor de găsit, e ieftin, e foarte sănătos”

Produsul obținut din aceste făinuri este crescut frumos, este elastic, are toate calitățile din lume ca să fie aspectuos și gustos, dar din păcate nu este sănătos. Făina de grâu nu este albă, nu este albă complet. Făina de grâu este ușor gri, un alb murdar. Aceea este făina de grâu bio, aceea este făina de grâu sănătoasă .”, a explicat Adina Alberts pe Facebook.

Astfel, specialistul în domeniu ne îndeamnă să ne facem acasă propria noastră pâine și vine în ajutorul nostru cu o rețetă delicioasă de pâine de casă.

Rețeta Adinei Alberts de pâine de casă

Ingrediente:

  • 700 de grame de făină de grâu bio;
    500 de ml de apă călduță;
    20 de grame de drojdie proaspătă;
    2 linguri de ulei de măsline;
    linguriță de sare;
    linguriță de zahăr.
    Opțional, puteți adăuga ce semințe doriți.

Mod de preparare:

Adina Alberts a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. „O frământ cu mâinile. Nu am nevoie de niciun fel de utilaj. Nici nu are nevoie de frământare prea mare, prea îndelungată, nu este nevoie. Zahărul îl folosesc să dizolv drojdia. Sarea o pun peste făină.

Drojdia dizolvată o pun peste făină cu apa călduță și amestec, frământ timp de maxim 5 minute. Pun ulei de măsline și această compoziție, peste care adaug ce vreau eu să adaug, se pune această cocă la crescut în frigider timp de 12 ore minim în frigider. A doua zi de dimineață, încălziți cuptorul bine, cel puțin 15-20 de minute înainte. Ideal ar fi la 180 de grade. Puneți o tăviță cu apă în cuptor, pe fundul cuptorului, astfel încât să se creeze abur în cuptor. Așezați pâinea într-o tavă și puneți-o în cuptor. Se coace în 25-30 de minute, depinde de mărimea pe care ați dat-o acestei pâini .”, a spus doctorul Adina Alberts pe Facebook.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gara din România care a apărut într-un celebru film american. Frumusețea ei i-a fascinat chiar și pe străini
Capital.ro
Mașinile care au primit interzis în Ungaria. Se aplică până pe 20 august
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Câți bani cere Smiley pentru un eveniment. Artistul este unul dintre cei mai scumpi de pe piață
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
'Ăla-i amantul tău?' Ilie Năstase și Ioana, mega-scandal în fața blocului: 'Te-am văzut'😱
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Permisul este reținut pe loc. Șoferii nu mai primesc dovada cu drept de circulație de 15 zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Insulele Garvellach din Scoția oferă indicii unice despre era glaciară ‘Pământul Bulgăre de Zăpadă’
MediaFlux
SECRETUL lui DONALD TRUMP! S-a AFLAT de ABIA ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...